Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] bugowanie flaxow

poker#16#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mam w dupie podawanie passów bo wystarczy machąć nowe konto z 8 flaxami + 1 za osiągnięcia i w niecałą godzine wyexpić na 6 lvl na darmowej 24h z kbota, potem korzystamy z darmowego vps'a którego zakładamy za free dzięki temacikowi który można znaleźć na mpc i opierdalamy charlsem 9 flaxów na 6lvl i mamy około 350-400 mln kredek w góra pół po czym znów charlsem za bańke można kupić 9 flaxów (4 razy z rzędu mi zadziałało, wieć i wam powinno) i powielić schemat dzięki czemu przy odrobinie chęci i wysiłku poświęcając z pół godziny poprzez założenie np 5 mamy niewielki ale za to bardzo produktywny klan kredkowy:)

Osobiście dziś postanowiłem połączyć wszystkie znalezione na mpc info i w ciągu jednego dnia na czeskim mam klan kredkowy z 5 kontami, który przychód dziennu ma na poziomie 120 mln więc każdy kto ma choć odrobine chęci może utworzyć dwa albo nawet i 3 razy tyle kont i generować pokaźną ilość kredek bez względu na to jak chujowe ma łącze i nie prosząc się nikogo o łaskę martwiąc się czy go ktoś wychuja:)

PS. Sorry za potencjalne błędy ale chmiel daje się już we znaki :P chętnych zapraszam na priv a podam jak krok po kroku szybko machnąć od chuja kredek i na pierwszym lepszym serwie za free jebnąc sobie co dusza zapragnie z naszego ukochanego handlu w DO xD

No i tu kolega dobrze gada - piwo dla Ciebie :rolleyes:

Ja tak robię od kilku tygodni i w moich klanach przychody dzienne są wręcz miliardowe

a do tego codziennie bug na wypłatę klanową i kolejne dodatkowe kredki :D

jedno drugie powiela i kredki mnożą się logarytmicznie, np dziś 10 mln, jutro 70, pojutrze 200, a za tydzień kilkadziesiąt miliardów xD

Opublikowano

Perma raczej nie będzie, bo przecież nie sprawdzą każdego klanu, każdego konta pod względem ilości kredytów.

Zresztą musieliby sprawdzać dogłębnie skąd każda ilość kredytów pochodzi - po 2 tygodniach z dziennika znika informacja o przychodach itp,

to BP sobie może co najwyżej popatrzeć :P

Sunnyline2

Nie bądź takim chamem, co już Tobie bugi nie wychodzą to lecisz jak piesek do pana na skargę ?

I raczej nie naprawią, bo to nie jest BUG, a normalna niedoskonałość sprzętu sieciowego.

Serwery nie nadążają z przetwarzaniem danych i z tąd taka możliwość wychodzi tego "buga" że mamy kredki, a Ty nie ^_^

Opublikowano

Żal mi takich ludzi jak sannyline który z bananem na twarzy piszą do bugpointu. Kolego myślisz że oni nie wiedzą co to mpc forum ? Phi mpc to male forum (bez obrazy dla twórców) w porównaniu do PVP na którym jest o wiele więcej na temat bugow do dark orbit

beznazwy1jfkopia.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...