Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[US] HammerMT2

macio443

Ocena  

214 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci się serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To podziekuję miłej gry :) Jak pełno is'a jest to się nie dziwcie, że chcecie walić po 2-3kk.

93176798230333394383.png

Opublikowano

Mógłby ktoś dać spol norm. czyli serverinfo, locale, itd.. tak żebym wkleił do innego clienta i mógł na tym serwie grać :D ? postawie lajki

@@@EDIT

I Gdzie Mam tel Locale/i Koleżanki u góry pliki wkleić ? wewalam do clienta Derin :P i nic nie działa

Opublikowano

Jakieś spolszczenie jest? Bo to co jest w prezentacji to niewiele daje...

Opublikowano

Da sie jakoś zdobyć w grze bez wydawania kasy te eq z 10 000 in itd???? Bo zrobilem se bm wszystko ladnie ok jak ktos nie z Is ale przywali sie taki Wp przyjdzie wyj3bi3 za 567868789764566989576999 i weź tu graj kurrrrrr

Opublikowano

bo to torrent botku :)

btw. skąd się skille bierze bo nie dojde za chuja skąd wziąć skille, tyle tego jest że nie ogarniam.

Już Ci tłumaczę skąd . Amianiowicie idziesz do Instruktora danej mocy Twojej postaci , następnie udajesz się obok handlarki różności .. Tam stoi taka kobieta Sura, klikasz to i tam pisze Skill , klikasz to i wybierasz daną postkę =]

Pozdrawiam ..

Tsuy

Da sie jakoś zdobyć w grze bez wydawania kasy te eq z 10 000 in itd???? Bo zrobilem se bm wszystko ladnie ok jak ktos nie z Is ale przywali sie taki Wp przyjdzie wyj3bi3 za 567868789764566989576999 i weź tu graj kurrrrrr

Hmm , tak da się =] , zrób klasowe eq na postacie , poczekaj aż jakiś koleś z modem wyskoczy na randze - a następnie podejdz , wlacz skile i zabij Go ^^ , ja się tak dorobiłem 1 moda i mnie okradli xD.

2d1afb5.pngJeśli pomogłem zostaw Like =]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mod kosztuje 5 euro sts- Super Stary 32767 kosztują 5 euro ja miałem STS i całe eq Modu miałem w statach:

PZ - 112800
PM - 112800
STR - 98120
DEX - 120100

Oczywiście nie równe, ale tak, to było liczone, to max, ze skila 21kkk waliłem prawie cały czas i miałem oko 6kk hp więc pzdr ;] nikt na server kiedy ja grałem nie miał full moda w dodatku sts poszło oko 350zł i nie wiem jak, to zrobiłem być może nawet nie pamiętam nie miałem ani jednego moda, a konto oddałem bez modów z sts tak, to było i od tamtej pory nie wydaje kasy na gry ..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a mi ktoś powie dla czego pasek załaduje mi sie do końca i gasi mi metka wyłączyłem anty i zapore i dalej nie działa

Mam to asmo pomoże ktoś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...