Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO][AKCJA] *The Players Strikes Back*

seba445pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm, widać jak moderator zna się na grze :)

Co do teamtu, co to da. BP sie bedzie szczycić, że ma wiecej zarejestrowanych graczy i tyle.

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiecie, rozwaleni serwów BP to jedno. A przy okazji sprawdzamy przelicznik ile kont zbanuje BugPoint :) To drugie się opłaca :D Moim zdanie można spróbować wszyscy na Global Europa 1 (ok 5-7tyś graczy, z 200 botów na MMO 1-2 24/7).

Opublikowano

Dla mnie serwer jest obojętny, ale Panowe trzeba to zrobić :D Top Secret ponieważ nie tylko my jako gracze tu jesteśmy ale też i BA :D

Jedna osoba niech to ogarnie, gracze aktywni niech dostaną info na PW. Przekażą wśród swoich date i godzinę, wtedy będzie niespodzianka dla BP. Sprawdzimy ich serwery, bądź można jakiegoś VPS odpalić max na 24h i na nim postawić tyle Kbotów ile się da.

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Powróciłem do życia po 6 Latach spędzonych w DarkOrbit!!!!

Olejcie tą grę!!!

Opublikowano

Do wszystkich zainteresowanych poszło stosowne PW. Serwer jest wybrany najlepszy , taki jaki takźe uzgodniłem z userinit.exe na zhyk'u , i paroma osobami z epvp.

Ale prosze was , juz widze ze ten temat w ... przeglada gosci , atakze prosze o nie chwalenie sie tym byle gdzie,

Opublikowano

Nie róbcie tego, bo prędzej bot padnie niż serwer BP.

Jak już się chcecie bawić, to DOSujcie IP serwerów map,

ale po co bot...?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@3xUP

Raczej nie wyłączą bo nie była zapowiadana przerwa techniczna :P

@UP

Raczej wątpie w to żeby boty padły.. :P i wejdź na GG :P

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Nie róbcie tego, bo prędzej bot padnie niż serwer BP.

Jak już się chcecie bawić, to DOSujcie IP serwerów map,

ale po co bot...?

Napisz jak dosowac mamy :D tez myśle że to bedzie skuteczniejsze

Opublikowano

Wądpie by serwer licencji KBota/IBota był mocniejszy od serwera BP...

To nie ulega wątpliwości, ale można zobaczyć co się będzie działo, nikomu głowa nie spadnie.

bugpointblack.png

Opublikowano

@UP

Pewnie on tak chce :P Ale i tak warto spróbować bota puścić na tych mapach ;P

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Ale atak następuje z dnia na dzień więc może być przełożony.. :P

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

@Up

Jak dla mnie to jest dla nich nieopłacalne bo wszyscy gracze będą myśleć po co oni wyłączają te serwery ?!

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

@UP

I tak nie wyłączą serwerów dla nich to będzie za duży koszt i dużo w tym czasie stracą jeżeli tak wyłączą.

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

@UP

Weź włącz mózg.. Nie chodzi tu o zniszczenie serwera tylko żeby padł.. Włącz myślenie a nie piszesz bzdury..

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Najlepiej dla nas byłoby żeby padły jutro podczas MHH to już by była jazda bez trzymanki i tak co niedziele. Pozdrawiam i trzymajcie się jednej zasady "JAK TY MI TAK JA TOBIE"

bugpointblack.png

Opublikowano

hehe no mozna by to zrobic w niedziele na mhh ;d ciekawe tylko ile osob faktycznie wezmie w tym udzial, bo ja sie pisze. tylko przydalo by sie konkretne info kiedy to bedzie

Opublikowano

Wszyscy chętni pisać mi na GG. Podam wszystkie informacje.

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Bardzo fajny pomysł!!! może jak by sie cos stało ze serwerem to ominęła by mnie blokada :) Już się zabieram za robieniem nowych kont :)

Opublikowano

Róbcie jak chcecie, ja mówię tylko, że jak chcecie załatwić KBota + Sobie bany na konta ( i te główne ) to róbcie tak jak pisze w temacie.

Nie zachęcam do DOSów, jednak napewno efekt użycia go na serwerze który trzyma mapę UDP Fooldem z odpowiednim pakietem,

był by setki razy lepszy i serwer padłby, a KBot działał by dalej. A dodatkowo powiem tyle. Jak spróbujecie zebrać parę razy paczkę w 1 momencie,

w paru botach to wszystkie dostaną kicka z gry na 30 minut więc to puszczenie wasze da tyle, że będzie 1 bota mniej.

Cóż, wasza to już decyzja czy zrobicie to czy nie...

W skrócie:

Nie róbcie tego co pisze w temacie, bo to nic nie ruszy serwerów BigPoint, a bardziej tknie to serwery KBota/IBota lub innego bota.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Obecnie działa PBDO, IBOT i KBOT sprawdzi się co to potrafi i jak fajnie wyglądają pełne mapy . Nikt nie straci głównych kont bo puści konta śmieciowe najlepiej z darmowego dedyka i może je sobie BP banować... :) hehehe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...