Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witamy nowych - kierzek, Antix, Aceboy ;)

RMCF1902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie zbaczacie z toru tego tematu, każdy post nie na temat od tej pory będę karał. Jeśli chcecie się coś dowiedzieć o mnie to zapraszam na pw ;) A nie robicie tutaj śmietnik.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie chcę być dociekliwy, ale dlaczego kierzek nadal jest na tym samym koncie skoro powinien mieć Perma za reklamę konkurencji, dokładnie chodzi mi o ten temat.

http://www.mpcforum....__fromsearch__1

Ban był jak widać na 30 dni, nie wiesz nie mów :)

To chyba naprawdę po znajomości, bo za inne fora to rozumiem 30dni, ale konkurencja to na 100% perm :*

Opublikowano

Skoro go nie widzieliście to trzeba częściej oglądać działy. ;)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

GZ wszystkich panów znam :) Myślę że wybór jak najbardziej udany :D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

kierzek srierzek. ANTIX KURWA!

Metin <3:D

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Opublikowano

Skoro go nie widzieliście to trzeba częściej oglądać działy. ;)

Z tego co mi się wydaje przyszły global powinnien być, że tak powiem "wszechstronny". Czyli wszędzie powinno go widać.

Wszędzie pomaga itd.

A nie, że 3/4 mówi, że pierwszy raz go na oczy widzi.

Nie mieszam się, jeszcze raz Gz.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Kuzwa. Dajcie sie kierzkowi wykazac. Sam jestem zdania ze dostal go za wczesnie i inaczej niz inni ale lepiej on - ogarniajacy niz nikt. Tak samo plakietki rmcf. Lol. Ja nie dostalem sponsora posobnie jak kilka innych osob (np pro kiki) i jakos nigdzie nie spinamy dupy. A goldow za tzw zaslugi jest pelno nie tylko rmcf. I nie bronie go bo go nie lubie. Mowie tylko jak jest. :). Makin mial od poczatku championa i nikt sie nie spina.

Też nie darzę Cię sympatią, ale popieram w 100 % :) RMCF1902

Opublikowano

Aceboyowi się należy ale wybieranie GM'ów po ilości akcji wtf ? Dawniej trzeba było się nieźle wykazać i mieć "staż" a teraz .....

Antix

- Metin2 -

29.10.2011

, 22.12.2011 -->

Moderator

kierzek

- Minecraft -

02.11.2011

, 13.12.2011 -->

Moderator

ale dobra nie wnikam i mimo wszystko gratz

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Panowie i Panie, nie potraficie uszanować tematu. Nie chcecie nie musicie gratulować komuś awansu jaki otrzymał. Macie jakieś wątpliwości, serię pytań, zapraszam na pm'a.

Temat zamykam, bo śmietnik się zrobił, a szkoda, bo wydaje mi się, że jest komu gratulować.

Pozdr, Seldek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...