Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz sieci serwerów/adminów/osób do zarządzania/inne zajrzyj!

Diablo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję adminów na serwer counter strike na słynnej sieci serwerów cs-mordownia.

Wzór

1. Nick:

2. Ile dziennie gram na serwerze:

3. W jakich godzinach gram najczęściej?:

4. Dlaczego akurat miałbym zostać Adminem:

5. Steam:

6. Wiek:

7. Mikrofon/Mutacja głosu:

8. Doświadczenie w byciu adminem:

9. Znajomość AMX'a:

10. Coś od siebie:

Oczywiście jest także ważna składka 11zł sms lub 5zł przelewem.

Wszelkie informacje na pw. Zanim napiszesz zastosuj się do wzoru.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam,a więc tak poszukuje 1 admina do zrobienia serwera COD MOD

Wymagania na admina:

1. Min.14lat

2. Składki (min. 7zł)

3. Min. 2h spędzania czasu gry na komputerze

4. Mikrofon

5. Steam(nie wymagane)

6. Znanie komend admina amxx(bardzo dobrze)

Reszta informacji takich jak:Hosting,itd na gg!!

Chętne osoby niech piszą na gg: 38889059

Poszukuję takiej osoby, jeszcze dzisiaj!

Opublikowano

Witam,

Pomagam ludziom,którzy po raz pierwszy w życiu mają swój serwer(chodzi o pluginy).

Mogę takim graczom pomóc,jeżeli coś ci nie działa,nie możesz sobie z czymś poradzić napisz tutaj lub na pw jeżeli wymagałoby to sprawdzenia przeze mnie zawartości serwera.

Najbardziej specjalizuje się w call of duty (nowym) chodzi o klasy/perki.

Mogę też pomóc przy innych modach bo zauważyłem,że niektórym bardzo trudno wgrywa się pluginy...

Jeżeli jest to jakieś łatwe zadanie robię to za darmo(i nie wymaga ode mnie pośpiechu),jeżeli jest to coś większego trzeba zapłacić.

Potrafię także wgrać styl na forum,edytować go,wgrać amxbans,jakieś skrypty itp.

Tak jak mówię pomagam "nowym",którzy po raz pierwszy mają z czymś takim do czynienia.

Mogę także reklamować serwer (robiąc reklamy) oczywiście nie za darmo.

Nie chcę żadnych adminów/premium/slotów itp. Jeżeli jest to łatwa rzecz to robię za darmo,jeżeli wymaga to ode mnie włożenia większych starań robię za kasę.

I też proszę nie pisać mi takich wiadomości : "ile jeszcze?..." "kiedy skończysz" itp.

Jak skończę to napiszę.

I POWTARZAM NA SIECI SERWERÓW NIE DA SIĘ ZAROBIĆ! TO JEST TYLKO TAKIE DZIWNE PRZYZWYCZAJENIE LUDZI,KTÓRZY KUPUJĄ SERWER.WIĘC JEŻELI MYŚLISZ,ŻE ZAROBISZ NA SERWERZE TO JESTEŚ W BŁĘDZIE!

MOJE GG 35376970

Opublikowano

Witam poszukuje kogoś kto opłaci mi serwer do cs lecz nie chodzi mi o opłacanie serwa co miesiąc max 2 miesiące aa admin na zawsze lecz ponadto kasa zostanie zwrócona !!!!

gg 34728211

Opublikowano

Witam zapraszam na serwer DD2 + BF2 Ogarnięci gracze miła atmosfera itp.. To są dopiero początki serwera. Można ubiegać sie o admina.

ZAPRASZAMY!

:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam , poszukuje większej sieci której jest potrzebny dobry Moderator / J@.

Og. informacje:

Własnych sieci - 4.

Staż w CS - 3 lata.

Umiejętności J@ /MOD - Lubię to , czysta pasja:)

Mam 18 lat i chętnie pomogę w rozwijaniu sieci:) PA forum jest dla mnie "pikusiem" :)

FTP ciągła nauka , wiedza rośnie z minuty na minutę;)

Dobry kontakt z graczami / użytkownikami / Myslenie ON :)

Pozdrawiam i czekam na kontakt - 33003625 .

Opublikowano

Poszukuję wspólnika/admina/moderatora/junior admina do sieci serwerów cs

Mam forum i serwer lecz nie za bardzo znam się na pluginach skryptach itp więc poszukuję kogoś kto mógł by mi pomóc w poprowadzeniu sieci

Dużych wymagań nie mam tylko to żeby się znał na dodawaniu modów na serwer itp

chętni proszę o kontak gg 385029 [często niewidok]

/Edit

Potrzebuję również sponosora

Na razie nie aktualne

Opublikowano

Szukam ogarniętych adminów(ze steamem) na serwer COD. 91.203.223.85:27261 . Serwer cały czas pełny (oprócz w nocy) więc trzeba ogarniać, oraz wchodzić na forum. AMXBANS, hltv jest

GG: 3117930

Zajmuję się kompletnym tworzeniem stron WWW oraz zarządzaniem serwerami na linux. Kontakt na PW lub skype.

