Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz sieci serwerów/adminów/osób do zarządzania/inne zajrzyj!

Diablo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

szukam serwerów do sieci. siec ma rok i jest reaktywowana gdyz byly male problemy. oferujemy stalych graczy (mamy 1017 uzytkownikow) oraz wszelka pomoc przy serwerze oraz pomoc w rozkreceniu, a na forum range Global Moderatora. Z reszta mozna sie dogadac ;)

na forum szukamy takze moderatorow ktorzy pomoga rozkrecac forum i beda systematycznie dbac ;)

Witam ,

szukam serwerów do sieci. siec ma rok i jest reaktywowana gdyz byly male problemy. oferujemy stalych graczy (mamy 1017 uzytkownikow) oraz wszelka pomoc przy serwerze oraz pomoc w rozkreceniu, a na forum range Global Moderatora. Z reszta mozna sie dogadac ;)

na forum szukamy takze moderatorow ktorzy pomoga rozkrecac forum i beda systematycznie dbac ;)

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

204045zostane+grafikiem.png

Oferuję:

-oprawę graficzną do prezentacji/reklamy serwerowni,

-stworzenie banneru,

-stworzenie loga dla forum oraz dla serwerowni,

Oczekuję:

-wynagrodzenia (do uzgodnienia),

-zapłata pieniężna nie wchodzi w grę ,

Kontakt:

GG: 41125396

Zakaz używania jakiegokolwiek elementu z powyższej grafiki!

Opublikowano

Witam. Dołącze do sieci serwerów Cs'a z moim serwerem.

- Typ serwera : 4Fun - Ilość slotów : 11 - IP serwera : 91.203.223.28:27043 - Ilość adminów : Tylko ja. - Fast Download : Tak. - Hosting : GameServ.Pl - HLTV : Tak. Pozdrawiam Raafi

Pisać PW.!

Coming: Zakaz linków zewnętrznych w sygnie.

Opublikowano

Witam ,

kontakt gg 13511579 steam : diabelek150692Witam ,

Witam ,

kontakt gg 13511579 steam : diabelek150692Witam ,

Opublikowano

Witam!!

Potrzebuję na forum moderatorów,reklamatorów forum jest na xaa i tżeba nam chociaż 1 dobrego mederatora a nie 5 ale słabych...

jeśli jesteś chętny pisz gg: 39211883

Opublikowano

Dzień dobry.

Pomysł jest prosty, zamierzam założyć serwer, który miałby się opierać na modzie battlefield2. Posiadam wiele dość mało spotykanych pluginów, które na pewną cieszą oko i z pewnością przyciągną graczy na dłużej, lecz powracając do mojego pomysłu, ten wpis ma na celu znalezienie jakiegoś sponsora lub adminów, którzy na starcie zapłacą i w raz ze mną pomogą rozwijać serwer i jak się uda to jakąś mniejszą przyjazną dla wszystkich sieć. W tym momencie posiadam 30zł na pukawka.pl lecz chciałbym sprzedać te pieniądze w zamian za pieniądze na innym hostingu, bo jednak wydatki początkowo na sam hosting nic dobrego nie wróżą dlatego myślę o czymś tańszym.

Jeśli chodzi o mnie to prowadzenie serwera jest mi znakomicie znane, desperacko mogę edytować jakiś plugin ;-) Poszukuję osoby, która byłaby w stanie zająć się sstroną (na poważnie), a następnie by się ją zajmowała. Myślę, że tyle informacji wystarczy, w sprawie kontaktu proszę się kierować do mnie na PW lub na e-mail lub GG podane niżej, pozdrawiam.

e-mail: [email protected]

Gadu-Gadu: 42523420

Opublikowano

Szukam:

Sponsora do opłacenia Serwera Counter-Strike 1.6

Oferuje:

Oferuje pomoc dla osób, które nie radzą sobie np. z instalacją Serwera.

• Szybka i łatwa komunikacja. (GG, TS3, Skype, itp.)
  • Profesjonalny grafik komputerowy + Technik
  • Profesjonalna osoba do instalacji serwera (Mamy gotowy serwer w plikach FFA / COD z większym naciskiem na to pierwsze.)
  • Oferujemy profesjonalną obsługę serwerową. Serwer oraz forum jesteśmy w stanie zainstalować sami!

Jak miałaby wyglądać z nami współpraca?:

Jak pisałem wyżej, szukamy osoby która jest w stanie opłacić nam serwer do gry Counter-Strike.

Otrzymujesz pełny dostęp do Panelu Sterowania Forum, Specjalną range na forum (Administrator, Sponsor - zależy, To już ustalimy na PW), oraz pełny dostęp do menu AMX Mod. (Admin na serwerach,Komendy Administratora, Ranga VIP i te sprawy).

Kontakt:

GG: 130826 (na "siema", "elo" nie odpisuje, Pisz odrazu kim jesteś)

I Ts3 w Sygnaturce

banner.png

Szukamy ADMINÓW!

Kontakt GG - 45452852

Opublikowano

Dzień dobry.

