Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Psp e1004 STREET przerobienie.

tymej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem posiadaczem tego oto psp i mam takie pytania jaką przeróbke najlepiej wybrać do tego modelu.Czy przerabiając konsole tracę całkowicie gwarancje?Czy przerobienie konsoli ma za sobą jakieś efekty uboczne?

sdasdafm.png

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Przerabiaj Pro-b10 nie tracisz gwarancji bo przywracasz przeróbke przez Fast Recovery Jak uruchomisz psp ponowie z napisem Sony Computery Enteraniment Więc radze przerobić ale musisz mieć co najmiej karte 4gb ja mam i mam dalej gwarancje

sk11lzpl_6_3.png
Opublikowano

Mam jeszcze jedno , w zasadzie 2 pytania . Czy ta karta będzie dobra do odpalanie z niej gier

http://www.euro.com.pl/karty-pamieci/sandisk-memory-stick-pro-duo-4-gb.bhtml

i czy wybór karty pamięci ma jakiś większy wpływ na płynność ich działania.

sdasdafm.png

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Ja mam kartę PSP 16 GB i nie narzekam, bo działą bezproblemowo. Jedynie co może zwolnić wczytywanie gry to format .cso, ale zawsze możesz skonwertować do .iso ;)

1294477714-U1.png

Opublikowano

Fakt, jakichś różnić nie odczujesz pomiędzy tymi kartami, a naprawdę wolno działałyby dopiero gdybyś adapterem zrobił 16GB+16GB.

fs_overall.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja się użeram z 2gb pamięci :D

Mi służy mam kilka filmów jakieś 2 gry i z 10 aplikacji.

I tu tak

Przeróbki

*trwała - tracisz gwarancję, możliwość bricku

*nie trwała - Nie tracisz gwarancji i nie ma problemu gdy ci się coś spsuje w psp usuwać pliki przeróbki i do widzenia pani gienia wszystko gra i możesz dać na gwarancję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...