Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Inne) Shakes & Fidget na komórkę

Kowalsky™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj chciałbym przedstawić kultową grę Shakes & Fidget na komórkę!

Telefon musi posiadać:

-przeglądarkę np. Opera Mini

-dostęp do internetu

Poradnik:

1.Wchodzimy na stronę

To jest ukryta treść, proszę

2.Wybieramy świat, wpisujemy login i hasło

fxluqk.jpg

Po poprawnym zalogowaniu zobaczymy taki o to panel:

4g1rxk.jpg

Mój klient posiada 20 serwerów PL + serwer Wirtualna Polska

(S1= Świat 1, S2= Świat 2, etc.)

Sam zrobiłem stronę i napisałem ten poradnik!

Zakaz kopiowania na inne fora bez mojej zgody!

Copyright by kowalskidevelop

• Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spojrzalem na szate graficzna strony glownej i zrezygnowalem z testowania. Teraz gry stworzony zostal sf na androida, a teraz 80 % telefonów go ma Twoj pomysl nie wypali;] Slabe wykonanie. Nie podepna Ci tematu bo temat na to nie zasluguje. Predzej http://www.mpcforum.pl/topic/505544-tut-shakesfidget-na-androida/ ten podepna. Piona

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Spojrzalem na szate graficzna strony glownej i zrezygnowalem z testowania. Teraz gry stworzony zostal sf na androida, a teraz 80 % telefonów go ma Twoj pomysl nie wypali;] Slabe wykonanie. Nie podepna Ci tematu bo temat na to nie zasluguje. Predzej http://www.mpcforum....et-na-androida/ ten podepna. Piona

Nie każdego stać na takie luksusy, poza tym chciałem żeby to wszystko szybko! chodziło bez nudnego czekania godzinami, jeśli się wifi nie ma :] A i jeszcze to na wszystkich telefonach działa !
Opublikowano

Spojrzalem na szate graficzna strony glownej i zrezygnowalem z testowania. Teraz gry stworzony zostal sf na androida, a teraz 80 % telefonów go ma Twoj pomysl nie wypali;] Slabe wykonanie. Nie podepna Ci tematu bo temat na to nie zasluguje. Predzej http://www.mpcforum.pl/topic/505544-tut-shakesfidget-na-androida/ ten podepna. Piona

Nie do konca sie z tb zgadzam bo tak jak powiedzial kolega nie kazdego stac na taki luksus ja w tej chwili siedze na htc na necie ale ten sie pryda i mogl bys go podpiac bo 50% spoleczenstwa jak nie wiecej wykupuje pakiety interneowe bo nie maja telefonu z wifi

Pozdrawiam z HTC wildfire S ;)

Witaj u Jinx! :)

Opublikowano

Nie opłaca się ;] Szkoda by było mi kasy ;d a wole przez WI-FI z android market pobrać darmową aplikacje;]

Opublikowano

Kowalski ulepsz trochę tą gre graficznie. Na androida jest client ale na Jave i symbiana nie ma więc smiało możesz reklamować!

Jak by ci się nie chciało robić dalej to podeślij mi wszystkie pliki. To ja się tym zajmę.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Według mnie sprawa bardzo nie doceniona i należy się podpięcie. Posiadam nokie N8 i czegoś takiego mi brakowało. Zaraz przetestuję i jeśli rzeczywiście działa to ukłon w Twoją stronę i wielkie dzięki. Argumentami typu "Teraz gry stworzony zostal sf na androida, a teraz 80 % telefonów go ma Twoj pomysl nie wypali;] Slabe wykonanie." naprawdę się nie przejmuj. Mało kto posiada tutaj wiedzę i chęci na wykonanie klienta w sumie na wszystkie komy. Za to do krytykowania garną się wszyscy.

Opublikowano

na telefonie nie moge kliknąć zaloguj :/

ale jak korzystam z internetu mobilnego to korzystam z tego bo nie ładuje tyle obrazków

Edit: kupiłem starter redbull mobile za 9 zł i mam 1gb za friko na rok no więc wszedłem na strone m.opera.com i pobrałem opere i teraz śmiga wszystko tylko zamiast polskich znaków mam "?" i na operze w telefonie i w google chrome na komputerze

Opublikowano

Witam,

W końcu pogram sobie na komórce gdziekolwiek będę. Bardzo dziękuję za to że są jeszcze dobrzy ludzi którzy pomagają innym ;), od ubiegłego roku szukałem jakiegoś sposobu na uruchomienie tego ustrojstwa (s&f) na komórce (nokia e51). Jeszcze raz DZIĘKUJĘ

Opublikowano

Najbardziej motywuje programistę doceniona praca i utwierdzające w tym statystyki :). Proszę jeszcze raz moderatorów o rozpatrzenie prośby o podpięcie tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...