Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elfbot - (Pokemon - Naruto - Dragon Ball - inne)

Menierva

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

a próbowałeś oba "elfload.dll" i "elfload2.dll" ? Też tak miałem jak grałem na pstorm jak odpalałem z elfload.dll to wyskakiwał czasem crash a z elfload2.dll to śmigało normalnie. Albo czasem po prostu spróbuj kilka razy odpalić

Opublikowano

wszystko pięknie działa duży +

ale mam pytanko czy powie mi ktoś jak ustawić tego bota na www.pokearena.com a dokladniej zeby sam expil i loot zbieral

z góry dzieki

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Menierva bardzo prosiłbym o twój numer gadu-gadu, mam problem dotyczący elfbota pod tibie 8.54 a mianowicie gdy odpalam ten program wszystko jest okej robię to pod DBKO, jest dźwięk przy włączeniu elfbota ale ten bot mi się nie wyświetla . Wcześniej mi się wyświetlał chowałem go w pasek zadań, schowałem tak parę razy a później przy każdym kolejnym odpalaniu bota nie było widać. Jest na to jakaś rada?

Opublikowano

W czym tkwi problem jeśli uruchamiam wszystko jak trzeba (pokemon adventures) potem process hacker wszystko ok ale gdy juz chce wlaczyc loadera od bota to pisze mi : "please run tibia first"

Opublikowano

No ok ale okienko z botem sie nie pokazuje

edit@

ok działa wszystko jeśli ktoś posiada skrypty na server pokemon adventures albo wie gdzie znaleźć prosze o link.

Opublikowano

Menierva@

jak da rade pokaż jak np ustawić w tym bocie łowienie na serwerach pokemon lub dodaj jakieś skrypty jeśli łaska;)

Opublikowano

szczerze jasne mógł bym pomóc tylko mi się nie chce kiedyś miałem mnóstwo skryptów pod elfa na pokemony itp tylko za cholerę teraz nie wiem gdzie ;/ mam taki syf na kompie ze szkoda gadać musiałbym poszukać we wszystkich plikach .txt w folderach (razem około 200) a dwa filmik może się trochę spóźnić okazało się że nie mam elfa :D ani klienta a że jestem bardzo leniwą osobą to ciężko mi poszukać nowego ale postaram się do poniedziałku nagrać ;)

Opublikowano

Ja rozumiem twoje lenistwo, lecz nigdzie nie można takich skryptów dostać, przeszukałem wszystkie fora i nic, pustka, więc jeśli znajdziesz chwile czasu i chęci "obczaj" to, w sumie 200 to nie tak dużo;)

Opublikowano

Musisz wpisać nazwy mobów i dodać je do listy, a te czarne pola to poprostu klikasz na nie i ruszasz myszką w góre/dół to sie zmieniają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...