Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wirus blokujący mpcforum.pl!

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ah, ta zazdrość. Czemu sam (nawet pomysłu nie podrzuciłeś) tego nie zrobiłeś ?

Dla mnie to nie jest logiczne....

U mnie to nie było tak, że jak zainstalowałem bota to od razu nie mogłem na MPC wejść.

Nie pomyślałem nawet o tym, że tyle ludzi to używa, a mi tylko MPC nie działa przez tego bota. (nikt nie pisał, że mu MPC nie działa, myślałem, że tylko mi).

Nie gram w metina tak jak x070x napisał. Jeżeli taka sytuacja by się powtórzyła w WarRock'u gdzie mamy kilku kodersów na pewno też by się wyjaśniło. Poza tym jak się ma tą rangę mct to praca odnoście kodu, hackingu etc. jest oceniana wspólnie. Można wywnioskować to z pierwszego posta kokosza.

1365881062-U68160.png

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odblokowujcie dalej programy które nie należą do was tylko do kogoś innego, niszczcie cudze prace dalej.

Powodzenia

Jakby ktoś się w ogóle zapytał kolesia o zgodę na wklejenie tego bota tu na forum

to nie było by sprawy

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Odblokowujcie dalej programy które nie należą do was tylko do kogoś innego, niszczcie cudze prace dalej.

Powodzenia

Jakby ktoś się w ogóle zapytał kolesia o zgodę na wklejenie tego bota tu na forum

to nie było by sprawy

Stary... czy ja ruszam ten program? Nie...

Zmieniając jego kod i udostępniając to zmienione, łamie się ogólnie prawa autorskie. Dlatego nie mam zamiaru odwalać brudnej roboty przy każdej wersji tego shitu ze zmianą kodu by nie uruchamiało tego. Koniu, zanim się udzielisz rozeznaj się (i pomyśl dlaczego tamte tematy zostały zamknięte).

@Down...

Napisałeś w liczbie mnogiej, bez wyszczególnień.

9obpmnjr.png

Opublikowano

A czy napisałem że to jest do Ciebie ? =.=

/AceBoy: Panowie, to nie jest miejsce na "kłótnie". Jak chcecie to na pw.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Trochę to odkopię, ale czy to było takie trudne? Destruct zrobił to pierwszy, a ty przejąłeś jego zasługi. Ja zrobiłem to tak, że porty programu zablokowałem i było wszystko ok, ale po co tam. Lepiej jakieś gówniane programy robić.

Koniuh ma rację. PO KIJA UPACIE TO NA INNE HOSTINGI, JAK AUTOR TEGO ZABRONIŁ? Zablokował MPC i inne tego typu strony, żeby jakieś bachory nie odzierały go z kasy.

Serdecznie cię pozdrawiam destruct od T4L35 (rozczytaj to ;p)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...