Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak zrobić clijenta na serwer dedykowany

tomciok11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chciałbym żeby ktoś mi pokazał jak zrobić clijenta do serwera dedykowanego. clijenta chciałbym zrobić [np] z clijenta PandoryMT2 słyszałem ze

seba coś zrobić z rootami ale nie wiem jak bardzo proszę o pomoc za pomoc

dam plusy :D

Opublikowano

1.Pobierasz Packer FileArchiver2

2.Wklejasz FileArchiver2 , m2 do Pack

3.Wypakowywujesz root

#Extract-->Extract Archive-->root--->pack-->Zapisz

#Stworzy Ci się folder root wchodzisz w niego szukasz servinfo.py

#Zmieniasz IP na swoje z końcówką 100

#Pakujesz root.xml : extract-->root.xml-->Pack Archive

Pomogłam? Daj: "Lubie to"

Opublikowano

pobrałem PandoreMT2 wypakowałem pobrałem

FileArchiver2 wypakowałem

FileArchiver2 do pandorymt2 a m2 do pack i co dalej bo nie wiem jak jus roty mam w packu.????

Opublikowano

Noi teraz klikasz na FileArchiver

Extract potem Extract Archive potem wybierasz co ma wypakować - root gdzie ma zapisać do pack

stworzy Ci się folder root w nim szukasz servinfo.py zmieniasz IP na swoje

i pakujesz

extract będziesz miał tam root.xml i po prawej stronie w prawym górnym rogu Pack Archive

Opublikowano

Wyskakuje Ci eroor bo nie wybierasz .. gdzie ma wypakować .. jeśli pliki root.epk,root.eix masz w Pack to wypakowywujesz do Pack..

Najlepiej daj mi tu root.epk , root.eix i swoje IP..

Opublikowano

Daj screen Jak wygląda ten błąd pewnie zle coś robisz bo ja specjalnie pobierałam ten filearchiver z linku który podałam i mi działa wszystko..

Opublikowano

Ile razy mam Ci pisać że FileArchiver , m2 wrzucasz do Pack do folderu pack .. ! nie do folderu z grą a do folderu pack .. wrrrrr

Gdy wrzucisz do folderu pack

Klikasz na FileArchiver i lecisz

Extract-->Extract Archive-->root-->pack-->Zapisz

Stworzy Ci się folder root wchodzisz w niego edytujesz w servinfo.py IP na swoje

I pakujesz extract-->root.xml-->Pack Archive

Proste jak budowa cepa..

Opublikowano

Z takim podejściem do sytuacji nie radziłam bym brać sięz dedyka.; ) Ym nie polecam clienta Pandory, gdyż ma własnego patchera. ;x Chyba, że użyjesz launchera z głowś sury . ; > Trzeba rozpakować pliki root po czym w serverimfo.py zmienić IP i nazwe na swoją . Zapisać spakować i przeciągnąc root.xml na iconke mc czy tam jakoś byle była to aplikacha z file archiverem po czym utworza Ci się dwa rooty. Wklejasz i masz .. Piałam z głowy . Nie mam ss , gdyż piszęz innego komputera.; >

@ Kusicielka FileArchiver do Packu ? lol ...

Proponuję zrobić nowy folder , wrzucić tam file archivera , a nie robić sobie burdel chyba, że ktoś tak lubi.. ; >

Ja bynajmniej nie ogarneła bym Packu z file archiverem i mógłbyś mieć Errory .; >

File Archiver ma automatycznie folder Extraced czy coś takiego .. Gdzie są automatycznie foldery rozpakowanych plików , jeżeli masz File ze strony Kamera.

Opublikowano

DieKasia ;x Jeśli wypakowywuje pliki z Clienta to najlepiej jak daje do Pack.. FileArchiver .. bo tam znajdują się pliki .epk , .eix.. a co do m2.. jeśli rooty nie są zakodowane.. to po co ma coś przeciągać na m2? ;-) mam Clienta tego serwera i rzeczywiście ma on Autopatchera ale pliki root nie są zakodowane/zabezpieczone więc może normalnie wypakować ..

Opublikowano

Udało się uruchomić trzema mieć to

http

:

//www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=ce835cf6b7e5cf3b8a8e9c90271b261c113ab3af2e4e401d0c816991eadd03c4-1307907555

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=ce835cf6b7e5cf3b8a8e9c90271b261c113ab3af2e4e401d0c816991eadd03c4-1307907555

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...