Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura Wp to kox do pvp?

JaTylkoChwile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ostatnio na forach ludzie piszą że każdy teraz gra surą Wp bo zrobiła się dobra do PvP a że sprzedaje moją to nie chciał bym zrobić błędu kupując inna postać do pvp. Mógłby mi ktoś powiedzieć o co chodzi z tym że stała się dobra do PvP?

Opublikowano

nic w niej się nie zmieniło raczej. po prostu wymiata na wysokich lvlach jak się nią ogarnie.

full inteligencji = bardzo dużo obrażeń od czarowanego, dużo obrony z czarowanej.

krytyki sięgają 1k+, do tego dochodzą skille, które bez kryta walą po 4 - 5k jak nie więcej.

do tego % obrażeń dodanych do pż.

Opublikowano

Postać jest wysoka na większym lv jak masz dobrze rozwiniętą postać (wysokie skile i dobrze rozdane staty)

Postać jest dobra bo może "Gasić" Bufy i skile postaci np.Aure, silne ciało, bufy

Więc jak dobrze ją rozwiniesz smiało możesz wygrywać większość pojedynków ;)

NIE MA

Opublikowano

Inne postacie dobrze sobie radzą na niskich poziomach - np. Ninja z zasadzką za to Sura WP zaczyna swoją karierę w PVP dopiero od wyższego poziomu, podobnie do Wojownika Body.

Opublikowano

@Up

Tutaj się z tobą nie zgodzę, Woj body już od 30 zaczyna swoją karierę PVP, mental trochę szybciej.

Co do sury wp, owszem kox na PVP, lecz tylko na high lvl. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

najlepszy jest wojownik body i ninja dagger ale sura wp tez jest dobra ponieważ ma rozpro którym moze rozwalić skille przeciwnika nap aura silne itp zreszto kazda postać jest dobra do pvp jeśli ma dobre eq dobre skille i duzy lvl :)

ZAMIENIE EQ YANGI KONTA Z SYRIUSZ NA EQ KONTA YANGI BYLE CO NA RAVI

NA SYRIUSZU PL MAM MIĘDZY INNYMI:

-200kk ninja 38lvl zbr. na 18lvl 1khp 15sztyle 5b kd+3

-budde+9 10luda/-budde+9 12inta 5b / PW lub gg 32803264

Opublikowano

Sura WP Samo Ci mówi że do expa , sura BM jest do pvp ;)

mało wiesz..

Opublikowano

Wp zawsze byl dobry w pvp tylko wczesniej nikt nie umial nim grac

moze nie koksi tak jak BM i Archer ale jest lepszy od wojow i stoi na rowni z daggiem i szamanami

860331433165800174608.png

Opublikowano

@ UP widzę że o dagg mało wiesz...

sam zaczynam surą mam jak narazie 36lvl dropie w m2 hity dosć ładne - 600 z konika. Na tym lvl pvp porażka na większych nie wiem nie grałem.

imetin_logo.png

Opublikowano

sura WP to kox do pvp, jeśli ma czarowane/palec/wirek/zbrojke chociaż na M+.

Sam keidyś grałem na Privku, 112 lv i przyrode +9 um 17% 15% ludzie%, eq pod expa i rozwaliłem Bodego 145lv na lajcie, wirkiem waliłem kiilkanaście K a palec dobijał,

Co do pla to trzeba sie bardzo natrudzić, aby WP był koksem pod pvp, trzeba być naprawdę ogarem .

Opublikowano

Wp swoją karierę w pvp zaczyna na 70lvl kiedy ma 4 skille na m/g (Jeśli nie ma strachu) wystarczy dobra broń i trochę abs no i oczywiście coś na ludki

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Na początku idź bulidem ostrze zbroja strach/wir wir/strach wbijesz ostrze i strach na p cofasz zbrojke i dajesz w rozpro. Wtedy to jest pro pvp;d Liczę na "lajka".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...