Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyszukiwanie Serwerów

Mage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat ten został stworzony z myślą o osobach, którym nie wyszukują się serwery w Counter Strike'u 1.6.

A więc do dzieła:

1.Wersja szybsza.

*1.Ściągamy patch v35.

Download:

To jest ukryta treść, proszę

2.Wersja pochłaniająca więcej czasu.

*1.Ściągamy patch v23.

Download:

*2.Ściągamy plik MasterServers.

Download:

*3.Skopiuj plik MasterServers.vdf do Valve/platform/config/ (z tym jest różnie, zależy jak kto nazwał folder :> w każdym bądź razie do /platform/config/ ).

*4.Ustaw plik Masterserver tylko do odczytu (Prawy przycisk myszy na plik MasterServers później właściwości i zaznacz tylko do odczytu i zastosuj (ciesz się wyszukiwarką nonSteam).

Każda osoba, która założy nowy temat z prośba o rozwiązanie w/w problemu dostanie +10%.

368216.png

Gość black_shadow
Opublikowano
(Lewy przycisk myszy na plik MasterServers później właściwości
Chyba Prawy klawisz myszy.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie rozpoczynaj zdania od ej.

Jaka wersja cs-a, jeżeli digital zero to masz problem bo nie można go patchować. Spróbuj wariantu z plikiem masterservers. :>

368216.png

Opublikowano

Dla leni,którym nie działa "najszybsza wersja" polecam tą drugą.

Czasami warto się troche bardziej wysilić i mieć to z głowy niżeli się dalej z tym męczyć...druga opcja działa od dawna i jestem tego świadkiem.

jeżeli digital zero to masz problem

Digital-Zone nie Zero :D

The Great Legend...

U4558-1228754140.png

ubppoints.png
Opublikowano
mozesz wrzucic pliki na nowy upload? bo te juz nie chodza

Pliki są na collector account i chyba nie wygasają ;P

http://rapidshare.com/files/281873816/Counter_Strike_1.6_Patch_v23_-_Owned__-_mpcforum.pl.rar
http://rapidshare.com/files/281882889/Counter_Strike_1.6_Patch_v35_-_Owned_-_mpcforum.pl.rar
http://rapidshare.com/files/281874304/MasterServers_-_Owned__-_mpcforum.pl.rar

Proszę o dodanie ich do tematu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Otoz mam problem.... MI TO NIC NIE DAJE DALEJ NIE MOGE DODAC SERVERA A W INTERNET NADAL NIC NIE MAM DO CH*** PANA!!!!!!!!!!!!!!! ja juz nie wiem co mam zrobic :/

EDIT

Problem juz rozwiazany

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

chyba wiem dlaczego bardziej pochłaniający więcej czasu bo trza się zarejestrować ^^

userbarwb.png
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki Mage, tego szukałem wreszcie nie muszę szperać w internecie żeby sobie pograć, dzięki leci +

Siemka

Opublikowano

@1.Wersja szybsza.

*1.Ściągamy patch v35.

Download: Klik

Dasz na speedyshare lub przeklej .ppl PLOSE :O

. . . . . . . . . . . . .. .. . . . . . . . . . . . . .. .. . . . . . . . . . . . . .. .. . . . . . . . . . . . . .. .. . . . . . . . . . . . . .. .. . . . . . . . . . . . . .. .. . . . . . . . . . . . . .. .. . . . . . . . . . . . . .. .. . . . . . . . . . . . . .. ..

Nie nawidze neo kidow . . .

Nie nawidze pasozytow ;]

2ruleezzxd9241.jpg

: ]

Opublikowano

Łap na megaupload:

Dzieki : ) +

. . . . . . . . . . . . .. .. . . . . . . . . . . . . .. .. . . . . . . . . . . . . .. .. . . . . . . . . . . . . .. .. . . . . . . . . . . . . .. .. . . . . . . . . . . . . .. .. . . . . . . . . . . . . .. .. . . . . . . . . . . . . .. .. . . . . . . . . . . . . .. ..

Nie nawidze neo kidow . . .

Nie nawidze pasozytow ;]

2ruleezzxd9241.jpg

: ]

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mi cos czasem wyszukuje w internet ale co z tego jak klikne dwa razy na jakis server to albo wcale tabelka nie wyskoczy albo tylko mignie , no i poprostu nie moge wbic na zaden server. Mam win7 i z adminem i bez probowalem

MasterServers.vdf mam wkleic tylko do Valve/platform ?? i wystarczy odrazu pobrac 35v patch tak jak napisales??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Mage

Dzieki jesteś spoko ;)Akurat pobrałem sobie Css i nie wyszukiwało mi serverów.Spróbowałem twojego sposobu i działa ;)

@Topic.

Jeśli masz Css to wystarczy tylko MasterServer.vdf i gra :)

Mage + dla Ciebie ;)

@EDIT

Jestem za podpięciem tematu :) Bardzo się może przydać jeszcze .

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja korzystam z 23 bardzo dobry tylko z tymi serverami musiałem się męczyc...

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...