Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]logowanie Xenoxmt2

mishaelo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co Ci piszę ? Błąd podczas łączenia z serwerem? czy Zostaniesz połączony z serwerem? może wyszła nowa łatka , jakiś autopatcher którego nie posiadasz lub.. tak jak mówisz jest restart serwerera albo Konserwacja serwera może coś dodają albo poprawiają ;-)

Pomogłam? Daj: "Lubie to"

Opublikowano

Ludzie wyszedł nowy klient XenoxMt2 10.02.12 musicie go pobrać z głownej stronki : )

naruto1me1.png

Zapraszam Do Jinno

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

__________________________________________________________________________________________________________________________Nic nie zbieram

Opublikowano

Jak próbuję uruchomić stronę mam takie coś : Połączenie zostało zresetowane

Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas wczytywania strony.

Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.

Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.

Jeśli ten komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.

Opublikowano

Ponieważ dużo ludzi ściąga ten update i jest serwer przeciążony..

Też jeszcze nie mogę sciągać.

naruto1me1.png

Zapraszam Do Jinno

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

__________________________________________________________________________________________________________________________Nic nie zbieram

Opublikowano

Ehh.. ale ja chce już grać na xenox brakuje 3% do 180 :(

Może dodali te nowe Eq i dlatego nowy client :D

Opublikowano

a ja wczoraj zacząłem grać i chce dobić 160 bo mam 140 :(

Ale szybko lvl wbiłeś :D Normalnie kox :P

Opublikowano

mam troche wolnego neta a client waży 1.1 gb więc troche długo to potrwa... pisze że 9 godzin ale ja w to nie wierze xD

Opublikowano

Zrobił ktoś już Re-upload ?

naruto1me1.png

Zapraszam Do Jinno

Opublikowano

nie ogarniam poprzedni client ważył 700-800 mb i ściągało mi go około półtorej godziny a teraz bedzie z 5 godzin czekania xD

Opublikowano

Mam rozwiązanie jak pobrać Nowego clienta jak wejdziecie w ten link z ktorego pobiera sie nowego clienta wyskakuje 'Brak odebranych danych' Bynajmniej u mnie tak pisze i naciskacie caly czas 'Ponownie zaladuj' i wkoncu wam sie pobierze mi sie pobral...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...