Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie bić alienki aby zarobić 1mln urki w ciągu miesiąca

YOKYO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak sie nie da. Poto nazywa się to "wrota grupowe" , że robi się je w grupie. Siądzie na tb. jakiś mocny alien i ded.

'

Jak dopiero co wszedl PET to moj kolega je robil sam z x1 ale juz nie gra wiec nie moge juz sie od niegho nauczyc jak je przechodzic samemu ;/ Ale sie da przejsc samemu

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

• 1 rok później...
Opublikowano

Zapraszam do grupy kilka osob, wchodzicie wywalasz ich, prosisz zeby sie zsamobojstwili na alienkach i lecisz je klepac. Ale sam z 1 fala z bialki nie dasz rady ;)

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Polecam zbierać boxy na 4-2, kupujesz vege, niewidke podwajacz skrzynek w 1 noc około 100/150tys uri..

Opublikowano

Polecam zbierać boxy na 4-2, kupujesz vege, niewidke podwajacz skrzynek w 1 noc około 100/150tys uri..

Hahahah...wątbie . A nawed jagby tak było to by mi się szybko znudziło ;)
Opublikowano

może troszke przesadził z ilością urki ale 80k uri spokojnie wyciągniesz, co do nudzenia się to nikt nie każe siedzieć całą noc, pobierasz zwykły klikacz który poprostu klika na mape a pet zbiera urke :)

Opublikowano

6k/h na x-6, bijesz cubiki, a gdy czekasz na pojawienie się kolejnego, zaczepiasz dk, na PL1 ładnie wychodzi, bo zazwyczaj cubiki bije grupa około 10-15 osób. Po 100 urki za kube + na 100% pomogą Ci minimum 2/3 konkretne full elitki z krychą, więc kolejne 100 w kilka minutek. Sprawdzałem, średni wynik to 5,5~6k/h.

Opublikowano

Panowie Wy widzicie daty czy dalej będziecie odpowiadać na pytanie autora który zapewne już nawet nie siedzi na tutejszym forum. Dziwi mnie jedno, że zgłoszony 2 dni temu temat nie został jeszcze zamknięty.

jp8p35.png
Opublikowano

dam ci fajną taktykę zbieraj dziennie 400 - 500 energi na pallce z tego składasz wrota +  ammo 

w nocy lub z rana bijesz kubiki z x2 lub x3 na sepromie w godzinkę na kubikach z 15 k urki i 

czyli tak dzień alienki wieczór noc pallka a od 4 rano jakoś kubiki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...