Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak mapy w MINECRAFT

TheWoman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema , dziś chciałem by kolega wysłał mi swoją mape do MC , z MP niestety w folderze jej niema , Jest to bardzo dziwna mapa , niewiem czy raczej ktoś w to uwierzy ale jednak wole wam to powiedzieć . przez kilka dni na jego mapce robią się dziwne rzeczy pojawiają się same tabliczki budynki itp..

w nederze znaleźliśmy dość dużą twierdze z wielkim krzyżem pokojem itp...

za 2 dni pojawił się cmentarz itp. jeśli komuś coś takiego się dzieje prosze o odpowiedz...

niewiem czy to nowa fabuła MC czy coś innego ale to naprawde dziwne... a samo to...że gramy na mapie której wprawdzie niema to coś dziwnego

ostry.png

Opublikowano

ha ja was rozumiem ... jest nas 3 i nikt inny niemoże wejść na ten serwer... w logach niema nic.. napewno nikt nierobi sobie jaj ... jeśli chce ktos to obejrzeć ... lub z nami zagrać zapraszam... na pw podam dokładne informacje .. to niejest żaden FAKE

ostry.png

Opublikowano

Jeżeli jeszcze ktoś powie, że to sprawka Herobrine to osobiście będę raportował takie posty.

Ktoś musi robić sobie jaja, innej możliwości nie ma.

OndteAw.png

Opublikowano

chcesz to zobaczyć samemu moge podesłać pare ss-y'ów jest to wersja 1.00 myślisz że ja niemam co robić tylko wam jakiś bujdy wciskać ;>

nieprzesadzajmy niemam 12 lat... by wierzyć w historie typu Herobrine ale to jest coś kompletnie odmiennego inna historia itp ...

może wiecie kto to Werb Oxygen lub paru innych typów którzy pojawiają się na tabliczkach....

A jak możecie wytłumaczyc to że mapy niema w folderze z MC a na niej gramy? ;>

ostry.png

Opublikowano

tabliczki w jakim języku się generują? z twoich postów wynika że serwer stoi na kompie kolegi. mógł ukryć pliki z mapą tzn. PPM na pliki > właściwości > ukryty . żeby widzieć takie pliki to trzeba w opcjach folderu wejść i zaznaczyć "pokaż ukryte pliki". to tyle filozofii z "brakiem mapy" jeśli chodzi o te tabliczki to nie wiem, mi jakaś jaskinia z pochodniami się z generowała ( w tedy miałem szczególną jazdę na Herobrine i mu kościoły potem stawiałem =D ), ale to był tylko bug (to była wersja 1.6 więc było pełno bugów). prawie na pewno ktoś z twoich kolegów to kawalarz i pompę z was ciśnie ;)

Opublikowano

@up

double post ;)

@topic

myślę że ta teoria z rodzeństwem może być prawdziwa. jeśli autor naprawdę wieży w te rzeczy co się dzieją na mapce, to może skopiować folder z serwa na singla i pograć. to że czegoś nie widać (np. mapy z MC) to nie znaczy że tego nie ma. wystarczy tylko folder z mapą skopiować. na serwie zawsze można world guarda wgrać, albo antybulid (czy jakoś tak)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

przepraszam panowie że odkopuje temat według mnie jest on niezakończony... Niestety ja sam dziś próbowałem przez Team viewer coś skołować z mapą którą rzekomo jest niewidoczna w żaden sposób nieda się jej odnaleść ... Tabliczki hmm w jęzku angielskim przewaga ... lecz zdarzały się w łacińskim co mnie bardzo zdziwiło... Kolega wgrał ten plugin ... wszystko działa lecz nigdzie w logach niepojawiło się by ktoś coś stawiał a budowle jak się buduja to tak same po jakimś czasie znikają ... z fabuły tabliczek wynika że niejest to jakiś kolejny FAKE lub coś w tym stylu .. znam mojich przyjaciół oni by czegoś takiego nierobili...

Przedwczoraj odnaleźliśmy w piekle... te niby wielkie "zamki" czy jak to się zwie z nedderbricka ... koło nich pojawił się wielki krzyż z napisem po ang ... ku czci Herobrine

może miał ktoś z tym problem? lub spotkał kiedyś coś takiego dziwnego ? dodam że serwer stoi na plikach 1.0.0

Dodam jeszcze że głównie fabuła rozgrywa się w piekle lecz są też małe wątki w normalnym świecie ... na mapie gramy już około 5 miesięcy zależy nam na niej więc może ma ktoś jakiś sposób jeszcze by odzyskać tę mapę "widmo" ;>

ostry.png

Opublikowano

Mapa albo jest w innych plikach, a kolega Ci wciska kit, że to te pliki, albo po prostu jest ukryta, musisz zaznaczyć, żeby widzieć ukryte pliki, twój kolega mógł zfailować. Skorzystaj z szukajki systemu i sprawdź czy nie ma.

