Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie dla ACTA... przekroczenie pewnych granic.

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 328
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lol, jacy hakerzy sie znalezli...

Cos na temat ACTA.

Sa 4 osoby, a, b,c i d.

Osoba A jest na nie dla ACTA, osoba B jest kumplem A ale nie ma zielonego pojecia o co w tym chodzi, mniejsza o to, tez jest na nie, osoba C to rodzina A, wiec czemu by nie zaprotestowac przeciwko ACTA, D to przyjaciel wszystkich osob, i nie wypadaloby byc za wprowadzeniem ACTA.

1/4 osob nie ma zielonego pojecia o ACTA.

Opublikowano

Oczywiśćie jestem przeciwko ACTA...

Jakiś "artysta" ostatnio powiedział że przez piractwo sprzedaje mniej płyt, ciekawi mnie bardzo ilu ludzi by go znało jakby nie piractwo :)

P.s

Siema

Zgłaszam :).

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

ja myśle, że to acta w polsce szans nie ma, nawet jak przejdzie przez tą reatyfikacje sejmu czy coś tam to i tak ludzie bedą robili dalej to co robia i albo sie z tego acta wycofają albo będą musieli stosować w wyjątkowych sytuacjach minimalne kary, przeciez praktycznie kazdy ma mnóstwo pirackiego oprogramowania i dalej je ściąga, ciekaw jestem ilu z was ma chociażby oryginalny system?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

ja myśle, że to acta w polsce szans nie ma, nawet jak przejdzie przez tą reatyfikacje sejmu czy coś tam to i tak ludzie bedą robili dalej to co robia i albo sie z tego acta wycofają albo będą musieli stosować w wyjątkowych sytuacjach minimalne kary, przeciez praktycznie kazdy ma mnóstwo pirackiego oprogramowania i dalej je ściąga, ciekaw jestem ilu z was ma chociażby oryginalny system?

Ja mam oryginalne ;). Windows , Linux , BSD .

Jednak co do piractwa to nie zniknie jeśli nie ustalą rozsądnych cen za filmy/muzyke/ebooki/gry/programy.

jqeuR.png

Opublikowano

Ja wam napisze tak nawet jeśli by była reatyfikacja ACTA (choć nie będzie) to i tak i tak w marcu nowe google będzie dzięki któremu będą sprawdzać co robimy, megaupdload zamknęli yt też też podzielony jest już będzie jeszcze bardziej więc nic to nie da musieli byśmy się zjednoczyć bo w jedności siła i obalić rząd jest tylko takie wyjście... ale to się nie stanie pewnie... jak ktoś chce choć troche "posmakować" prawdy niech wyłączy TV... media kłamią ale to chyba już każdy wie a nadal wierzą i niech wejdzie na www.poznajprawde.prv.pl tam jest trochę prawdy

możecie mi dać warna za duble spam ale przeczytałem jeszcze że tutaj rozmawiają że tu chodzi o orginalne płyty itp. otóż nie ACTA to zamach na wolność słowa... a i tutaj napisze co do polityki PiS napoczątku był za ACTA ale teraz nie dlatego że myśleli że to dotyczy tylko internetu a tak naprawde to chodzi tutaj zupełnie o coś innego i śmieszy mnie jak ktoś pisze "Palikot na prezydenta" ludzie Palikot jest dwulicowy... jeśli ktoś coś wogóle wie to zna jaki on jest 3 lata temu bronił krzyża o narkotykach mówił że to czyste zło i stał murem za Tuska a teraz co innego warto też przeczytać jaki był jego ojciec ;) a po rodzinie nic nie zginie ;)

i jeszcze napisze coś o cenach paliw wiemy że paliwo jest drogie bardzo drogie ale nie wiecie tego że cena paliwa stoi w miejscu od pewnego czasu tylko akcyza drożeje cały czas ... podziękować możemy rządowi ;) jedyna partia jaka mogła by coś wnieść to PiS i JKN ale zaraz pojawią sie komentarze jacy to są z PiS ale to media ich tak wykreowały i chyba nie trzeba się domyślać dlaczego ...

http://www.pajacyk.pl/ wejdź i pomóż :)

Opublikowano

aha i przeczytałem kiedyś fajny komentarz "Polacy mają przetrwanie w genach" i to prawda ;) a co do wolności jeszcze to już reklamują bio-chipy wtedy będziemy musieli wyjść tak naprawde na ulice bo jeśli nie wyjdziemy to będzie po nas polecam www.poznajprawde.prv.pl podawać innym tą strone obudźmy się wkońcu i zobaczmy co sie tak naprawde dzieje Ludzie co tworzyli ACTA nawet nie byli wybierani przez ludzi a tak apropo to ciekawostką jest że były prezydent ameryki Bush jego dziadek napisał biblie szatana każdy prezydent USA musi być w masoneri jednak raz był chrześcijanij Kenedy jak wiadomo on jeden raz na świecie USA nie było zadłużone ale bankierzy z tego obrywali i wiecie co się z nim stało jak nie polecam wejść na poznajprawde ;)

Opublikowano

nie wiem ile warna dostane ale co tam jeszcze napisze coś o UE jak wiecie Hitler chciał podbić całą Europe ale nie udało mu się dlaczego o tym wspominam ? no to trzeba się zastanowić kto dziś rządzi UE? :) kto ma wpływy,decyzje? :) odpowiedź jest prosta Niemcy ... Polska wogóle nie ma prawa głosu skrót PO-Polske Odsprzedamy ... jak to może być że dajemy kase Greką skoro ich minimalna pensja jest 4 razy większa niż w Polsce... ? tak samo jak emerytura Greka a Polaka ... a to dzięki naszemu Tuskowi... wszyscy jezdzą na Kaczyńskich a tak naprawde myślicie że Smoleńsk to przypadek ? oczywiście zaraz wiem że będziecie wyzywać zaprzeczać i się śmiać ... ale no cóż ...na Jarosława też był zamach ale nieudany niektórzy się zastanawiają dlaczego on jeszcze żyje czy ma takie szczęście czy co... pamiętacie jak był zamach nie pamiętam gdzie ale wtedy co zastrzelono członka PiS ? około 2 lat temu? ten co zastrzelił potem przyznał się że miał zamiar zastrzelić Jarosława ostatnio też gdy sprzedawał swoje prywatne auto nowy właściciel zauważył i zrobił zdjęcia że w tylniej szyby były ślady strzałów.... A i proszę administratorów,modów itp. o nieusuwanie moich komentarzy ;)

Opublikowano

Ja to tylko czekam aż anonymous z Polskimi gimnazjalistami, będą hackować strony rządowe. A odbędzie się to w środku kwietnia do oporu.

Opublikowano
To jest ukryta treść, proszę
to nie jest o ACTA ale też bardzo ciekawe wszystko odegra sie za naszego pokolenia (młodych) a co do ACTA to czytałem że ktoś z PE sie nie zgodził ;) a i no właśnie wszystkie gwiazdy większego formatu zauważyliście że obrażają chrześcijan ? robią z krzyżem straszne rzeczy... i tak samo z biblią ... to jest okropne ale jak są tacy że sie niczego nie boją to niech wezmą obrażą religie islamską ... boją sie... dlaczego ? ponieważ jak by obrazili to pewnie po 2 dniach było by po nich ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...