Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elfbot - (Pokemon - Naruto - Dragon Ball - inne)

Menierva

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy Mógł by ktoś podać link lub wrzucić na rapida Elf Bota do tibi 8.4 ... nigdzie nie moge znales wszystko powygasało. Bardzo prosze :)!

Opublikowano

mam dobrego elfbota czego jestem pewien w 100% uruchamiam o odrazu client sie crashuje

Opublikowano

raczej nie ten temat ale czy mógłbym kogoś prosić o umieszczenie dla mnie dwóch czarów na jednym hotkeyu ?

-throw shuriken

-throw kunai

(można ustawic zeby spamowal dwa na raz bo i tak beda rzucane na przemian (taka opcja na serwie))

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Skad moglbym wziac elfbota do Legends of Shinobi 1.5 aby dalo sie go skrakowac- tibia 8.54, znalazlem spis botow ale nie idzie go skrakowac.

Opublikowano

Czy ktoś może mi zrobić skrypta żeby zbierał loota z potworkow ?

Bo mam zaznaczone w Cavebocie, targetingu, mam podane id itemkow itp ale nie otwiera potworka.

Moze mi ktos powiedziec czy cos zle mam zaznaczone badz jaki skrypt nalezy zrobic ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Żeby sprawdzić pod jaką tibie jest dany server musimy chociaż raz na nim zagrać, po czym wchodzimy do folderu

Windows 7:

C:\Users\NAZWA USERA\AppData\Roaming

Windows XP:

C:\Documents And Settings\NAZWA USERA\(chyba)Dane Aplikacji

I szukacie tam folderu nazywającego się jak server albo jego skrótu np DBV, WONO, DBKO, LoS1.4 - j mam takie bo w takie grałem

Otwieracie ten folder i jest tam plik NAZWA.cfg - edytujecie przy pomocy notatnika i 4 linijka

Version = np. 8.42

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Musisz wejść w właściwości DBV>zgodność>i zaznaczyc opcje uruchom jako administrator. powinno pomóc ;p

Ja mam z kolei inny problem... po odpaleniu pliku .dll pojawia sie napis "Unable to inject the DLL into (nazwa klijenta DBV) (PID:3320): Odmowa dostępu

Pomocy! :(

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Z tego co sie doczytałem nikomu to coś niedziała, nikt niema elfa do dbvictory, i Kathla spamóje tym linkiem wszędzie. A mi to także nie działa.....

Opublikowano

@Up mają ale sie nie podzielą żeby zaraz po rebie i 2k lvl nie śmigać na botku :).

wiem ,że , wpierniczyć się do kodu klienta ustawić 8.4 bo na takim stoi chyba dbvictory i pobrać elfbota, i tyle, to zwykły gościu elf bot, tylko że musisz klienta gry skonfigurować pod zwykła wersje ludzie ktorzy maja elfa wiedza o co kaman

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...