Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić serwer Last Chaos EP1!

bazyli123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie jest, nie wiem czy tak tez zadziala ale odpalilem tylko mysql i navicat dziala. Musze to apache też właczyc?

a12cd1fa72f4efee9e9c6c4b105d8e65.jpg

• Odpowiedzi 180
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

i jeszcze gdy importuje neproject_data to mi wyskakuje jakś błąd i na dole pisze Unsuccesfully, aha wczesniej to jest to ok

Opublikowano

po co ci wiecej jak raczej i tak zrobisz serwer hamachi a na hamachi duzo nie wejdzie 1 ch wystarczy w zupelnosci a jak bys nawet dorobil nastepne ch to by byly lagi duze bo komputer tyle nie zniesie...

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

Opublikowano

Teraz mam coś takiego

To jest ukryta treść, proszę
wie ktoś co z tym zrobić ??? Proszę o jak najszybszą odpowiedź

@Edit Wie ktoś jak to zrobić ??

Pomoże nam ktoś?? I czemu nie mogę włączyć Apache w xamppie skype itp mam wyłączone

Opublikowano

IloveLC - też nie mogłam włączyć Apache ostatnio, ale po prostu kilka razy kliknęłam i zaskoczyło (odznaczyć ptaszkiem i dać start - jeżeli będzie pisać "Running" to działa). ;p

pomożecie?? próbowałem navicatem z głównego posta i tego od xMiyoshi

@EDIT: uporałem się z tym u góry teraz mam tak samo jak kolega niżej

Ściągałeś Navicata z tutorialu bazyla? Bo jak ja ściągnęłam od niego to też mi ten błąd wyskakiwał. Spróbuj pobrać jakiegoś innego i może Ci zaskoczy. A jeżeli nie no to dalej pomyślimy. ;p

Opublikowano

a mi podczas wybory serwera wywala komunikat timed out

World of Tanks

NICK:Dikej007

CZOŁGI: IS3,T50,M4 Sherman,S-51

wotbigbar03.jpg

Opublikowano

IloveLC - też nie mogłam włączyć Apache ostatnio, ale po prostu kilka razy kliknęłam i zaskoczyło (odznaczyć ptaszkiem i dać start - jeżeli będzie pisać "Running" to działa). ;p

Ale mi się po kilku sekundach wyłącza.

Opublikowano

Teraz mam coś takiego

wie ktoś co z tym zrobić ??? Proszę o jak najszybszą odpowiedź

@Edit Wie ktoś jak to zrobić ??

W folderze z plikami serwerowymi masz folder Connector a w nim plik newStobm.bin otwórz to w notatniku i zmień wszystkie IP na swoje

Opublikowano

W folderze z plikami serwerowymi masz folder Connector a w nim plik newStobm.bin otwórz to w notatniku i zmień wszystkie IP na swoje

zrobiłem tak ale mam dalej tak samo jak na ss na powyższym poście

Opublikowano

apache ci nie dziala? jak tak to zainstaluj xamppa od nowa :)

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

Opublikowano

akurat to nie o apache chodzi bo ja mam to włączone a mam to samo co on

próbowałem wszystkiego a na tym każdy praktycznie się zatrzymuje przy robieniu tego serwa

Spróbuj zrobić tak, jak piszą w tym temacie, mi to pomogło :D

Link : http://www.mpcforum.pl/topic/527599-qproblem-z-logowaniem-na-swoj-serwer/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

już nie mam sił do tego instalowałem tego navicata ogólnie z 8 razy z importem instalowałem już navicata 10.0.1 , 10 , 9.1 , 9 , 8.1, 8 i i shita z tego mam mógłby ktoś gg dać kto się na tym dobrze zna a nie strzela może to może tamto?

Opublikowano

gdy włączam serwer startuje się connector i odrazu w nim jest error connect db sądziłem że to baza danych db albo którakolwiek ale ostanim razem bez błędów mi weszło w navicacie mam włączono apache i mysql i niewiem co to może być próbowałem też ip zmieniać w co niektórych plikach tych newstobm czy jakoś tak

Opublikowano

no właśnie w tym jak tam importować te bazy bo ja jak je upuszczam to jest copy move albo coś tam jaszcze jak daje move to baza danych mi znika a jak copy to nic się nie dzieje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...