Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak złamać hasło WPA2 - PSK

rafix2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da się. Chyba, że zagadasz pana to ci da ( mi i koledze dał, ale pod warunkiem, że nikomu nie damy ;p)

Opublikowano

Linux backtrack + odpowiednie umiejetnosci + rainbow tables (33GB) lub dobra karta graficzna za jakies 3k i metoda brute-force.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

@UP

Chyba chodzi Ci o kartę sieciową. A jeżeli chodzi Ci o kartę graficzną, to co ma karta graficzna do WiFi?

Opublikowano

w sumie nic bo program i tak w konsoli chodzi ale duża ilość pamięci nie zaszkodzi no i namiot który warto rozbić przed szkołą bo to troche potrwa od kilku dni do tygodni w zależności od hasła

prościej odczytać hasło jak ma się dostęp do kompa już zalogowanego w sieci wifi ( opcja pokaż hasło w ustawieniach )

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

zanim się zabierzesz za WPA-2 to ja bym zaczął na twoim miejscu od WEP jest o wiele łatwiejszy do ogarnięcia łamanie hasła zużywa dużą ilość pamięci więc dlatego im mocniejsza tym lepiej

krok po kroku co masz zrobic

To jest ukryta treść, proszę

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

@Up tak kurwa up reflink i chuj pewnie keylog tez ;] 1 click i lamie haslo w 2 sec :D ? hehe...

backtrack/ karta graficzna jakaś dobra + czasz + brute force :)

Opublikowano

no sorry ale ja wiem lepiej trochę od ciebie a to nie moja wina ze nie wiesz ze karty są bardziej używane do crackowania hashow itp niż processor ;]

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Linux backtrack + odpowiednie umiejetnosci + rainbow tables (33GB) lub dobra karta graficzna za jakies 3k i metoda brute-force.

I jakieś 300 lat życia.Ja mam pytanie do Panów doradców WSZYSTKICH.Czy któremuś kol wiek udało się złamać WPA2.Czy tylko Pierdoły tu Piszecie.

PC na podzespołach AMD.Laptop leciwy bo z XP na Intelu.Drugi nowszy AMD A8

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz pomyśl jak odbiorą to inni !! i Vice Versa

Opublikowano

jak trafi przez przypadek na hasło słownikowe to złamie, bruteforce tak sama ale to tylko sporadyczne wypadki

dla testu ustawiłem łamanie hasła w mojej sieci zmieniłem na proste hasło agnieszka , backtrack na serwerze

ze słownikiem POLSKIM ok 4 gb znalazło po 2 dniach

bruteforce zrezygnowałem po tygodniu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...