Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]EXP na XenoxMt2

Brendo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam może mi ktoś powiedzieć gdzie i jak expic na XenoxieMt2 żeby jak najszybciej wbić lvl 250 mam 138 i gram ninja i ciężko idzie.

Opublikowano

Kolega ma racje jak tam grałem to trudno było dosyć słabe raty ma jak na taki serwer z tyloma bajerami. Ale dużo map jest i faktycznie na v9 idzie całkiem ładnie;p

Opublikowano

a wlasnie tez chcialbym zapytac skad wytrzasnąć tak wgl marmurki :)?

@UP szukasz np. wodza orków zabijasz go i dropi Ci m. czarny ork przekładasz to na nowa postać (najlepiej bo ma najmniej smieci w eq i duzo wolnego miejsca) idziesz na ezoty tam gdzie jest (na PLu) wejście do atlantydy jest tam npc (taka różowa babka nie pamiętam nazwy) i kikasz na niego ze chcesz marmur wybierasz jaki i cale eq zapelnia Ci sie marmurami

Witam może mi ktoś powiedzieć gdzie i jak expic na XenoxieMt2 żeby jak najszybciej wbić lvl 250 mam 138 i gram ninja i ciężko idzie.

ja gram na Gondorze to to samo co xenox w 1 dzień można nabic 180-190lv (sam taki lvl wbilem w 1 dzień) ale przy bonus ratach wiec bez wspomagaczy typu pd czy powiekszone raty na exp nie da sie ;d

ja expilem do 75 v2, 75-90 av2, 90-105 av6 od 105 v9 z buffem i marmurkiem.

a zarabiasz tak; robisz kd Um i luda i sellasz ok. 35sm zarabiasz na jednym kd

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

tam gdzie masz pro ziny to tam bardzo dobrze leci kasa a jeszcze lepiej jak raty sa podwyzszone o 500 masz co 3 min 1kkk

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

Od 130+ na v9 wal z buffem i marmurkiem .Ale sie nie opyla już tam grać od chuja lagi co chwile z serwa loga.Bugi i wgl

Nie czaruj.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Od 130+ na v9 wal z buffem i marmurkiem .Ale sie nie opyla już tam grać od chuja lagi co chwile z serwa loga.Bugi i wgl <----- Skoro masz lagi to masz kompa zamulonego albo neta słabego mi tam śmiga a w cale takiej PRO maszyny nie mam... ^_^

Opublikowano

dokladnie najlepiej sie mentalem gra na privach na ja gondorze nick HydroDioxide 195 i wbilem to w przeciagu 1.5kh od 150 do 195 bierzesz marmur dziki sluga i jazda z bufem kup se petarde i odpal na spocie abys ich omdlewał

6iearp.gif Jestem Jaki Jestem :)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A propo tego to jakie marmury uzywac bo ja mam woj body 128lvl i dalej w huj niemoge wbic lvl'a bo pewnie przez Eq bo mam takie sobie ,a wiec jakie marmurki uzywac zeby sobie pomoc wbic lvl?

Opublikowano

A propo tego to jakie marmury uzywac bo ja mam woj body 128lvl i dalej w huj niemoge wbic lvl'a bo pewnie przez Eq bo mam takie sobie ,a wiec jakie marmurki uzywac zeby sobie pomoc wbic lvl?

Załóż własny wątek i tam zadaj pytanie. Co do tematu to zamykam, bo już dawno został napisany, a teraz go odkopaliście :P

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...