Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC TeamSpeak3

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jednak się nie dziwie że ludzie Daronian'a wyzywają, a więc przepraszam

za niesłuszne oskarżenia.Jakbym miał słabe nerwy robiłbym to samo.

Ogólnie powoli zostają tylko normalni ludzie, ale jeszcze kilku

dziwnych zostało.

1325541807-U460344.png

|Member|Pro User|

Opublikowano

gametracker by się wam przydał ;D

Wypier na swoje forum

PS. Po co gametrack skoro wbijasz na TS widzisz ze nie wbijesz to nie działa proste

Cya

Opublikowano

jackarymund, jesteś na liście banów, zbanował Cię ktoś o nicku "SOMSIAD", prawdopodobnie Holly.

Powodu nie ma, potem powiem kierzkowi lub komuś aby Cię odbanowali, bo nie mamy jeszcze takiej możliwości jako moderatorzy. ; )

Opublikowano

Wy się lepiej zajmijcie banowaniem za coś a nie pod pretekstem"spierdalaj"

+1

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

eh, mpcforum a TS nie zabezpieczony... wstyd troszkę :P Nie wiem kto go stawiał ale nie zazdroszczę.

Nie zebym coś mówił , ale przypomnij sobie ile razy Ty na nexusie miałes hacked TS'a =)

Opublikowano

eh, mpcforum a TS nie zabezpieczony... wstyd troszkę :P Nie wiem kto go stawiał ale nie zazdroszczę.

Skąd wiesz, że jest nie zabezpieczony? Próbowałeś coś robić?

W ustawieniach wirtualnych serwera jest wszystko to co trzeba, resztą musi się zająć kokosz, aczkolwiek nie jest to teraz najważniejsze.

Poza tym zablokowana jest możliwość wygenerowania tokenów, dla jakiekolwiek grupy, tabela odpowiadająca za to jest zmodyfikowana.

Zablokowany jest również queryport. Tylko wtedy, gdy musimy skorzystać z query na ten czas włączona jest możliwość zalogowania do query. Normalnie nikt sie nie zaloguje. Jeśli chodzi o samego VPSa to jak mówiłem wyżej kokosz musi się tym zająć. Więc kolego nie wciskaj mi (za przeproszeniem) chrzanu i nie mów jak nie wiesz. Skoro jesteś taki dobrym hackerem to proszę próbuj może Ci się coś kiedyś uda. W chwili obecnej życzę powodzenia.

Na guesta query nawet jeśli udałoby się komuś wejść to i tak nie ma żadnych praw.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

Nie no zajebisty team, tylko pogratulować.

Siedzę sobie na kanale, syntezuje teksty ivonką no i spoko jest rozmowa jest beka wszyscy łącznie z administracją kanału mówią że tutaj i na tyrani można, aż nagle jakiś random wbija i daje mi bana.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Nie no zajebisty team, tylko pogratulować.

Siedzę sobie na kanale, syntezuje teksty ivonką no i spoko jest rozmowa jest beka wszyscy łącznie z administracją kanału mówią że tutaj i na tyrani można, aż nagle jakiś random wbija i daje mi bana.

Tak...Jak puszczasz 15x to samo albo puszczasz muzyke a wszyscy ryją drą żebyś zgasił to olewasz to i masz bana ^.-

Jeśli chodzi o administracje to ja nie narzekam wszystko jest ok tylko żeby tak sie nie ładowali do rooma w środku np.Karaoke -.-

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

<16:47:46>You were banned permanently from the server by "kierzek"

<16:47:46>Disconnected from server

KURWA, PRZECIEŻ ONI BEKĘ KRĘCILI ZE MNIE, ŻE MAM KACA I GADAM JAK PRZEZ SYNTEZATOR... TROCHĘ LUZU KURWA, ŻADNEGO SYNTEZATORA NIE MAM.

Trolują mnie nawet na tsie. :(

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Admninistracja a przynajmniej jedna osoba czytać nie potrafi

Wysłałem ravensowi

<17:14:24>"michi49": mpc to gowno i kokosz kierzek barycz cioty! Koleś to napisał i chciałem żeby go zbanowali a za chwile uwaga...

<17:15:21>You are banned permanently. Reason: "Obraza"

<17:16:07>Trying to connect to server on 78.47.97.130

<17:16:07>You are banned permanently. Reason: "Obraza"

Gratulacje .

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

nikogo nie ma a dj jest zajebisty

No w końcu ktoś mnie docenił, ale jak grałem to było ok 20 osób na kanale to może być fajnie ;)

Pozdrawiam

.Majkel.

Opublikowano

No w końcu ktoś mnie docenił, ale jak grałem to było ok 20 osób na kanale to może być fajnie ;)

Pozdrawiam

.Majkel.

Też przyznaje, Dj wymiata :D

76561198001815076.png
Opublikowano

Telnet odblokowany, niedługo pewnie jakiś hak będzie... :D

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

Szkoda, że TSa nikt nie ogarnia.

Daro hacknie :)

Telnet jest na swój sposób zablokowany, o to się nie bój. Komendy login nie przejdziesz na żaden możliwy sposób. Zresztą próbuj ;)

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...