Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Sądzicie o Mineserv.Eu ...

MrRiserM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tak jak w temacie chciałbym was się zapytać co sądzicie o hostingu serwerów minecraft

To jest ukryta treść, proszę
?

Zastanawiam się czy właśnie nie kupić serwera pod TaskCraft na mineserv.eu.

No nic , czekam na wasze opinie.

Opublikowano

wgl. mnie mineserv.eu może i jest hostingiem z małym bagażem doświadczeń ale jest jednym z lepszych hostingów sam mam tam serwer i nie zamierzam zmienić hostingu.

Wyrok: mineserv.eu !

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Najtańszy i najokazyjny jaki spotkałem zostaje na 1 miejscu mojej listy hostingów minecraft

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Dużo tańszy od innych, ale jednak na moim serwerze występowały lagi. Działo się tak po zapełnieniu ok 70% slotów.

Opublikowano

Mój znajomy posiada serwer Minecraft na tym hoście, nie narzeka, powiada że nie zamierza zmienić na jakikolwiek inny.

10906.png

Opublikowano

To znaczy tak do mineserv.eu nic niemam ale słyszałem ze zdażają się lagi ale panel jest super :D

MineServ.eu i lagi ??? Jak nie wiesz nic o tym hostingu to nie pisz ..

@temat

MineServ.eu to jest bardzo doby hosting .. Serwer dostajesz od razu od kupna jego tak jak automat ;] Bardzo ci polecam 0lagów i bardzo tani

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

Ja również Ci polecam ten hosting.

Choć czasem miałem lagi. I nie pierdolcie bzdur że nic nie wiem, bo mam od nich serwer. Ale ogólnie jeden z lepszych hostingów jaki spotkałem. Na każdym są czasem małe lagi, to nieuniknione :)

Polecam

00979453523907008934.png
Opublikowano

Dobre maszyny są. Natomiast panel i pomoc jest świetny! Chociaż nie jest najtańszym hostingiem, ma powody do tego aby walić takie ceny.

MineServ.eu i lagi ??? Jak nie wiesz nic o tym hostingu to nie pisz ..

@temat

MineServ.eu to jest bardzo doby hosting .. Serwer dostajesz od razu od kupna jego tak jak automat ;] Bardzo ci polecam 0lagów i bardzo tani

Co do tego.. Zależy możesz wgrać dużo pluginów i lagi będą.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Hmmm to tak, WKURWIAJĄ MNIE TYMI CIĄGŁYMI RESETAMI SERWERA, kupiłem 5lutego serwer i myślałem że bd dobrze, tu jebs, co 10-20 min reset serewra bo przenoszą serwery na lepszą maszyne, ALE K***RWA

Czemu robią to już 2 tydzień? o.O Polecam, ale mogliby się ogarnąć z tym i zrobić to w 2-3 dni, a nie tydzień.Hosting może i ma duże zalety ale ma też jedną wadę która psuje ich opinie na aktualny stan rzeczy.

37214406810321282202.png
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

MineServ? Żarty sobie robisz? Ten hosting to tragedia...

Lecą na ilość a nie na jakość, wszystko zrobione na odwal się, ciągłe lagi, restarty, kiepski panel, kiepski support.

5465845486.png

Opublikowano

syf server pochodzi 3 miesiące ładnie a potem zaczynają się lagi przy 6 na 40 graczach sa już lagi nie polecam teog hostingu zawiodłem się

Opublikowano

Teraz ja :)

Wszystko zależy od maszyny jaka Ci się dostanie :) Wiele maszyn (jak np s8) już prawie nie działają :) Ja np miałem s24 i tam, no w miarę lagów nie było ten host przeciążony nie był, a i nawet nie miał często awarii :). Zawsze można poprosić o zmianę maszyny :D. Teraz mam u nich VPS. To najlepsze co mogło mnie spotkać :) Mimo iż na takim serwerze przydałoby, się żebym dał 70 slotów ja dałem 100 i śmiga jak złoto :D

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...