Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]GroupManager

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc mam problem z rangami.Używam do tego group managera.I mój problem polega na tym że jak daje /manuadd [nick] [grupa] to działa tylko Moderator a jak wpisuje np. Gracz to nie działa.Ale na tym nie koniec jak daje sobie tą rangę moderator to ciągle jest defalut i niema perfixu [przedrostku] chociaż pisze że zostałem dodany.I jeszcze jedno pytanie to czy do tego pluginu potszebny jest jeszcze jakiś ? Jakby co to mam wgrany Essentials. Proszę o szybką pomoc a nagrodą będzie Vip na moim serverze minecraft lub zwyczajne ''DZIĘKUJE :) " lub "+" :D

Opublikowano

@Tłumaczenie do kolegi wyżej

Skopiuj nam swoje Permission i umieść na forum w Code...

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Hmm.. to, że nie zmienia Ci z jakiejś rangi na gracz, to chyba jest domyślne prawda ? Nie da się z tego co wiem zmienić z lepszej na gorszą, trzeba najpierw usunąć stara i dopiero wtedy dać gracz. Chyba nie potrzeba żadnego więcej ;)

Opublikowano

Czekajcie! Już wiem w czym był błąd ten plugin był na 1.2.3 a server był na 1.1 :D Wiem głupi jestem , ale teraz mam 2 problem :( Bo rangi działają ale nie ma perfixu tylko jest sam inny kolor nicku (gracz ma zółty). A więc jak zrobić żeby był perfix ? I ciągle mam problem z tym że dziala tylko grupa moderator :/ (teraz gracz jest domyślny) A i ten group manager jest z serverowych plików by mąka, temat pisał na tym forum i chyba jest znany :) Jeśli bedzie konieczność to moge dać te permissions (code)

Pozdro i proszę o pomoc ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...