Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Gwiazdy" YouTuba, przed "sławą" i Po.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie na temat niektórych osób z YT i ich zachowania?

Nie uważacie, że np. Kina po tym jak dostała partnera itp. zaczęła się uważać za "gwiazdę"? Na Live z nią pogadać to jest masakra, bo zaraz jakieś głupie komentarze od niej lecą, w filmikach tak samo. Podpadniesz jej raz i już cie nienawidzi do końca. z Polski oglądam i lubie jedynie skkf'a, ale z nim jest mały kontakt.

No i niestety kilku osobom nie należy się partner...

Co wy o tym sadzicie? i np. o Ray'u Williamie Jonsonie?

Opublikowano

Kina to powinna z youtuba wypierdalać, za dużo miejsca zajmuje, a co do reszty mi z znanych osób (albo raczej tych których uważam za "gwiazdy") - nie odjebało im

Opublikowano

Swoją drogą wie ktoś jak skkf się nazywa? jakiś kontakt na fb <pw czy coś nie email> albo jakieś dane? ;/

@xEENSx kina strasznie sie zachowuje, nie ma poszanowania dla nikogo. z tym się zgadzam.

JJay, Husiek, Madzia, Myszu, CTSG, Skkf jak najbardziej ... ale ona ....

Opublikowano

jaka kina o.O

Zgaduje ze osoba która robi minecrafta.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Widzisz nie jako główna seria xD. To "Vlogerka" .

Robi różne gry, ale większość dialogów podczas opowiadania i danej seri to "kurwa".

Opublikowano

Nikogo nie uwazam za gwiazde

Jezeli za gwiazde uwazacie kogos kto nagrywa filmy z minecrafta to wasza definicja gwiazdy jest naprawde bardzo dziwna

s2c77Oa.png

Opublikowano

Co ja tu powiem..

Większości odwala po partnerze dlatego że lecą na "kase"

Ale nie mówię o wszystkich , ponieważ tacy ludzie jak

-RockAlone2k

-Rojov13

-skkf

I tak dalej i tak dalej robią to dla przyjemności

to ich HOBBY i tyle

x

Opublikowano

Kula jest taką samą osobą jak był przed dołączeniem do serwisu multimedialnego VEVO jak i teraz.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

No to ja wymienie tak :

1. Miejsce : Idiota w Kapeluszu, to tylko może być JJay, jak ktoś tu napisał : "Załóż pedalski kapelusz na łeb i nagrywaj filmiki z minecrafta, jednemu takiemu się powiodło."

2. Miejsce : Kinia superowy męski głos !

3. Miejsce : MineQusim niedowartościowana świnia, śmieje się jak jakiś idiota i "myśli" że jest fajny.

Ogólnie szanuję tylko Rock i Rojo.

Opublikowano

PanHarnaś - Co do Roja i Rocka to masz rację, starają się i to na prawdę im wychodzi.

Ja do kiny ogolnie nie mam nic poza tym jak zachowuje się na vlogach itp.

Ale za to Skkf <aka Florian> potrafi zaskoczyć.

Opublikowano

Przestańcie pieprzyć o kinie , ta zakompleksiona baba z fajką w mordzie próbuje coś z sobą reprezentować . Raz niechcący ją obejrzałem i więcej nie zamierzam .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Panowie kurwa co to jest?!

Suchy Kanał aka Von Zay, Wybuchające beczki, aroehemix, R&R - osoby które robią coś, i robią to dobrze.

Jeśli Kina to ta orka w filmiku powyżej, to wróżę jej karierę w MMA.

Opublikowano

@up Właśnie, aroe, beczka, von zay i pare osób jeszcze jest robią to co powinni i robią to dobrze, a Kina? o.O Kto to krwa jest? Pierwszy raz o 'tym' słyszę....

37214406810321282202.png
Opublikowano

Nie znacie innych po za tymi co kręcą minecrafta i byli na kwejku czy tam BESTACH !!!!;x

Proponuję zapoznać się z definicją słowa gwiazda a później go używać;)

Opublikowano

Kurwa, zabijcie to zanim złoży jaja!

Proponuję zapoznać się z definicją słowa gwiazda a później go używać

;)

Ciało niebieskie, nie posiadające atmosfery, w jego skład chem. wchodzą głównie gazy z nielicznymi wyjątkami. Nie wytwarza ono własnego światła, jego poblask jest widocznym światłem odbitym.

Ok?

A najlepszy jest Tobuscus, tyle.

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...