Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sony Ericsson Xperia X10 mini pro - Warto ?

wojberry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiście polecam, sam mam go zamiar kupić w najbliższym czasie.

Tylko zniechęciło mnie fakt, że co jakiś czas - koledze się przycina... I to dość porządnie, można klikać, klikać, a za jakiś czas wchodzi w jakieś niechciane aplikacje.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Kumpel kupił sobie 2 miechy temu i 3 dni i koniec, spadł mu na tylną klapę i od tej pory nie chce mu działać ^^

A drugi kumpel ma i narzeka na słaby procek ( 600 MHz , dużo nie pograsz na takim) ogólnie jak narypiesz mu aplikacji z Android Market to będzie miał zawiasy , tylna klapa rysuje się ...

Jedynie to bateria zasługuje na + ;)

Tyle ode mnie.

songalivev2.png

Opublikowano

też nie polecam. Jak masz brać to już lepiej x8. x10 mini to tylko pomniejszona kopia. Nie wiem dlaczego, ale mi na oryginalnym sofcie w x8 chodzi szybciej o jakieś 70% niż u kolegi w x10 mini -

ładowanie menu ( wejście do niego od kliknięcia ) [ podczas gdy telefon jest "zamulony ]- x8 = około 2 sekund x10 mini = 5 sekund. Niby ten sam proc... ale x10 mini jest słabszy = + ekran mały. Czyli w nic nie pograsz + filmy źle się ogląda

76561198034810506.png

Opublikowano

przeciez to jest male gowienko

jak chcesz jakiegos smartfona to napewno cos wieszego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...