Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO][AKCJA] *The Players Strikes Back*

seba445pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Akcja dziś o 20 na serwerach Niemcy1 i GB1, firma MMO wszystkie mapy, zapewne na 1-1 nas najwięcej będzie ;-). Pokażmy naszą siłę ;-)

Piątka

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

Akcja dziś o 20 na serwerach Niemcy1 i GB1, firma MMO wszystkie mapy, zapewne na 1-1 nas najwięcej będzie ;-). Pokażmy naszą siłę ;-)

Piątka

Czy ty zachowujesz się jak jakiś idiota ? W tej sekundzie mogło pojsc pismo do Bp od globca czy kogos i wylacza serwery , pozatym akcja na szczescie nie byla i nie jest organizowana na tych serwerach.

Opublikowano

miałem napisać, napisałem, po drugie nie chce mi sie tutaj pisać, wiem z pewnego źródła na jakich będzie organizowana. Niech sobie wyłączają serwery wbijam w to

Opublikowano

Nikt serwerów wam wyłączać nie będzie, bo i tak pewnie gówno zrobcie, poza tym że ew. mapa 1-1 nie bedzie jakiś czas dostepna.

Mimo to i tak wądpie by tak sie stało. A z darmowego dedyka to ci neta i procka na 20 kont nie starczy ale ok :)

Obecnie działa PBDO, IBOT i KBOT sprawdzi się co to potrafi i jak fajnie wyglądają pełne mapy . Nikt nie straci głównych kont bo puści konta śmieciowe najlepiej z darmowego dedyka i może je sobie BP banować... :) hehehe

I tak większość idiotów puści ze swojego IP.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

a co ty myślisz że będą szukać tutków jak dedyki zakładać darmowe? Logiczne że będą ze swojego ip puszczali bo im albo się nie chce albo w dupie mają tą akcję i się przelecą bez bota zobaczyć po mapach ;-)

Opublikowano

NIE mają w dupie :) spróbuj teraz się zarejestrować... pięęęękny biały ekran z dowolnego IP... PL3 nie działa

Opublikowano

dla mnie śmiga pl3 i jak sie rejestruję normalnie jest, nei wiem o co chodzi

Opublikowano

Jest ktoś zalogowany na mapie? (nie licząc botów) Ja się nawet nie mogę zalogować bo biały ekran wyskakuje. Jak ktoś jest zalogowany niech zrobi filmik jak to wygląda, chętnie bym obejrzał :rolleyes: a i czy wie ktoś ile jest teraz graczy online na pl3?

Opublikowano

dla mnie śmiga pl3 i jak sie rejestruję normalnie jest, nei wiem o co chodzi

Stare SID'y działają i kto latał to lata dalej ale nikt nie zarejestruje się na żaden serwer - tak to teraz wygląda :D

post-330545-0-54279000-1328377133_thumb.jpg

Opublikowano

No,a wejdzcie na niemiecki to wyskakuje jakiś napis

Noobkiller=LOSER

Edit:

NOOB ale sie boje....

Opublikowano

Hmm, brawo teraz nikt sobie nie pogra. Mimo to dalej nie rozumiem jaki to ma cel.

BugPoint i tak będzie lecieć na kasę, a już widzę posty graczy którzy

nie są zbyt zadowoleni, że nie mogą sobie w spokoju pograć w grę.

No,a wejdzcie na niemiecki to wyskakuje jakiś napis

Noobkiller=LOSER

Hmm, troll is back, report za prowokowanie do flame.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Wiedziałem że ta akcja się uda. :P Ale i tak pewnie naprawią wszystko w pewnym czasie bo im debugi poszły w p***u :P

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...