Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Charles

*Pepe*

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

obczajcie sobie na tym koncie co noobek passy podal w bilansie ...

noi ? bug na kredyty.. wielkie mi rzeczy.

Noobku ;** działa ;) wiedziałem że granie wcześniej na ge1 i bugowanie różnych rzeczy mi się przyda ^^ tylko nadal nie trybie czemu niektóre serwery są "lepsze" od innych o.O widać że polskie to GÓWNO.

Opublikowano

Ja pierdole, dobra. Bug = Kup w 1 momencie 10 flaxów = masz 10 flaxów. Co w tym dziwnego?

Jeja... weź napisz chce coś nagrać :/ Logi ? co mi logi dają ? jedynie co tam widze to bug na kredki.. tylko Tyle. wszystko zależy od tego co tam wpisałeś :/

Według ciebie nic ci nie dają...

noi ? bug na kredyty.. wielkie mi rzeczy.

Noobku ;** działa ;) wiedziałem że granie wcześniej na ge1 i bugowanie różnych rzeczy mi się przyda ^^ tylko nadal nie trybie czemu niektóre serwery są "lepsze" od innych o.O widać że polskie to GÓWNO.

Global jest obciążony ;) 1 z warunków.

@EDIT

Ps. jak nagrywasz "Live" to wyłącz skrypt na stare lasery .. wystarczy że ktoś wyśle do bp i ban, a szkoda takiego konta na ge1 ;>

I tak jest gówniane.

@Down

Sam sobie wymyśl xD No może on wam poda.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Global jest obciążony ;) 1 z warunków.

Dlatego zawsze sie zastanawiałem dlaczego mi na pl2 int1 tak dobrze kredyty szły.. a na takim pl3 .. bez komentarza. Jeden problem.. robi mi MAX 10 :/

Opublikowano

hehehe dziala na kazdym serwie wlasnie obczailem co i jak robic:) puki co na raz kupilo mi za 100 tys kredek 10 flaxow jak ktos chce, to na priw piszcie bo od nooba watpie ze dostaniecie:)

Opublikowano

Hahahaha ja też sam doszedłem do tego jak to robić ;) i na PL1 też się da :rolleyes:

@edit

odpalacie charlesa z wlaczonym recordingiem :P, wbijacie na konto i do sklepu tam wbijacie w zakladkę z dronami

teraz w charlesie wlaczacie breakpoint na enable na wybranym serwie np pl1, int1 etc ... potem klikacie kup flaxa i OK, teraz wam wywali charles i dajecie na BREAK (tu wylaczamy breakpoint na disable) i na wybranym serwie na liście pojawi sie na czerwono indexinternal.es czy jak mu tam z niego dajecie repeatadvanced i wpisujecie liczby np. 100 a niżej 20 i oki, po tym być może wam kupi kilka flaxów w cenie jednego

bla bla bla bal blafdf bgg :D

Opublikowano

A ja tam dalej nie kumam o co biega. Pytanko czy na pl1 by dało rade?

Tak, ale mniej niż na int1. Chodzi o to, że serwer szybciej

połapie się, że już jednak masz full dronów ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

User: DlaMPCForum.plByNoob

Pass: 123456

Serv: Global Europa 1 (int1)

Have fun =)

Zrobiłem tam tylko 10 flaxów, macie logi

co robiłem, reszte sobie wygooglujcie ;)

@Down, czyli nie rozumiesz ;)

Hmm, nie. Zbyt prosto by było dla was <3

Dokupiłem 37 flaxów, bo tamte 10 jakiś noob sprzedał ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Żal , nie umiecie się posługiwac czyimś przykładem ?! Kurwa wchodze na konto jakiś dep już pasy proboje zmienic , zalogowac sie nie da. Japierdole , flaxy sprzedali , nic doceni nie umieją , dzieci zajebane.

Opublikowano

Bez znaczenia, bug na maila nie działa, w najgorszym wypadku ktoś sprzeda flaxy.

Mail nie był ustawiony, ale ustawiłem jednak, żebyście nie mieli i sie nie chwalili przed kumplami cudzym skillem ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

ale od razu tak zbanowali/zablokowali? :D nawet tam nic nie jest napisane o banie/warnie ;D

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

noob mozesz zrobic jeszcze jedno konto i zrobic na nim full flaxow ?? tylko mi podaj passy na pw bo chce pokazac kolegom , a oni nie wieza ze tyle da sie zrobic

chujumuju

Opublikowano

Witam mam tani problem gdy wykonuje tak jak jest napisane wyżej to raz kupiło mi 5x flaks tylko ze za cenę każdego flaksa i jak nie miałem kasy to mam ją na minusie a teraz udało mi się kupić 2 flaksy oba za 100 tys ale tez odjęło kredyty na minusie. Pomoże ktoś dodam ze robię to na chromie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...