Pomysł jest prosty, zamierzam założyć serwer, który miałby się opierać na modzie battlefield2. Posiadam wiele dość mało spotykanych pluginów, które na pewną cieszą oko i z pewnością przyciągną graczy na dłużej, lecz powracając do mojego pomysłu, ten wpis ma na celu znalezienie jakiegoś sponsora lub adminów, którzy na starcie zapłacą i w raz ze mną pomogą rozwijać serwer i jak się uda to jakąś mniejszą przyjazną dla wszystkich sieć. W tym momencie posiadam 30zł na pukawka.pl lecz chciałbym sprzedać te pieniądze w zamian za pieniądze na innym hostingu, bo jednak wydatki początkowo na sam hosting nic dobrego nie wróżą dlatego myślę o czymś tańszym.

Jeśli chodzi o mnie to prowadzenie serwera jest mi znakomicie znane, desperacko mogę edytować jakiś plugin ;-) Poszukuję osoby, która byłaby w stanie zająć się sstroną (na poważnie), a następnie by się ją zajmowała. Myślę, że tyle informacji wystarczy, w sprawie kontaktu proszę się kierować do mnie na PW lub na e-mail lub GG podane niżej, pozdrawiam.

Opublikowano

Witam,

Mam 17 lat, uczę się, mam sporo czasu poza szkołą. Czemu to piszę? Ponieważ ten czas chciałbym poświęcić na coś konsertywnego np. postawienie serwera CS 1.6 SurfSki2/TP/FFA na ESL Mapach jeszcze lepiej gdyby only STEAM. Mam pieniążki, tylko nie chce mi się tworzyć forum na nowo więc bym ten serwer gdzieś podpią.

Czemu ja ?

Zrobił bym serwer nie dla zysku tylko dla przyjemności i pogłębienia wiedzy. Zysk z tego serwera byłby przeznaczony na Reklamę sieci/dalszą opłatę oraz ew. nowy serwer/szablon itp.

Znam się na FTP, robieniu forum, upięszaniu itd. Ale nie mam co z sobą zrobić po szkole.

*Jeżeli myślisz, że dołączę dla rozkręcenia serwera to się mylisz!

Więcej informacji na

GG: 10839553

STEAM: vezo950

Opublikowano

Dzień dobry.

Opublikowano

Witam serdecznie, dzisiaj chciałbym pomóc przy serwerze oraz forum do serwera Cs 1.6.

Oferuję

-Pomoc przy serwerze (FTP, wgrywanie pluginów, cvarów, bardzo ogarnięte adminowanie serwerem)

-Pomoc przy forum (Tematy, Rangi, Grupy itp. (nie FTP), tak samo bardzo ogarnięte moderowanie forum)

Nie oferuję

-zbyt dużą kwotą pieniężną

-steama

Oczekuję

-Pomoc przy serwerze- H@ lub w przypadku ogarniania cziterów Admin.

-Pomoc przy forum- H@ lub w przypadku ogarniania forum Moderator.

-Aby sieć była w miarę rozkręcona.

Kontakt

GG: 545162

Więcej informacji po napisaniu do mnie tylko na Gadu Gadu, Skype dopiero przy rozkręcaniu lub pomocy, po uzgodnieniu tego ze mną na GG. :)

P.S. Nie zawiedziesz się, jestem bardzo ogarniętym Adminem a jakże Moderatorem, poszukuję jakiejś dobrej sieci serwerów, tak więc masz ? PISZ!

76561198082543971.png

Opublikowano

Witam.

Co mam do zaoferowania?

- zrobienie od podstaw forum i zajmowanie się nim

- rozkręcenie serverów

- wielki ogar jako administrator forum i servera

Co oczekuję?

- dojrzałej administracji

- chęci do rozkręcenia serverowni

Coś o mnie :

Mam na imię Szymon, mam 16 lat, pochodzę z Białegostoku i uczęszczam do liceum ;>.

Mam lajtowy profil, a co za tym idzie - sporo czasu wolnego. Znam się na tworzeniu i administracji forami, FTP i ogólnie na CS'ie.

Szukam jakiejś serverowni, która zaczyna, która ma fajnych, zaangażowanych w to ludzi.

Kontakt:

Skype: szyszax1313xd <---- głupia nazwa, ale coż - tworzyłem jak miałem 12 lat

Chcesz pogadać na TS3? Pisz na pw.

;)

Opublikowano

Poszukuje:

- Moderatorów

- Administratorów

- Unban user group

- Użytkownikó

- Grafików

- I wiele innych! Napisz co potrafisz a może znajdziemy miejsce dla ciebie

-- ~~ Pare informacji! ~~ --

Strona:

- Silnik Przemo + Modyfikacje

- Domena .pl

- Hosting płatny

- Edytowana szata graficzna

- Orginalna nazwa (BestPlayers)

Serwer

- Only DD2

- Jest juz ponad 12 miesięcy (Z powodu awarii z hostingu uciekli gracze, wczesniej miał innego moda teraz jest to DD2)

- 16 slotów (Możliwość powiększenia kiedy się zapełni)

- Ma grających graczy, może nie za wielu aczkolwiek dziennie można zobaczyć po 9 graczy! Nie ma dnia w którym nie grał by nikt!

- Idealna konfiguracja / Ciekawe pluginy / Cały czas realizujemyt nowe pomysły / sugestie

Wymagania:

- Poważne oferty

- Poważne osoby

- Zaufane osoby

- 16 Lat + (Mogę prosić o dokumentacje (Skan legitymacji) lecz nie muszę.

- Mikrofon

- Znajomość / Konfiguracja serwerów (Nie tworzenie pluginów lecz ich wgrywanie itd.)

- Steam

GG: 37053839 (czesto niewidok)

Steam: assabit

Lub: PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...