Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skile z M na G i z G na P

DjTrip

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Konkretny dla zielonych :P Łatwo się nauczyć na privach samemu 5*

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

P.S Co do poczatkowego tematu.. (autora), nie zebym sie nazucal ale 1 instrukcja zabiera 25k expa :P tak na przyszlosc... :-)

DAJ MINUSA I MASZ PLUSA :)

Reputacja (-)

-10 TAK

- 20 TAK - 110 TAK

- 30 TAK - 120 TAK

- 40 TAK - 130 TAK

- 50 TAK - 140 TAK

- 60 TAK - 150 TAK

- 70 TAK - 160 TAK

- 80 TAK - 170 NIE

- 90 TAK - 180 NIE

-100 TAK - 190 NIE

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mozesz Dodac Ze Na Niemeckich Serwach Fasolka Daje 5k Rangi

18922414.png

Moje dane w grach i aplikacjach związanych z internetem :

Gadu-Gadu 284938

Skype Mistrzsz

Steam Mistrzsz

Opublikowano

Kurcze man! Dlaczego tak łatwo nie jest na polaku jak na privach... Ja z aurą na P na S6 PL musiałem się męczyć wiele dni [par don miesięcy], i skusić się tylko mogłem na zwoje egzorcyzmu bo na to drugie [mówie o pustelinka radzie] odmawiałem tego wielokrotnie, a to z powodu zrozumiałego: więcej pieniędzy na tą grę wydawać nie chciałem. Na privie wiadomo: parę minut i skill na G potem pach i P.

PS: co do poradnika przyda się każdemu newbie i nie tylko B)

Dawaj sobie co chcesz mnie to zwisa.

Opublikowano

W tym okienku trzeba wpisać na pl Chce trenować! (czy jakoś tak)(albo "Trenuj!"? o.O) , a na privach musiałbyś mieć chińską klawiaturę i umieć chiński :P

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

tak, 1k jak nie wejdzie 2k jak wejdzie, po prostu będziesz miał -1k na minusie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jestem tego pewny, wgłębi duszy o tym wiem,

że gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się.

Opublikowano

Ładne ale oczywiste ;/ oczywiście dla mnie może innym się przyda ale myślę że jakktoś się bierze za czytanie książek itp. to wie co i jak :)

1325607230-U48159.gif

Opublikowano

W tym okienku trzeba wpisać na pl Chce trenować! (czy jakoś tak)(albo "Trenuj!"? o.O) , a na privach musiałbyś mieć chińską klawiaturę i umieć chiński :P

Przykro mi, ale chińska klawiatura do niczego nie jest potrzebna, ja sobie bez niej jakoś radzę. Ale co do umiejętności posługiwania się językiem to masz racje, jest potrzebna trochę bardziej. A więc jęsli chodzi o 'trening' to jest to '训练' (w pinyin 'xùn liàn') . Jednakże nie sprawdzałem czy faktycznie to trzeba tam wpisać ; ) Przy najbliższej okazji postaram się sprawdzić co i opisać w Tucie jak to wpisać ; )

Na niektórych beta spotkałem już się z tym, że wystarczyło wpisać '123456'/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

kolejny badziew198610 polecam fajna stronka gdzie można znobyc naprawde ciekawe nagrody za niewiele czasu wystarczy ze sie zarejestrujesz i klikniesz w zakładkę zdobywaj i rozwiążesz bardzo proste zadanie. Proponuje z kopiowac tekst z zadania do worda zeby mozna bylo sobie przeczytac i odpowiedziec na pytanie.Za poprane rozwiązanie dostajesz punkty a za punkty nagrody np.Iphone 3gs :D, PSP, PS3 itp ja juz w tym jestem i dosc punktów mam hehe.PISZCIE W KOMENTARZACH :P

LINK: kolejny badziew198610

• 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...