Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc dzisiaj ściągłem counter strike i zainstalowałem następnie wyczytałem że musi być jeszcze patch,aby wyszukiwało serwery to tez ściągłem i tam w instrukcji pisało że muszę kliknąć PPM na ten plik i tu mam pytanie czy mi poradzicie w tym

bo ja nie mogę klikać Prawym klawiszem myszki,dlatego że za każdym razem jak kliknę wylatuje internet.exe i następnie nie wysyłaj i na chwile zanika obraz i potem wraca, lecz wszystkie foldery są pozamykane wiecie może co mogę z tym zrobić

bo bez PPM trudno sobie poradzić Dziękuje z góry i pozdrawiam.

Opublikowano

Napisz jeszcze raz bo nie rozumiem o co Ci chodzi.

Prawym klawiszem myszki,dlatego że za każdym razem jak kliknę wylatuje internet.exe co proszę?

ps. +20%

Daj mi tutaj logi z hijackthis bo to nie normalne ^^

368216.png

Opublikowano

Przepraszam pomyliłem się więc i napisze odpowiedź w tym temacie bo nie chce tworzyć następnego to tak jak klikam Prawym Klawiszem Myszki na byle jaki folder lub plik to wyskakuje takie coś

To jest ukryta treść, proszę
i zaś gdy kliknę nie wysyłaj to obraz na chwilę z znika a następnie gdy się pojawi to np.gdy miałem otwarty mój komputer to jest zamknięty i w ten o to sposób nie mogę klikać PPM czy można z tym coś poradzić??

Opublikowano

Kliknij ALT+CTRL+DELETE i znajdz tam explorer.exe i powiedz mi ile ich znalazłeś.

Jeżeli będziesz miał 2. To jakiś antyvir by ci się przydał.

Jak znajdziesz 2x explorer.exe to zrób SS jak są obok siebie.

I daj to zdjęcie tutaj na forum.

Opublikowano

Daj mi tutaj log z hijackthis. Możesz go ściągnąć z pierwszej lepszej strony z oprogramowaniem. (ofc program a nie log ^.^)

368216.png

Opublikowano

Sfixuj to:

O9 - Extra button: Related - {c95fe080-8f5d-11d2-a20b-00aa003c157a} - C:\WINDOWS\web\related.htm

O9 - Extra 'Tools' menuitem: Show &Related Links - {c95fe080-8f5d-11d2-a20b-00aa003c157a} - C:\WINDOWS\web\related.htm

O24 - Desktop Component 0: (no name) -

O24 - Desktop Component 1: (no name) -

jak chcesz te obrazki lecha mieć na pulpicie czy coś to je sobie ściągnij ;p

Ten plik daj do skanowania:

C:\WINDOWS\Explorer.EXE

Zawsze trzeba się upewnić bo może być czysty , ale nie musi bo mówisz, ze to właśnie z nim masz problemy.

Sfixuj też toolbary, ale nie musisz :P

Jeszcze to:

C:\DOCUME~1\adm\USTAWI~1\Temp\Rar$EX00.515\Mod 1\vogelz_mod_reborn.exe

@edit

C:\Windows\system\svchost.exe tez do sfixowania.

O2 - BHO: UrlHelper Class - {6D023EBF-70B8-45A6-9ED5-556515FA0FE4} - C:\Program Files\BearShare Applications\BearShare MediaBar\BearShareIEHelper.dll (file missing)

O2 - BHO: UrlHelper Class - {74322BF9-DF26-493f-B0DA-6D2FC5E6429E} - C:\Program Files\BearShare Applications\BearShare\BearShareIEHelper.dll (file missing)

O3 - Toolbar: BearShare MediaBar - {D3DEE18F-DB64-4BEB-9FF1-E1F0A5033E4A} - C:\Program Files\BearShare Applications\BearShare MediaBar\BearShareMediaBar.dll (file missing)

O3 - Toolbar: Steganos Internet Anonym - {00000000-5736-4205-0008-f7ed0776fb27} - c:\program files\steganos internet anonym 2006\sia2006iep.dll (file missing)

@edit2

Ja bym jeszcze te extra buttony skasował, ale jak Ci są do szczęścia potrzebne to mogą zostać.

368216.png

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...