Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Inne) Shakes & Fidget na komórkę

Kowalsky™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę cię człowieczku, androida ma 70% nowoczesnych i lepszych telefonów z tańszym abonamentem, u mnie w klasie są 32 osoby z czego 28 ma telefon z Androidem tak więc, chyba u Ciebie są sami z grami i aplikacjami na Java -.-

Nie każdy ma ochotę mieć ceglasty telefon. Telefony które nie mają Androida są nadal bardzo popularne, bo niektórym szkoda 500zł na telefon, a na abonament nie mają ochoty. Jak dla mnie strona warta pogratulowania, czekam na dalsze aktualizację. Ustaw język strony na UTF-8, albo usuń polskie znaki.

ż = z

ó = o

• Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nareszcie! zawsz jak chcialem sprawdzic czy dziala na komie sf to nie wczytywala się strona

dzięki :)

1336680609.png

Members

Opublikowano

Nie lepiej se pobrać aplikacje np. dla androida z Google Play ?

"se", nie rozumiem dlaczego rodzice kupują takie drogie telefony dzieciom które się nie uczą

CHYBA PROSIŁEM O ZAMKNIĘCIE TEMATU?!

Opublikowano

pojdzie mi sf w komie sony ericson k600i- posiada opere mini- jak z wydatkami?

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Opublikowano

"se", nie rozumiem dlaczego rodzice kupują takie drogie telefony dzieciom które się nie uczą

CHYBA PROSIŁEM O ZAMKNIĘCIE TEMATU?!

To raportuj... Nie wchodzę to każdego tematu i nie czytam wszystkich postów. Modzi nie są botami tylko ludźmi.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na życzenie - pw. W razie ponownego zamknięcia proszę o wiadomość do jednego z kidów lub zraportowanie.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Witam ponownie :) Wakacje się kończą, a ja powoli otwieram sfmobile, w innych językach- oczywiście są to betatesty, i jak narazie jest Polska+Niemcy, wkrótce zostanie dodane ich więcej. Dziękuje Krystianowi za otwarcie tematu. Pozdrawiam!

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

a czy będziesz rozwijał nadal ten projekt poza dodawaniem innych krajów?

Przynajmniej dodałbyś polskie znaki albo zamiast np. ś dał s żeby bylo czytelniej.

A tak pozatym to niedługo mają być nowości w sfgame jakieś lustro itp.

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

Gra Shakes&Fidget zostało zrobiona na androida.

Co wyjście nowego serweru jest nowa aktualizacja.

Jak na kompa nie da sie wbić to sie wbija na telefon.

Jeśli pomogłem daj likeee ;]

Opublikowano

Gra Shakes&Fidget zostało zrobiona na androida.

Co wyjście nowego serweru jest nowa aktualizacja.

Jak na kompa nie da sie wbić to sie wbija na telefon.

Twój post nic nie wnosi do tematu, ten temat jest poświecony S&F nie na ANDROIDA, nauczcie się czytać, bo źle będzie z Wami w przyszłości.I skończ już durnie spamować. Od teraz każda zmianka o ANDROIDZIE będzie karana warnem w wysokości 5%.

a czy będziesz rozwijał nadal ten projekt poza dodawaniem innych krajów?

Przynajmniej dodałbyś polskie znaki albo zamiast np. ś dał s żeby bylo czytelniej.

A tak pozatym to niedługo mają być nowości w sfgame jakieś lustro itp.

Powiedzmy tak, zobaczymy co na to Francuzi, bo oni teraz mają source,i jeśli będą coś dodawać, no to to już od nich zależy, ja nie mam żadnego wpływu, ja mam tylko tą strone logowania.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Twój post nic nie wnosi do tematu, ten temat jest poświecony S&F nie na ANDROIDA, nauczcie się czytać, bo źle będzie z Wami w przyszłości.I skończ już durnie spamować. Od teraz każda zmianka o ANDROIDZIE będzie karana warnem w wysokości 5%.

Powiedzmy tak, zobaczymy co na to Francuzi, bo oni teraz mają source,i jeśli będą coś dodawać, no to to już od nich zależy, ja nie mam żadnego wpływu, ja mam tylko tą strone logowania.

aha,ja myslalem,ze to niemcy sa stworzycielami tej gry i to oni wprowadzaja nowosci i za wszystko odpowiadaja ;)

Niedlugo beda jakies nowosci pewnie to byloby fajnie ;)

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

aha,ja myslalem,ze to niemcy sa stworzycielami tej gry i to oni wprowadzaja nowosci i za wszystko odpowiadaja ;)

Niedlugo beda jakies nowosci pewnie to byloby fajnie ;)

mówię o source, sfwap

Opublikowano

No właśnie. Zgibowałbyś konkurs dla użytkowników plusa a nie xD

Opublikowano

Strona dalej taka sama jak była sfmobile.aq.pl ? Bo kiedyś z niej korzystałem a teraz jak chce wejść to pisze "nie uzyskano połączenia z serwerem" ;/

148193aygnaa2.png

[ Metin2 | Minecraft | Warrock | Tibia | Battlefield Heroes | Cs 1.6 | Cs Source | Combat Arms ]

Opublikowano

Strona dalej taka sama jak była sfmobile.aq.pl ? Bo kiedyś z niej korzystałem a teraz jak chce wejść to pisze "nie uzyskano połączenia z serwerem" ;/

Szarik, też miałem taki problem. W operze mini automatycznie dodaje na początku www i wtedy link wygląda tak www.sfmobile.aq.pl Nie wiedzieć czemu nie chce sie wtedy ładować

Rozwiązanie:Skasuj www tak, żeby link wyglądał następująco sfmobile.aq.pl

Opublikowano

No to jedynym rozwiązaniem tego problemu jest wpisanie w google "sfmobile" nie ma rady na to, innym działa, innym nie

ja też jak kiedyś wchodziłem na sfmobile nie działało, dopiero przez google :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...