Opublikowano

Czołem, mam swoją sieć serwerów która posiada ich na chwilę obecną 5 (ffa, codmod, gungame, aim, hns) i poszukuję ogarniętej osoby która zajęła by się reklamą ale nie tylko, chodzi głównie o rozruszanie serwerów i sprawianie żeby gracze je polubili. gg 5680130, na pw na 99% nie zauważę.

Opublikowano

Poszukuję

*Adminów serwera OnlyDD2 oraz Surf_ski_2

*Grafików forum

*Moderatorów forum

*Sponsorów ( Nie jest to jednak najważniejsze )

Kontakt GG : 25096019 steam : mcKB | Naszabron.xpag.pl

Oferujemy:

- Miła atmosfera.

- FastDL

- AMXBans

- Otwarta rekrutacja administratorów.

- Jesteśmy otwarci na propozycje graczy.

- Niskie pingi.

- Doświadczona administracja.

- Dobra rozrywka i zabawa.

- Najniższe ceny na rynku.

- Najlepsze promocje.

- Admin za FREE !

Opublikowano

Witam,

mam lat 19 i prowadzę sieć pod nazwą HeadMania.eu

Jesteśmy ekipą znającą się ponad 4 lata, i nie jesteśmy siecią stworzoną po to aby na niej zarabiać tylko dobrze wspólnie się bawić. W związku z tym inwestujemy w to co mamy - serwery Counter Strike 1.6, utrzymujemy je na dobrym hostingu.

Poszukuję adminów na serwery, które nie stoją puste (Call of Duty mod oraz serwer z modem BF2). Nie wymagam opłat, jedynie trochę chęci i wolnego czasu. Poszukuje też administracji forum (moderatorów), osób obeznanych w AMXX, oraz takich które chcą postawić swój pierwszy serwer. Jeśli jest ktoś chętny, zapraszam do rejestracji na stronie bądź do kontaktu pod GG:1290607.

Pozdrawiam! :)

Opublikowano

Cześć

Mam www, na xaa ;] jednak brakuje mi serwerów.. zle wyszlo z kasa iw g..

Jesli masz serwer to dolacz do nas..

Oferujemy

www - mam juz

admina na forum

i wg

No to ładnie ziomuś :) Mam 1 pytankoo, co będziesz chciał w zamian za dodanie serwera na Twoją serwerownie?

Opublikowano

Siema mam serwer Pokemod wszystko juz zrobione amxx pluginy wszystko smiga forum tez jest jedynie potrzebuje sponsora ktory oplacilby jakis tani hosting w zamian daje admina na zawsze :) pisac pw na forum jak ktos chetny

jesli wszystko bedzie smigac serwerów bedzie duzo i bedziemy sie rozrastac :)

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

Witam.

Poszukuje osób z serwerami do mojej sieci. ( Hosting serwera musi być w Pukawce lub TSerwerach na Zabijace albo na Postrzelaj ) Od razu mówie jest to nowo powstała sieć serwerów CS 1.6 na hoście xaa.pl

Chętni proszeni są o kontakt pod numer GG: 38892212

Jakoś się dogadamy :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam.

Szukam osób do założenia serwera Cs 1.6 lub Cs Source

Wymagania:

min. 14 lat

steam- nie:D obowiązkowy

min 2 h na serverze

składka miesieczna około 11.07 sms lub przelewem

znajomośc amxx min 5/10

znajomośc phpbb by przemo min 5/10

Chetni niech pisza na GG 12761005 czym wiecej osob tym lepiej :D

Opublikowano

technikserweracs.png

Witaj! Myślałeś nad założeniem sieci serwerów Counter Strike? Szukałeś osób do pomocy, ale ciągle natrafiałeś na dzieci, które tylko lecą na admina? Koniec z tym! Właśnie znalazłeś profesjonalnego technika na swój serwer. Moja oferta przeznaczona jest dla osób/osoby, która chce założyć profesjonalną sieć serwerów Counter Strike. Jeżeli nie boisz się wydać na start trochę pieniędzy, m.in na kupno poważnego serwera dedykowanego, domeny, i w ewentualności skryptów takich jak IPB czy skrypt sklepu counter strike, to masz szansę zarobić niemałe pieniądze. Profesjonalne sieci serwerów pobierają opłatę m.in. za admina, vipa, slota lub exp codmod czy inne tego typu rzeczy, a ty możesz na tym zarobić, i w kilka miesięcy, może nawet tygodni zwróci ci się to co zainwestowałeś, a nawet możesz zarobić. Dobrze, koniec o korzyściach finansowych, nie zapominajmy o tym, że własna sieć serwerów to nie tylko korzyści finansowe, ale też świetna zabawa, możesz zostać doceniony, i cieszyć się "popularnością".

