Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie dla ACTA... przekroczenie pewnych granic.

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FILMIK Z PROTESTU !!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ELhW57QB_50&feature=g-all-u&context=G2168b43FAAAAAAAAAAA

Użytkownik od 18 gru 2011

• Odpowiedzi 328
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Według ACTA powinni zamknąć wszystkie szkoły. :)

Przykład?

Proste, według ACTA jeśli ktoś uczy się gotować i nauczył się na kursie, za który zapłacił pieniądze pewnego przepisu oraz powie go innej osobie jest przestępcą.

Dlatego jeśli nauczyciel na kursie za który zapłacono nauczy się czegoś co przekaże innym uczniom jest przestępcą. Bardzo cieszę się z tego powodu. =)

50596142255057180250.png

Opublikowano

Według ACTA powinni zamknąć wszystkie szkoły. :)

Przykład?

Proste, według ACTA jeśli ktoś uczy się gotować i nauczył się na kursie, za który zapłacił pieniądze pewnego przepisu oraz powie go innej osobie jest przestępcą.

Dlatego jeśli nauczyciel na kursie za który zapłacono nauczy się czegoś co przekaże innym uczniom jest przestępcą. Bardzo cieszę się z tego powodu. =)

ładnie to tak z kwejka przepisywać ?

Opublikowano

ładnie to tak z kwejka przepisywać ?

Nie przypisywałem to z żadnych stron gdyż obserwuję całą tą groteskę z ACTA od piątku i wyciągam te wnioski z różnych ciekawych filmów oraz wpisów na blogach jak i samej ustawy ACTA.

50596142255057180250.png

Opublikowano

Jutro o godzinie 18 kolejne będą strajki w większości dużych miast m.in. w Krakowie.

Sam będę uczestniczył w Szczecinie. Nawet CTSG tam będzie, a skoro on też jest twórcą, to chyba coś tu nie gra prawda? ACTA trzeba powiedzieć stanowcze NIE i pokazać rządowi jaką głupotę robi.

W chwili obecnej o ACTA szumi cały polski Internet. dlatego też naszą misję uznaję za zakończoną. Z wielkim zaniepokojeniem dzisiaj patrzę na poziom wypowiedzi ludzi, ataki na strony naszego rządu oraz szczeniackie zachowania i filmy w sieci.

Oficjalnie nawołuje do trzymania poziomu godnego Polaków i oczekiwania na stanowisko naszego rządu - oni już wiedzą że są nas miliony.

Błąd! Trzeba pokazać, że walczymy do końca. Co ich obchodzi protest mpcforum, kwejka, demotywatorów czy innych stron? Tu trzeba pokazać jak Polska potrafi się zjednoczyć, gdy są im odbierane prawa do wolności słowa.

We are Anonymous. We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us.

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

@UP

Dokładnie. Ja również będę uczestniczył, lecz w Krakowie.

Jestem tego samego zdania Rodimop, trzeba im pokazać jaka jest w NAS potęga, co potrafimy i ilu nas jest. Nie damy się cenzurować i nie pozwolimy na stałe blokady wielu portali czy inyych stron.

Szczegółnie, że Polska jako jedyna w UE sprzeciwiła się ACTA i to naprawdę stanowczo i wyraźnie.

Opublikowano

Myślą, że zamknęli Anonymous, jednak nie zdają sobie sprawy z (ni)kim mają do czynienia. Anonymous nie jest organizacją, grupą czy kimkolwiek. Anonymous jest każdy, kto działa w dobrej wierze i jest ich setki tysięcy, gdzie w samej Polsce zebrało się ich aż 50 000 atakując strony rządowe. Zamykając kilka osób, myślą że wygrają wojnę. Mylą się.. dopiero ją zaczynają.

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Anonymous to nie tylko hakerzy czy informatycy działający na potrzebny prawne lub polityczne, a także zwykli ludzie, Ci którzy wygłaszają własną opinie i zbierają innych, aby z nimi wygłaszali prawdę.

Jak sobie pomyślę, że my potrafimy się tak doskonale zorganizować to jest aż bajka.

Weźmy prosty przykład, grupa studentów nieumiejąca nic w dziedzinie hackingu, dowiaduje się o takim programie LOIC z twittera czy innych portali, służy on głównie do wysyłania grupowych pakietów i dzięki temu można nazwać ten program jako program do DDosu.

Niestety jedna osoba nie jest w stanie zDDosować stronę, lecz jak zbierze grupę chociaż 20 osobową i wszyscy naraz zjednoczą się i zaatakują w tym samym momencie to możliwe, że atak się uda. Przykładem jest strona jednego z posłów, która przy ok. 50 osobowej grupie z dość szybkim łączem, właśnie za pomocą tego niewielkiego programu została zDDosowana.

Dlatego, więc w GRUPIE jest moc .

Opublikowano

http://www.gadu-gadu.pl/prezydent-moze-wprowadzic-stan-wojenny?utm_source=gg&utm_medium=main

Może chujowe źrodło, ale beka xD

Opublikowano

http://www.gadu-gadu.pl/prezydent-moze-wprowadzic-stan-wojenny?utm_source=gg&utm_medium=main

Może chujowe źrodło, ale beka xD

Niestety, ale tak może to wyglądać. Jeżeli nas rząd nie przejrzy na oczy i nie zacznie słuchać może dojść do zamieszek.

Ja tego naprawdę nie potrafię zrozumieć. Wszyscy protestują przeciwko temu, i nie mowa tutaj tylko o Polsce, a mimo to nasz rząd jest na to głuchy.

UP@ Ja też byłam :) Eh, jak nie "Gdzie jest krzyż!?", to teraz "Nie dla Acta!"...

Opublikowano

Mało poinformowany jesteś.

Haha oni chcą wcząc postępowanie przeciwko anynomous - to mnie rozwało!

Powiedzcie mi , jezeli FBI i inne ważne tego typu agencje nie dały rade anynomous to Polska da?

Wiele agencji USA. Typu FBI na pewno korzystało z usług Anonymous w celach śledczych czy też rozwiązania trudnych spraw.

NA MOIM KONCIE BYŁ Luk@s WIĘC

PRZEPRASZAM ZA WSZYSTKIE

POSTY ZAWARTE Z TEGO KONTA!

OD KILKU OSTATNICH MIESIĘCY!!!!!!!!!

Opublikowano

I jak sytuacja bo nie bylo mnie pare dni w domu jestem ze szczecina chętnie będe uczestniczyl w protescie tylko powiedzcie mi co gdzie i kiedy rodi powiedz jak mozesz.

33886992298670214163.png

72630661675501670256.png

Opublikowano

Mówicie że nie zamkną MPC, heh trochu śmieszne. Przecież MPC ma pirackie treśći. Hacki,Pliki serwerowe których autorzy nie posiadają konta na MPC i nawet o tym nie wiedzą.

Materiały zawarte w serwisie są objęte prawem autorskim. Ich kopiowanie, powielanie bądź rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.

NA MOIM KONCIE BYŁ Luk@s WIĘC

PRZEPRASZAM ZA WSZYSTKIE

POSTY ZAWARTE Z TEGO KONTA!

OD KILKU OSTATNICH MIESIĘCY!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...