Bajka z Herobrine/Widmo tym twoim co ci tabliczki stawia, wgraj plugin LWC który pokazuje blokadę nałożoną na Piecyk/Drzwi/TABLICZKĘ itp. Może twój kolega/koleżanka nie będzie taka mądra i blokady nie usunie.

Jeśli nie to co napisałem, to na pewno kolega, koleżanka lub jakiś plugin chuj wie. Wgrajcie inne pliki i tą WIDMO mapę tam i sobie grajcie -.-

MAPA MUSI BYĆ PAMIĘTAJ!

Czo, czo, czo się paczysz?!

Old acc: dawidek00 :>

Opublikowano

wiem ;> niejestem jakimś minusem w tych sprawach .. mape musze znaleść ponieważ jest dla mnie cenna... niema bata gdy tylko kolega wróci z szkoły zaraz się tym zajme ... powiadasz bajka z herobrine? nie to nie herobrine to coś innego ;> ... kompletnie inne postacie .. itp jakoś niechce mi się wierzyć że komuś chciało by się budować coś takiego ;> ... ale niebęde się sprzeczał ... plugin na klocki jak narazie jest i działa...

ale nic w logach jak mówie się niepojawiło ... jedyne wyjście jak mówisz... wgrać mape na inne pliki serwerowe ... ;D

potem podeśle pare ss-ów jak to wszystko wygląda ... ;d może cię to zaciekawi...

ostry.png

Opublikowano

up plugin tylko na to co koledzy pisali wcześniej i oczywiście na piecyki itp skrzynki ... Jedynie mapa był ściągana ... kolega mówił że była to jakaś płaska mapa ściągana już dawno temu ;>

ostry.png

Opublikowano

@askolek dziś spróbuje to zrobić jeśli mape znajdę przez team'a tak jak mówicie może to jakaś kolejna zagadka od autora MC ;>

dziś tak jak mówiłem podrzucę trochę screnn'ów

ostry.png

Opublikowano

A wpisz jeszcze raz:

/plugins

To nie możliwe, aby tak od sobie się pojawiały budynki oraz tabliczki z wygenerowanymi napisami. Notch raczej tego by nie zrobił.

Proszę o SS.

Ew. Może jeżeli te pliki nie wykonane są przez kogoś z Was, to są poukrywane pluginy, aby sobie jaja z kogoś porobić.

Może rzeczywiście twoi koledzy sobie z Ciebie jaja robią, z pluginem...

To, że Ty tak myślisz, to nie znaczy, że oni zawsze będą najlepsi.

Już tacy są koledzy...

5jJNSGS.png

Opublikowano

[url="http://www.speedyshare.com/file/h3xxm/screenshots.rar"]http://www.speedysha...screenshots.rar[/url] 

paczka ss z tego serwera ;>

tu jeszcze z folderu z minecraft...

http://www.speedysha...RCZ/Desktop.rar

ukryte pliki włączyłem i dalej nic ... naprawde niewiem oco chodzi z tym ... jak widać przy włączaniu serwera pokazuje się że czyta mape world... jedyna mapa world jaka jest to nie ta ;>

ostry.png

Opublikowano

Zrób tak. Jeśli kolega mieszka koło cb idź do niego i sprawdź. 2. Stówrz własny server na tych samych plikach zobaczy czy też tak będzie miał jeśli tak to oznacza że jakiś plugin. Też tak kiedyś miałem z kumplem tylko okazał się że to bug mapki i niestety odna trzeba było robić.

Opublikowano

niestety kolega mieszka 100 km odemnie i niema możliwości póki co do niego się wybrać , możliwe że niestety mapa ta pójdzie sie jebać ;(

ostry.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam osobistą prośbę do autora. zapodaj mi proszę do ściągnięcia cały serwer (pliki serwerowe z pluginami, modami i hu* wie co tam jescze jest. włącznie z wszystkimi folderami i podfolderami serwera.) link do downloadu nie musi być na PW. tu daj linka i inni też sobie zobaczą :D . Co do tych SS. następnym razem daj link do scana.

Opublikowano

Wy tego nie kminicie ze to FAKE by sobie posty ,ponabijać ? Wasza ciekawość zżera was na tyle że spamicie i ciagnięcie ten temat , nie tylko polacy grają w minecrafta , wiekszosc ludzi ktorzy go kupili to ludzie z zagranicy , ktorzy lacza sie na minecraftforum i skoro to wam sie dzieje w wersji 1.0 to tymbardziej NIE MA takiej mozliwosci by bylo to prawda bo takowy temat pojawilby sie w internecie na forach mc kilkakrotnie i dowiedzielibysmy sie tego najpredzej w newsie na minecraftforum albo twitterze Notch'a czy Jeba teraz jest juz wersja 1.2.3 wiec dlugo juz po 1.0 i wzmianki na taki temat nie bylo - ZADNEJ !!! Proszę o zamknięcie tematu..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...