Ok, koniec rozpisywania się, czas przejść do konkretów.

oferuje.png

Oferuję profesjonalne usługi. Pomogę ci założyć i rozwinąć twoją własną sieć serwerów.

Możesz liczyć na moją pomoc w m.in:

* Pomocy w wyborze serwera dedykowanego/firmy hostującej.

* Wyborze potrzebnego oprogramowania/skryptów.

* Instalacji serwera dedykowanego,skryptu forum/portalu.

* Konfiguracji plików serwerowych, silnika forum/portalu.

* Opiece serwerów/forum.

* Wielu innych rzeczach, czynnościach, których wyżej nie wymieniłem.

oczekuje.png

Oczekuję m.in:

* Zdecydowanych ludzi, nie chcę pracować z ludźmi, którzy nie wiedzą, czego chcą.

* Umiejętności pracy w grupie, dobrego, zgranego teamu z min. wiekiem członków ~16-18 lat.

* Dobrej komunikacji ( komunikacja internetowa, GG/Skype, jak i kontaktu telefonicznego), elastycznych godzin pracy.

* Budżetu początkowego na zakup serwerów, hostingu, domeny + ew. skryptu sklepu cs, lub IPB.

* Poważnego zachowania w danych sytuacjach, są chwile na wygłupy, są chwile na pracę, i należy się zachować odpowiednio.

* Podstawowych umiejętności, nie zamierzam pracować z ludźmi zielonymi jak sałata

;)

* Kulturalności, nie pisz do mnie "elo", "siemka" , gdyż nie jestem twoim kolegą, a jedynie osobą, z którą możesz pracować, i dopiero po jakimś czasie przejdziemy na Ty.

beznazwy5s.png

Mogę współpracować zarówno z jeszcze nie powstałymi sieciami, jak i sieciami, które chcą się rozwinąć.

Na początek uzgadniamy cały plan, nie ma sensu zaczynać pracy bez planu, jak ma wyglądać cała sieć, gdyż takie przedsięwzięcie nie ma prawa przetrwać, i tylko wywalimy pieniądze w błoto. Po uzgodnieniu całego planu, zabieramy się do pracy. Najpierw przygotowujemy pliki pod serwery CS. Poszczególne pliki dla poszczególnych typów serwerów (np. CodMod, 4FUN, BF2, FFA itp.). Po przygotowaniu plików szukamy odpowiedniego serwera, na którym będą hostowane nasze serwery CS/ew. jakiegoś hostingu typu ownserver. Kolejnym etapem prac jest wykonanie forum, najważniejszego elementu każdej sieci. Silnik forum najlepiej IPB, gdyż jest najlepszym skryptem forum według mnie. Jeżeli nie posiadamy licencji, najlepiej mieć w teamie kogoś kto posiada ową licencję.

;) Po skończeniu forum instalujemy nasze serwery gry. Po skończonych pracach czas na reklamę.

Nie opisałem jeszcze czynności typu. Kupno skryptu automatycznego sklepu cs, bądź domeny, ale o takich sprawach nie muszę pisać, z każdym dogadam się indywidualnie.

kontaktu.png

Możesz się ze mną skontaktować na kilka sposobów.

GG: 38822977

Prywatna wiadomość na Forum.

Pozdrawiam, liczę na miłą współpracę. Miłego dnia.

sygnaturkazx.png

Opublikowano

Witam szukam 1/2 head adminów na stworzenie sieci.Chodzi mi oto,że

Każdy z h@ ma wpłacać na serwer określoną kwotę pieniężną.

NIE SZUKAM LUDZI,KTÓRZY ROBIĄ SIEĆ DLA KASY!ŻEBY SIEĆ SIĘ ROZWINĘŁA TRZEBA WYDAĆ DOŚĆ SPORO KASY:)

Wiek się nie liczy tylko inteligencja ....

Ja robię sam serwery(znaczy,że wy nie musicie wgrywać nic,ja wszystkim się zajmę)

Wy jako H@ macie tylko pilnować forum i serwera,resztę ogarnę ja!

Szukam także sponsora:

-wiek nie jest ważny;

-Oczywiście sponsor otrzymuje przywileje;

Pisać na pw

Dogadamy resztę bo nie wiem co was jeszcze zainteresuje!

Opublikowano

ELOOO poszukuje kilku ludzi do serwera znaczy pomocników za admina

-Reklamera kto kto będzie robił reklamy

-Informatyka ktoś kto się na tym wszystkim zna

-i Finansownika :P ktoś kto pomorze opłacać jak sam nie dam rady

Moj serwer to cod mod Fast Exp masz lvl 1mld

Moje gg: 7855009

//nieregulaminowa sygnatura

PiecuPL

Opublikowano

Tak więc...

Poszukuję Technika serwera ( który ogarnie amxx'y itp. )

Dam Administratora ! Chętni pisać na GG : 5009151

Technik musi umieć dodawać paczki itp. ( chcę zrobić cod-mod'a , lecz mi coś nie wychodzi )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...