Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elfbot - (Pokemon - Naruto - Dragon Ball - inne)

Menierva

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klienta , loader , ElfBotNg , ElfCrack a nawet Process Hacker 2 mam ustawione na zgodność z win xp serv pac 3 i uruchom jako admin.

Ale gdy wyskoczy mi cos o tych 3 dniach wciskam ok pozniej wyskakoje mi to co sie wybiera np <No Skin> , Azenis2.msstyles itd i obojetnie co wcisne to i tak nie wlaczy mi sie ta tabelka od bota :( tylko jest ten glos taki niski mowiacy cos tam po angielsku

• Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A orientuje się ktoś może na jakiej wersji Tibi siedzi aktualnie Pokexgames.com ?? Gralem w to jakis rok temu i mialem napisanego wlasnego bota, wszystko dzialalo na Tibi 8.10, ale teraz duzo sie pozmienialo i nie moge uruchomic bota. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie robiłem tak jak w  poradniku ale i tak potrzebuje pomocy czy ktoś pomógł by mi znaleźć dobrego bota do "Pokemon adventures "

To jest ukryta treść, proszę

proszę o pomoc albo o dobrego bota bo jak robiłem z proces hacker 2 tym co poradnik zrobiony to id pokazuje mi itemków ale menu już elfa nie mogę zobaczyć ;C 

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

noo nie dziala.... kuurdee mam ogronma prozbe do kogos czy jest ktos w stanie zrobic mi elfa pod dbns.net.pl?

bylbym bardzo wdzieczny.e

edit SMIGAAAAA!!!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zacznę może od tego, mam win7 64bit i gram na dbzf mam elfa po 8.54 tak jak jest klient , elfa wersji 4.5.4 (skrakowany dll nie dziala na 64bit) a evolution nie wyszukuje mi kilenta dbzf. Przez hacker nie chce mi się wgl załączyć bo pisze, ze 64bitowy system. Poradzicie coś?

Opublikowano

a jak chce sobie zagrac na otsie 8.6 rl map to bede mogla uzywac jakiegos bota ? dodam ze nie zamierzam wydawac na to pieniedzy

Polecam elf bota (wszędzie go znajdziesz) 

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

Mam prośbę, chce poskillować na takiej zasadzie że mam training bag w Naruto SS 8.54 ale nie znam sie kompletnie na elfbocie. Auto logowanie i bicie ciagle tego jednego training baga. Powie mi ktos ktore to opcje ?

Opublikowano

Proszę o POMOC !  xD  Gram na DBzF i potrzebuje jak pisałem pomocy. Mam elfa i cracka w dll i evo ale w dll nie dziala nawet przez hacker ponieważ crack dll obsługuje tylko do 32bit(nie pomaga nawet zmiana na administracje) a ja mam 64 win7 , a co do evo, to wyskakuje, ze nie ten klient. 
btw. DBZF 1.50 był klient 8.54 i nie mialem bota a teraz jest 1.51 i nie wiem jaki to klient. POMÓŻCIE :D

Opublikowano

Witam próbowałem to zrobić na DBNS i otworzyło się okienko do wyboru skórek w elfie, ale jak wybrałem to sie DBNS zbugowało, pomoże ktoś?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngRajts

Proszę o POMOC !  xD  Gram na DBzF i potrzebuje jak pisałem pomocy. Mam elfa i cracka w dll i evo ale w dll nie dziala nawet przez hacker ponieważ crack dll obsługuje tylko do 32bit(nie pomaga nawet zmiana na administracje) a ja mam 64 win7 , a co do evo, to wyskakuje, ze nie ten klient. 
btw. DBZF 1.50 był klient 8.54 i nie mialem bota a teraz jest 1.51 i nie wiem jaki to klient. POMÓŻCIE :D

Wgraj 2 dll i odpalaj przez elfload2.dll ktory obsluguje 64-bit

@kopec993

Witam próbowałem to zrobić na DBNS i otworzyło się okienko do wyboru skórek w elfie, ale jak wybrałem to sie DBNS zbugowało, pomoże ktoś?

Mozliwe ze 1-3 razy z debuguje ale pozniej bedzie działało.

@Lawlaw

Mam pytanie, kiedy robie to tak jak jest pokazane wyżej, to PH wywala mi odmowe dostepu i nie moge tego zrobic :<

uruchamiaj Process Hacker jako administrator.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...