Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skręty z herbatą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepiej liście jak najebe na jesień ich.

Faza taka, że sąsiad nieprzytomny leży na ziemi, bo się zaczadził czy coś takiego. Lekarz nie chciał nic więcej mówić. :/

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Hehehehehe my mieliśmy w 5 klasie afere .... Bo nasza klasa sobie robiła skręty z herbatkami,ziółkami itp. Po czym mój kolega to palił za sklepem xD I on wysypał wszystko z plecaka w szatni :D I na podłodze było pełno herbaty xD a za ławką był woreczek z MAJERANKIEM !! I tak nas przyłapali :D^^ :P Później była afera na całą szkołe. I tak Najmądrzejsza i najmilsza klasa stała się jakimiś Herbatkowymi Rasta .... Ale to była boskie czasy :'(

mychemv.png

Opublikowano

@igor

To było 2.5 roku temu .......... Moja mama z siostrą, jak słyszą coś o ziółku to zawsze wołają " Radek coś dla ciebie " ^^

mychemv.png

Opublikowano

Miętową herbatę ponoć najlepiej się jara.

PS: Nie jarałem, słyszałem pogłoski. Jak chcesz to spróbuj.

10906.png

Opublikowano

@igor

To było 2.5 roku temu .......... Moja mama z siostrą, jak słyszą coś o ziółku to zawsze wołają " Radek coś dla ciebie " ^^

RADEK OJCA JAJA SWĘDZOM, COS DLA CIEBIE

EXPmIpC.gif

Opublikowano

RADEK OJCA JAJA SWĘDZOM, COS DLA CIEBIE

-.-

@TOP

Robiłem tak jak byłem mały :D i nie wiem czy to dobre, lepiej powiedz komuś żeby Ci kupił lepszy towar :ninja:

obraz24.png

Opublikowano

Jarać herbate?? no koleś weź sie ogarnij pośmiewisko zrobisz z siebie weź sobie kup sztuke skuna albo kush i z kumplami i masz faze a nie herbatke :unsure:

Opublikowano

słyszałem że gówno jest dla ludzi z pustka w głowię którzy chcą ten BOSKI napój palić - spróbuj.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

@UP - Albo za dużo aroganckiego Rapu (jakieś JP.) Chce poznać życie "rapera", przecież tak w piosence było...

10906.png

Opublikowano

Gimby jarajom cherbatke - przygody.

Kartke skręć, dolej rtęć, wsyp herbaty, pal na raty!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...