Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wirus blokujący mpcforum.pl!

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

W ostatnich dniach wiele osób ma problem z połączeniem do mpcforum.pl. Problem jest spowodowany instalacją programu m2bob ( który jest jednocześnie wirusem - sprawa przekazana do odpowiednich służb wraz z wszelkimi danymi).

Sposób w jaki można odblokować mpcforum.pl znajduje się :

http://www.mpcforum....o-uzyciu-m2bob/

Dziękuję chłopakom z MPC Coders Team za ustalenie przyczyny!!! KAWAŁ DOBREJ ROBOTY!

Kokosz.

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ważne że się wyjaśniło, dlaczego spora grupa użytkowników miała problemy z dostępem do sieci. Mam nadzieję że autor tematu będzie pociągnięty do konsekwencji i dostanie "za swoje".

No i oczywiście gratulacje i wielkie wyrazy szacunku dla Grupy Codersów. Wreszcie Coder'si mogli się wykazać :)

Opublikowano

Wczoraj gadaliśmy o tym z Zkumeku na ts'ie. Musiałem udostępnić mu M2Bob'a (new version) Opłacało się.

Ja to bym mu dał Roota ; o

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Ej kokosz co się dzieje od wczoraj wyskakują errory forum się wiesza albo wyskakuje błąd bazy :D

[#2001] Przepraszamy, serwer jest zbyt mocno obciążony by obsłużyć twoje zapytanie, proszę spróbować ponownie za chwilę.

albo

500 Internal Server Error

Znów nie przeczytasz mojego posta czy w końcu zobaczysz i odpowiesz ? :)

Uuu...

Nie spodziewaliście się że wrócę :D

Ale jednak jestem :)

Opublikowano

@up

Codersa dostał ;]

Gratuluje zkumeku pomysłu drążenia tego bota.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

a jakiś dowód na to że to wina m2bob ? znam osobiscie autora tego bota i wydaje mi sie to nie możliwe

to jakim cudem po wlaczeniu go uruchamiane jest route.exe, a pozniej sa nowe rekordy?

Cala akcje robilem na czystej virtualnej maszynie.

9obpmnjr.png

Opublikowano

Może to zależy od źródła skąd się pobiera o.O?

Tak samo jak keyloggery

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

dobra jednak to musiała być wina m2bob sam autor w nowym bocie musiał dodać kod który blokuje forum. za reuploady (tak mi sie wydaje) o.O

Opublikowano

gz,lecz ja nie pobierałem m2boba i miałem problemy o.O na szczęście już działa ;p

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Nie używam botqów do metka, ale współczuję tym, którzy się z tym probleme spotkali, propsy Zkumenku. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Robilem to sam...

MPC Coders Team to jedna drużyna a nie Ty sam. Skoro robiłeś to sam i tak się tym chwalisz to po co w ogóle pisałeś zgłoszenie do MCT skoro sam robisz więcej niż oni? Może tylko po to, żeby plakietkę mieć pod nickiem ? Załosne...

Opublikowano

MPC Coders Team to jedna drużyna a nie Ty sam. Skoro robiłeś to sam i tak się tym chwalisz to po co w ogóle pisałeś zgłoszenie do MCT skoro sam robisz więcej niż oni? Może tylko po to, żeby plakietkę mieć pod nickiem ? Załosne...

Wiem że jestem, ale każdy zarabia na swoją opinię i tym co umie (do MCT w końcu od tak się nie dostałem). Ale co z tego jak oni nawet nie ruszyli w tym kierunku palcem. I maja za to laury zbierac? Rozumiem jakby siedzieli ze mna, dyskutowali itp. Ale każdy mnie i mój pomysł olał.

To nie temat na klotnie. Potrzebujesz rozmowy to pisz na pw.

9obpmnjr.png

Opublikowano

To odejdź z MCT i se sam zbieraj te laury jak to określasz, bo widzę, że bardzo wysokie mniemanie o sobie masz, poza tym kto tutaj chce się kłócić, ja tylko wyrażam swe zdanie :)

//nie pisz niepotrzebnych postów, wyjaśniajcie to sobie na PW!

Opublikowano

To ja mam pytanie jeszcze do Zkumeku.

Czy jeżeli teraz bym zaczął używać M2Bob'a i zrobiłbym ten sposób, że odblokowuje to mógłbym używać M2Bob'a i śmigać po MPC? ;D

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...