Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piosenki Grubsona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słucham. Słowiańskie korzenie, Naprawimy to, ew. jea, rknoc bądź inne.

@ Mc0men

Wyjdź stąd leszczu. Nagrywaj se z tym całym kulą co leci w kulki, ale porządnym polskim raperom takim jak np. grubson, metrowy, dge, shelerini, slon, junior stress nie sięgasz do pasa.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Mnie się wszystkie piosenki podobają, ale tak najbardziej to "Na szczycie".

@Down

Po co się wpier*alasz w temat, jak nie odpowiadasz na pytanie autora?

Opublikowano

Najlepsze kawałki to:

1. GrubSon ft. Emilia - Naprawimy To,

2. GrubSon - Śpiesz Sie Powoli [Nowa Fala],

3. GrubSon - Na Szczycie,

4. GrubSon - A Ty NIE!,

5. GrubSon - Pani R.P.,

6. GrubSon - Porobi Cie,

7. GrubSon - Przestań Sie Bać,

8. GrubSon (prod.Matheo) - Przestań Się Bać,

9. GrubSon - Właściwy Kurs,

10. GrubSon - Wakacje,

11. GrubSon - Koniec,

12. GrubSon - Kiedy Byłem Małym Chłopcem,

i to by było prawie na tyle :)

edit1: do @Mc0men: sam jesteś 'pipka' kozaczku.

edit2: do @Darkkaj: to była tylko plotka że GrubSon nie żyje a tu masz czytaj:

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

GrubSon dobre nuty ma :) Słowiańskie korzenie, wszystko z 3ody kru, yeah...

TheProcekAMD

ale porządnym polskim raperom takim jak np. grubson, metrowy, dge, shelerini, slon, junior stress nie sięgasz do pasa.

Junior stress, Metrowy i GrubSon nie robią w 100% rapu, robią też reggae, ragga, ruffneck :)

Opublikowano

Słowiańskie Korzenie

A Ty Nie

Łańcuch rymów

Naprawimy To

Spiesz się powoli

Na Szczycie

Rosół J&S

To jest ukryta treść, proszę
omen&kula spółka

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Grubson na prawdę nie żyje :/ zdechł na padaczke . yNTERNETOWY ZNICZ [*]

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

Grubson na prawdę nie żyje :/ zdechł na padaczke . yNTERNETOWY ZNICZ [*]

Grubson ku*wa żyje!!!

Poczytaj....

@Down

To ja już nie wiem....

Opublikowano

zdechl , mowie przeciez ! nacpal sie i skoczyl z okna :|

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

@Topic

Ogolnie grubsona nie lubie, jedynie piosenki z 3oda ujda, ale reszta to totalnie nie moj typ.

@down

Ja juz sam nie wiem, od najebania tego jest ze mial wypadek, gdzies nawet bylo ze podcial sobie zyly, ale na jego fejsie(Chyba) mowili ze to nie prawda.

edit2:@down

''Uprzejmie informujemy, że nasz reprezentant GrubSon jest cały i zdrowy. A dla żartownisia z serwisu fotkowego wielki h* w d*. Dziękujemy za uwagę!''

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Opublikowano

@Yukitos

Akurat to jest prawda - internet jest od czytania więc zapraszam do lektury.

@edit up

fake

Opublikowano

Zapalmy mu wszyscy znicz internetowy. [*] Grubson to dobry chłopak był i metal też lubił. Przecież chciał tylko wyskoczyć na piwo z Magikiem. :/

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...