Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jaki nick :)

Makyura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaki jest fajny nick myślałem nad dropsik ale niestety w każdej grze i na forach polskich jest zajęte może pomożecie mi dodać jakieś znaczki do nicku tylko bez _! itp tylko jakieś liczby żeby nick fajnie wyglądał ale żeby nie zastępywać liczb literamy czyli nie chodzi mi oto dr0ps1k tego nie tylko jakieś fajne angielskie słowo do tego nicku lub jakieś liczby lub może mi ktoś wymyśli fajny nick bo nie dobrze mi wychodzi wymyślanie nicków, bo jak wymyśle jakiś swój to odrazu boje się że ktoś go zacznie krytykować i bedzie mówił że mam kiczowaty nick więc proszę o jakiś szpanerski nick dla jakiegoś prawdziwego wojownika który budzi przerażenie najlepiej żeby nie było związane ze szatanizmem ani z religiom ani wgl z historiom.

albo wgl ktoś mi wymyśli jakiś fajny nick dla wojownika nie zdradzę do jakiej gry ma być ten nick no chyba że to będzie potrzebne :) za dobre odpowiedzi podziękuje. a i może być jakiś fajne słowo do tego nicku: mentos (od mojego nazwiska)...

Opublikowano

Mentorello™[Alt+0153 na numpadzie)

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Maestro

AssTeX

WoLnoŚciĄ

InterPernol

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

dobra mówie odrazu to nie do metin2 tylko do gry którą lubię dajcie jakieś fajne nicki które będą pasować do Adventure Quest Worlds te nicki które podaliście podobają mi sie wszystkie ale nie chciałbym żeby ktoś skrytykował

Mentorello™

ten nick podoba mi się najbardziej tylko ze tm nie można chyba w każdej grze zrobić czy sie da???

Opublikowano

No prosze Cię !!! to jest niemodne !!! jak np. FuBu... weź , jeśli dobrze pamiętam to JJay Joker to z tych MineKlocków... odpuść... tylko Cię wyśmieją.

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

aha a może wymyślicie cos do dropsik bo umnie idzie z tym kiepsko

a Magiczny Dropsik

wyśmieją mnie czy fajne albo Dropsik69 co otym myślicie

dajcie coś fajnego :) dziękuje żeby nikt nie miał powowdu się śmiać chce jakiś poważny groźny nick

Opublikowano

JJayDropsik...

co-ja-pacze.jpeg

Wymyśl coś oryginalnego, tylko twoje wymyślone pomysły będą najlepsze i niepowtarzalne.

co lubisz? nawiąż do tego.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

chce mieć fajny nick coś w stylu takim jak na takim jednym forum aqworlds pl taki nick jak ma Paszti albo siganiv coś hardkorowego

Opublikowano

DropsZjeCiKosc

MrocznyDrops

MroczniejszyDrops

NajmroczniejszyDrops

KrólDropsów

PanIWładca

Dropsiak

Dropędy

...:::Drops:::...

Drops

Dtopd

Drkld

Dropsunio

SirDrops

EmirDrops

BojarDrops

DropsusErektus

TwojaStaraJeBanana

DropsZKaloryferem

Dropsowaty

SiłaDropsa

Ale ubaw xD

Opublikowano

te też fajne

trudny wybór wybierzcie jeden nick który jest najlepszy z dropsik bo jednym nicku każdy dziękuje

myślałem nad DropsikPL

przeciętne czy fajne?

Opublikowano

WodnyGłaz

Darkkaj

Makyoura

?

Btw. Fail w ostatnim nicku. :<

//

Polecam nick "plebs", świetnie brzmienie i wywołuje wielki zachwyt szczególnie w CSie.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...