Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie bić alienki aby zarobić 1mln urki w ciągu miesiąca

YOKYO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie Gdzie mam ubijac alienki i jakie aby w przeciagu jednego miesiaca uzbierac 1.000.000 uridium.

Posiadam

Statek: Goliath + designy

Drony: 8 irys + Apis

Lasery: ponad 35lf3 2lf4

Generatory:

- Napedy: 19 elitarne

- Oslony: 27 elitarne

Dodatki: PET na 9lvl (kamikadze 2, zbieracz skrzynek 1)

Dotychczas najlepiej mi sie zarabia na StruneRkach z petkiem na zbieraczu ;]

Jak jakies info o wyposazeniu brak prosze o upomnienie mnie to edytuje post-a ;]

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

X-3 - X-4 simon, mordon, lordakia. Za noc po 30-35 koła uri.

ja na x3 bije mordony boss mordony saimony deva i lordakie i wyciąga max 25k na noc ( bez zbierania boxów ) na serverze pl3 to jak tobie wyciąga 30-35k ?

Opublikowano

X-3 - X-4 simon, mordon, lordakia. Za noc po 30-35 koła uri.

Nie bijesz Devo?? i tyle zbierasz??!

ja tam na x8 + boxy mam 40 k urki po 15 h

To troche mniej niz ja wyciagam bo ja wyciagam +- 3k/h ale ze skrzynkami a bez skrzynek bedzie jakies 2,7k/h

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

jeżeli chcesz sam zbierać to tylko i wyłącznie kubiki samemu , jeśli na bocie to x-8 streunerki + pet zbieracz 3lvl i kilka protokołów wydobywczych/radarowych

Nie wątpie , czy aby kolega chciał siedzieć na 3-3 bijący mordony i devolarium :E

Opublikowano

Moglby ktos byc tak mily i przeliczyc dmg golca na 1gali a leonka na 1gali?? LIKE IT poleci ;]

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

zwykly golec z x1 wali 4650 z x2 9300 z x3 13950 z x4 18600 (bez sepromu i innych bajerow poprost golec z 31 lf3 i 8 irkami)

zwykly leonov z x1 wali 900 z x2 wali1800 z x3 wali 2700 z x4 wali 3600 (nie wiem jaki jest bonus)

Jezeli Ci pomoglem w poscie daj LUBIE TO :)

To Ci nie zabierze duzo czasu jedynie 5 sekund :D

Opublikowano

leon bedzie walil:

7 LF3 na statku czyli : 150 x 7 1050 + bonus x2 czyli 2.2kola samo lf3 na statku + irki

16 LF3 w dronach 2400 + bonus 10% (6 lvl dronow ) czyli 2400+240 = 2640 czyli teraz :

2200 (STATEK) + 2640 = 4840

PS.

Zdecydowanie leon , jest taki sam naped jak na golcu rakiety x2 razy lepsze czyli z bialych rakietek na sepromie golcem wale po jakies 13 k bez pp na rakiety , a na leonku po 25 bedzie wbijalo podleci jakas elita do cb 15 sekund i pada nawet jak ma 1kk oslon ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja różnie bije, często krychy na x-7 bo za nie dużo uri leci :)

4-5k na godzine + PD, Pow, kredki ;D

Opublikowano

OK dowiedzialem sie czego potrzebowalem dziekuje kazdemu za poswiecenie mi chwili na odpowiedz/pomoc LIKE leci

A temat

/Close ;)

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

yoko ja na 2.2 na cz3 w 6h : 16k urki i 150klikow , bilem tylko boss streuntery

a dzis w 10 godzin okolo 30k uri i 180 klikow tez bilem tylko bosy streuntery :)bardziej sie oplaca zbierac tylko skrzynie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak masz peta dobrego zbieracza to kupuj niewidke za 500 uri lub sobie wylicytuj te maskowanie 50x

lec na 5-3 i pusc peta na zbieranie palladium lub jak wolisz to niech on zbiera a ty ubijaj innych zeby bylo szybciej ;]

w GG nalosuj bajerow za wszystko a potem ze zdobytego ammo lec na 4-5 na bossy i ubery

polecam konczyc wrota i wleciec na 4-5 z bialka, nawet udk nie bedzie ci straszny :P

ps.

na uberach czesto wyskakuja extrasy wiec bedzie jeszcze lzej :)

Opublikowano

jak masz peta dobrego zbieracza to kupuj niewidke za 500 uri lub sobie wylicytuj te maskowanie 50x

lec na 5-3 i pusc peta na zbieranie palladium lub jak wolisz to niech on zbiera a ty ubijaj innych zeby bylo szybciej ;]

w GG nalosuj bajerow za wszystko a potem ze zdobytego ammo lec na 4-5 na bossy i ubery

polecam konczyc wrota i wleciec na 4-5 z bialka, nawet udk nie bedzie ci straszny :P

Ja ci mówię zmień ten avatar , już 2 raz przez przypadek jebłem scierką o monitor bo mi sie wydawało że to mucha...

Co do topiczka : x8

Opublikowano

Odpisałem ci kiedyś na forum darkorbit bo i tam zadałeś te pytanie... po przeliczeniu wyszło że musiałbyś tłuc 8h dziennie aby zarobić 1mln ale widać ze mi nie ufasz i musiałeś jeszcze raz zadac te pytanie tutaj. Matematyki nie oszukasz.

Opublikowano

OK nie chce zakladac nowego tematu wiec wykorzystam ten ;]

Wrotka grupowe LoW ;)

A wiec prosilbym kogos o maly poradik jak przejsc te wrotka tak aby wybic wszystkie alienki na luzie z moim wyposazenie (ktore jest na poczatku tematu) tak aby nie ciagac wszystkich alienkow ciagle ;)

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

OK nie chce zakladac nowego tematu wiec wykorzystam ten ;]

Wrotka grupowe LoW ;)

A wiec prosilbym kogos o maly poradik jak przejsc te wrotka tak aby wybic wszystkie alienki na luzie z moim wyposazenie (ktore jest na poczatku tematu) tak aby nie ciagac wszystkich alienkow ciagle ;)

Tak sie nie da. Poto nazywa się to "wrota grupowe" , że robi się je w grupie. Siądzie na tb. jakiś mocny alien i ded.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...