Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogony weza + - dropienie - dyskusja.

keres

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odrazu uprzedzam ze chodzi tu o sprawdzone informacje i to na metin2.pl

Tak wiec do rzeczy, chcialbym spytac was na jakim lvl dropiliscie ogonki i jak czesto wam wypadaly.

Obocnie dropie na 35 lvl, lecz drop mozna powiedziec ze jest smieszny, ledwo ogon na 1,5h.

Zastanawiam sie czy na lvl 40+ nie beda dropic czasem czesciej, chociaz 1 ogon na godzine.

Zapraszam do dyskusji.

Opublikowano

Ogonki+ dropią na 31-35 na pewno nie lepiej na wyższych lvlach.

Żeby iść na drop ogonków ich nie da się tak dropić..

Ogonki lecą Ci fartem, przeważnie jak coś niechcący ubijesz np. Metka 45 ;)

Więc odpowiedź do twojego pytania brzmi: Na wyższych lvl - gorszy drop!

pzdr.

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Mozesz opisac co znaczy elegancko?

Chodzi mi dokladnie o ilosc ogonow w jakims czasie.

Ogony na 35 lvl leca marnie, zastanawiam sie czy na 40+ nie beda leciec lepiej, czy jeszcze gorzej niz teraz.

Opublikowano

Jak grałem na PL dropilem 42lv WP.

dropią one tylko z lucznikow.

Rożnie to bywa raz 10min i mialem 2

a czasem 1h i mialem 0.

Czasami jest tak jak robisz polowania na pustyni to ci dropnie.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Tak wiem ze rozbierznosc dropa jest, jednak chodzi mi o to jak bylo liczac caly twoj drop tego, czy trzymal sie czas 1 ogona na godzine, czy jednak przewyzszal godzine?

Bo na tym 35 lvl, to jest 1 ogon na godzine ponad, a czasem 4h nic :(

Opublikowano

Drop myśle ze srednio byly 2ogony na godzine.

Dlaczego?

Bo były czasy że dorpilo 3/4 ogony na 1h.

a byly ze w 2h nic.

to zależy od farta.

Jak masz yang to kupuj szkaty wodza,krola ognistego, z nich czesto dropi R.zlodzieja na 2h:)

Jeśli chodzi o zarobek to wbij z 40lv WP.eq po 1k/1.5kpz i idz do sredniego/trudnego lochu małp

w godzine idze dropnąć z 20medali + kamyki dochowe z boosow.

Jak by ktoś sie klucił ze ogon weza nie dorpi tylko z lucznikow zapraszam wikimetin.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Ogolnie moje bicie wyglada tak, ze czyszcze sobie spot w pare minut sura, i loguje na bodego i wybijam luczniki.

Wyglada to mniejwiecej tak ze bije 5-10 min bodym luczniki > logam na wp czyszcze spot jakies 10-15 min i tak w kolko.

Byc moze w sposobie moim jest cos nie tak, ludzie czasem bija po 20-30 lucznikow na godzine, lucznika co jakies 2-4 min i maja drop, ja np bije 10-15 lucznikow na 5 min i pozniej przerwa 10-15, i moze przez to drop sie psuje :P

Mozesz podac sposob w jaki ty biles luczniki?

Opublikowano

45-48 bodziak rekawica dropa i latam na metki 45 w dolinie, drop jest bardzo dobry... ogonki oczywiście też dropią. Na 4h dropienia w nocy jest mniej wiecej 3-6 ogonków... więc drop jest bardzo dobry moim zdaniem... ku+kd+ogonki(+) + jakieś itemki z bonami... żyć nie umierać :D

Opublikowano

Moim zdaniem, te ogono węża +, jeżeli chcesz je wydropic, to bardzo rzadko one ci dropną, zazwyczaj dropią wtedy kiedy nawet tego nie chcesz np. Jak bijesz metka 45, lub pomagasz komuś na boja ;x. Jeżeli tak ubijasz je, i chcesz to lotnąc to moim zdaniem 1,3h minimum na 1 ogon.

Odpowiedź na twoje pytanie: Zdecydowanie nie, zostaw sobie Bodego, zrób jakieś eq z hp i jakiś dobry fms/rib, i jeździj po całej pustyni wybijaj łuczniki i jak spotkasz metka, to też go rozwal. Moim zdaniem 35 lv, najlepsze rozwiązanie.

aqu1.jpg
Opublikowano

Ogólnie te ogony słabo dropią.

Ostatnio dropnął jeden na 2h.

Wydaje mi się że najlepiej dropi w okolicach 30-34/35 lv

Opublikowano

Często dropią tzn . opłaca się pomagać misje na boja robić komuś mi tak dropły dwa :) Miałem wtedy 41/42 lvl . Oczywiście z łuczników

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

to ja powiem tak. Mam body 35 na początku dropilem w m2 ale jak już ogarnąłem eq pojechałem do doliny na metiny i nie żałuję. Teraz siedzę tylko na pustyni i bije metiny cienia drop super raz nawet miałem 3 aury z rzędu do tego kd no i właśnie ogony. Z podwójnym dropem lecą mi jakoś 3 na godzinę a na nollajfie z 6 na dzień daje radę czyli zarabiam na buty 2k hp na dzień piękna sprawa :) body 35 + pro eq + buff i strzała polecam super zarobek i oczywiście podwójny drop

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja mam inny sposób gram swoim dropem (45lv) i chodze na metki cienia na dolinie na 3/4 metki mi ogon leci nie wiem czy to szczęscie ale mi tak cały czas leci Mam rękawice złodzieja

Opublikowano

Na własnym przykładzie , najlepiej dropiły mi na 32lvl . Im wyższy lvl tym gorzej dropią .

Także serdecznie polecam lvl 32. :D

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

Nie wiem jak teraz , ale 1,5 roku temu jak grałem to na 51 lvlu dropiłem i w 2h dropłem z 10 ogonów + . Bez 2x dropa . Chyba poprostu farta miałem :D

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Drop nich jest słaby, z metinów równie dobrze lecą.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Zostań na tym 35 najlepiej - to dobry lvl dla dropka.

Pamiętam w 2010r w wakacje, gdy grałem Mentalem i miałem blisko 50 lvl to jeździłem metki dolina/pustynia i całe noce dropiłem. :P

Ogólnie pełno wartościowych ku i kd, a tak to jeden ogon może...

Tak samo mój kolega w tym samym czasie 45lvl też jeden ogon wydropił ledwo.

Więc wnioskuj, że ten lvl co masz to najbardziej odpowiedni poziom do dropienia. :)

E9mwj60.png
Opublikowano

ogony rzadko kiedy dropią, zależy od szczęścia praktycznie.

to czy wbijesz ten 40 czy zostaniesz na 35 nie będzie miało dużej różnicy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...