Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Release] lodi Minimizer

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czym różni się ten Minimizer od starego poczciwego Travisa?

- Poprawia jakość grafiki (filtrowanie tekstur).

- Pokazuje liczbę klatek na sekundę (FPS).

- Gra jest od razu zminimalizowana, nie zmienia rozdzielczości.

- Nie wymaga żadnych Frameworków.

Instrukcja:

1. Uruchom Inject.exe

2. Uruchom grę.

Klawisz F9 - schowanie okna gry do paska.

[cytat lodi]

Minimizer miał być częścią pewnego projektu, jednak postanowiłem go tutaj opublikować ;) Jestem autorem ów minimizera. Całość jest napisana w Delphi 7.

[/cytatlodi]

Minimizer.zip

Plik jest czysty:

File: Minimizer.zip

Status: POSSIBLY INFECTED/MALWARE

MD5 2ca3a92161b82f6c01a839f4308e5297

Packers detected: -

Scanner results

Scan taken on 27 Apr 2007 12:15:02 (GMT)

A-Squared Found nothing

AntiVir Found nothing

ArcaVir Found nothing

Avast Found nothing

AVG Antivirus Found nothing

BitDefender Found nothing

ClamAV Found nothing

Dr.Web Found nothing

F-Prot Antivirus Found Possibly a new variant of W32/SecRisk-ProcessPatcher-based!Maximus

F-Secure Anti-Virus Found nothing

Fortinet Found nothing

Kaspersky Anti-Virus Found nothing

NOD32 Found nothing

Norman Virus Control Found nothing

Panda Antivirus Found nothing

Rising Antivirus Found nothing

VirusBuster Found nothing

VBA32 Found nothing

Moderator nie daje żadnych gwarancji, że program jest w 100% bezpieczny. Używasz na własną odpowiedzialność.
Opublikowano
Sophos Antivirus Found Mal/Behav-053

Takie cos mi wyszukalo w tym Mini Lodiego ... Dlaczego w Twoim scanie tego nie ma ?

Opublikowano

oj cos widze ze to forum zaczyna oszukiwac... zebym sie nie obudzil z pustym kontem ale jak narazie lepszego forum niema xD

bert musisz to sciagnac explorerem czy jak to sie tam pisze ;]

firefoxem ni dy rydy ;]

Si Vis Pacem Para Bellum - Jeśli Chcesz Pokoju Szykuj Się Do Wojny!

You must make Water of the Earth, and Earth of the Air, and Air of the Fire, and Fire of the Earth.
The Black Sea. The Black Luna. The Black Sol.

Opublikowano

To ściągnij kod źródłowy, przejrzyj go, skompiluj i zeskanuj na jottim.

Wyjdzie ten sam wir co tutaj pokazuje.

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

spokojnie jestem poprostu bardzo ostrożny ;] nie ma sie czym przejmowac xD

Si Vis Pacem Para Bellum - Jeśli Chcesz Pokoju Szykuj Się Do Wojny!

You must make Water of the Earth, and Earth of the Air, and Air of the Fire, and Fire of the Earth.
The Black Sea. The Black Luna. The Black Sol.

Opublikowano

umnie też wykryło

F-Prot Antivirus Found Possibly a new variant of W32/SecRisk-ProcessPatcher-based!Maximus

Sophos Antivirus Found Mal/Behav-053

:PPP nie radze togo sciągać ;p

bloodbar.gif
Opublikowano

Ehh... Program jest czysty... Na 100% anty-wiry wykrywają "groźny" kod dla innych programów. W tym wypadku jest to MU.

Ponieważ mini musi wstrzyknąć swój kod. Jak chcecie to ściągajcie, jak nie, to Wasz problem.

Emerytura

Może kiedyś...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja mam problem z programem, jak tylko odpali sie mu, na chwilę pojawia się okienko aplikacji i prawie natychmiast się zamyka :/ Ktoś ma pomysł co może być nie tak? Dodam, że korzystam z Visty.

