Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie dla ACTA... przekroczenie pewnych granic.

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 328
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezydent może wprowadzić stan wojenny

http://www.gadu-gadu.pl/prezydent-moze-wprowadzic-stan-wojenny?utm_source=gg&utm_medium=main

Czekam na jakąś akcję. :)

Opublikowano

Prezydent może wprowadzić stan wojenny

http://www.gadu-gadu.pl/prezydent-moze-wprowadzic-stan-wojenny?utm_source=gg&utm_medium=main

Czekam na jakąś akcję. :)

Czy czeka nas powtórka z historii z 1981 roku? Hakerzy ogłosili stan wojenny w internecie a Biuro Bezpieczeństwa Narodowego ostrzega przed wprowadzeniem prawdziwego stanu wyjątkowego. Jeśli komputerowcy nie przestaną blokować stron rządowych, może się to skończyć źle dla wszystkich - zapowiada BBN.

Nie skończy się to źle ponieważ i tak nie dojdą do tego kto prowadzi te ataki.

Oni sobie mogą...

Jeśli rozwiązanie negatywnie wpłynie na internet strony będą atakowane w dalszym ciągu.

Jak na razie czekamy na informacje na temat podpisania umowy o ACTA.

Uuu...

Nie spodziewaliście się że wrócę :D

Ale jednak jestem :)

Opublikowano

Masakra tak myśle a co będzie jak podpisza ;/ ehh polityczne faje sprzedaja swój kraj nie długo my będziemy niewolnikami.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Masakra tak myśle a co będzie jak podpisza ;/ ehh polityczne faje sprzedaja swój kraj nie długo my będziemy niewolnikami.

My już jesteśmy niewolnikami.

Może nie wygląda to jak w średniowieczu, że niewolnik to tylko w łancuchach itd, ale coraz bardziej idzie zauważyć jak ten system niewolniczy się poszerza.

To na razie nie jest zauważalne, ale kiedyś i tego się doczekamy.

Oglądałem kilka materiałów o NWO i przytoczę parę zdań, które utkwiły mi w pamięci...

Zawsze największym marzeniem człowieka była kontrola nad całym światem. Próbowano w 1939r. podczas II wojny światowej.

Jak wiadomo była wojna, Hitler chciał wszystko zagarnąć siłą. W dzisiejszych czasach stwierdzono, że po co walczyć czołgami jak można głową. Poprzez farmacje itp. wszystko od czego ludzie są uzależnieni. Przykład na dziś to Internet i całe te ACTA.

Nigdy nie snułem żadnych teorii spiskowych i teraz też nie, ale to co napisałem wyżej i każdy materiał o NWO o tym mówi to jak tak się zastanowić to w większości prawda.

Opublikowano

Oglądam właśnie TVN24 i tak się zastanawiam czy dadzą tą rozmowe z Donkiem.

Może ma ktoś inny link do kanału, gdzie by leciała ta rozmowa?

Jets ona wo ogóle pod kamerami czy za zamkniętymi drzwiami?

Opublikowano

Nie czaję tego gadania o wolności słowa, skoro na tym forum tego nie ma.

Powiem tak, niestety rangę GM dostaje osoba, którą wskażę Ja. Czasem powodem jest powiew wiatru, czasem ładne słońce na dworze. Nigdy nie sprawdzam ilości akcji moderatora, ani ilości moderowanych działów.

Kiedyś pisałem już o tym ... przypomnę : na forum nie ma demokracji, nie ma swobody wypowiedzi i wolności słowa. Demokracja zaczyna się dopiero na randze administratora, o czym seldek, mike i mou wiedzą.

Proszę o nie offtopowanie bo polecą następne głowy pieniaczy. Zaczyna mnie to powoli nudzić i męczyć... a uwierzcie mi, że nie lubię jak moja zabawka w postaci mpc przestaje mi sprawiać frajdę.

Opublikowano

TANGO DOWN ! :D hahhaha

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Jak by co zbieram te Zielone :)

Najebałem w tego posta takie ilości ironii, że możesz mieć problemy z prawidłowym zrozumieniem zawartych w nim treści.

250Postów[v]

300Postów[v]

350Postów[v]

400Postów[v]

Opublikowano

No i bardzo dobrze, sygnaturę mogę zdjąć. :)

Szkoda, że nie miałem czasu, puściłem tylko parę DDosów. ;<

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

We are Anonymous

We are Legion

We do not Forgive

We do not Forget

Expect us.

Wygramy tę wojnę

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Wolność słowa i prasy zapisana w polskiej konstytucji.

Artykuł 14

Rzeczpospolita Polska zapewnia wolność prasy i innych środków społecznego przekazu.

Artykuł 54

1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.

2. Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane. Ustawa może wprowadzić obowiązek uprzedniego uzyskania koncesji na prowadzenie stacji radiowej lub telewizyjnej.

Opublikowano

Wypowiedzi :]

http://wiadomosci.wp.pl/title,Tusku-rece-precz-od-polskich-internautow,wid,14190774,wiadomosc.html?ticaid=1dca8&_ticrsn=5

homepage04.jpg

___ __ _ _ ____ ____ __ ____ __
/ __) / \ ( \/ )( __)(__ )/ \(__ )/ \
( (_ \( O )/ \/ \ ) _) / _/(_/ / / /(_/ /
\___/ \__/ \_)(_/(____)(____)(__) (_/ (__)

Opublikowano

@up jezeli tobie chodzi o spotkanie premiera z Bonim to jest od 14 teraz tylko czekac do zakonczenia i info ;d

Ale na jakim kanale to leci?

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

Dzieki za linka, ale to samo oglądam na upc.pl

Koledze wyżej chodziło chyba o bezpośrednią rozmowę Tuska i Boniego, a nie o TVN24

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...