Opublikowano

Ten mini jest czysto wyjety z CM by LODI. Z CM jest identyczna sytuacja (injekcja kodu w pliki gry dzialanie ZAWSZE interpretowane jako dzialanie wirusa) i niektore antywiry oraz WSZYSTKIE dobre firewalle beda sie o to pluc albo blokowac (aby skozystac z cm musialem odinstalowac kerio ^^) uzywam cm juz ok pol roku (abo dluzej) i nigdy nic mi z konta nie zniknelo. szczeze polecam tego mini by lodi

30 luty 08 po 4 latach przygoda z mu zakończona

YEAAAAAAAAH I'M FREEEEE AT LAST

weź ze mnie przykład www.skasujmu.com

MPCFORUM <-> RULEZ

MPC ADMINS <-> uff ciezko sie z wami zyje...

LINEAGE2 <-> !!!RULEZ!!!

Opublikowano

Nie jest to czysto wyjęty mini z CM. W CM mini ma więcej opcji... przydatnych opcji :)

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

z tego co jest w opisie mini (nie uzywalem wiec nie wiem a CM posiadam wiec wiem jakie ma mozliwosci) to posiada prawie wszystkie opcje te same co mini z CM (eg. pokazywanie fps, mip maping) jedyna opcja wiecej w CM to TOP MOST (moze sie myle??) stad wniosek ze jest to mini z CM po malej przerobce zreszta jezeli lodi posiada kody zrodlowe (a chyba posiada ;))) to chyba strata czasu dla niego byloby pisanie MINI od poczatku z praktycznie identycznymi opcjami ;)

MPCFORUM <-> RULEZ

LINEAGE2 <-> !!!RULEZ!!!

Opublikowano
z tego co jest w opisie mini (nie uzywalem wiec nie wiem a CM posiadam wiec wiem jakie ma mozliwosci) to posiada prawie wszystkie opcje te same co mini z CM (eg. pokazywanie fps, mip maping) jedyna opcja wiecej w CM to TOP MOST (moze sie myle??) stad wniosek ze jest to mini z CM po malej przerobce zreszta jezeli lodi posiada kody zrodlowe (a chyba posiada ;))) to chyba strata czasu dla niego byloby pisanie MINI od poczatku z praktycznie identycznymi opcjami ;)

Minimizer wyszedł przed CM. EOT.

Pozdr.

Opublikowano

Jakiego bota darmowego urzyć aby wraz z tym minimalizerem działał klikacz prawego klawisza myszy i spacji bo przetestowałem kilka i nie działa

Opublikowano
Jakiego bota darmowego urzyć aby wraz z tym minimalizerem działał klikacz prawego klawisza myszy i spacji bo przetestowałem kilka i nie działa

poczytaj posty :P jak na razie wszyscy ktorych znam uzywaja pinnacle (dostepny na tym forum szukaj tutaj ) i nie maja zadnych problemow (sprawdzilem osobiscie dziala bez problemow ppm i pick)

MPCFORUM <-> RULEZ

LINEAGE2 <-> !!!RULEZ!!!

Opublikowano
No tak ale kiedy jest odpalony SH by Z i mini Lodi to żaden nie chce działać :(

to nie uzywaj sh ;) a druga sprawa to na afku to raczej za dlugo na sh nie powalczysz skille potrzebuja many a z sh raczej szybko ona schodzi ;) a active raczej klicker ci nie potrzebny i mini tez raczej nie

pozdro

MPCFORUM <-> RULEZ

LINEAGE2 <-> !!!RULEZ!!!

• 5 tygodni później...
Opublikowano

witam,

mam pytanie do autora bota, czy dziala on pod vista?

jak odpalilem czarne okienko to pokazuje Proces 'main.exe' not found, searching... - i tak w nieskonczonosc...

Opublikowano

Mam małe pytanko,otuż kieyd włącze f9 gra zciąga sie na pasek.Jak znowu ją zmaksymalizoswac? Kiedy ponownie wciskam f9 nic ise niedzieje...PLZ HELP

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a jam am taki problem jak poprzednik na minimalizerze nie dziala mi pinneacle nie moge podnosic przedmiotow afk oczywiscie bez spped haka

10 Postów [+]

25 Postów [+]

50 Postów [+]

100 Postów [-]

200 Postów [-]

300 Postów [-]

500 Postów [-]

750 Postów [-]

1000 Postów [-]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...