Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Czy Selena Gomez wystąpi nago za 2 miliony $

182 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Selena Gomez wyst?pi nago za 2 miliony $

• Tak rozbierze si?
      52
    • Nie rozbierze si?
      19
    • Nie powinna si? rozbiera?
      5
    • Powinna si? rozbiera?
      41
    • Huj mam to w dupie i tak chodzi z Justinem :D
      65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie to nie ma w sobie nic takiego, co opłacało by sie zobaczyć za 2 mln $. Po prostu taką "piękną" zrobiła z niej TV, każdy to pewnie wie. A każdy sb myśli, że znana to i piękna. Ja tam bym wolał jak pare osób już pisało - wejść na ****** i za free mam, a jak ktoś chce to i w google znajdzie ^^

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze ? mam to w d*pie. Niech się rozbiera to rozpuszczona gwiazdka. Jest brzydka i mam to gdzieś.

Zagłosowałem ostatni wybór.

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

w ankiecie jest błąd bo chuj sie przez ch pisze :P a co do tego to widziałem ładniejsze dziewczyny które chciałbym zobaczyć nago nawet za 10baniek:P

Opublikowano

Eeee tam. Wszystkie takie same, każda się rozbierze za kasę.

Mimo wszystko chętnie zerknę. ;)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aha,Selena to nie deska Popatrzcie :

no nie wcale, jakis stanik push up i tera ledwo widac jakies odznaczenia na jej klatce piersiowej

EXPmIpC.gif

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Po pierwsze to bardziej zboczonych tematów już tu nie ma?

Po drugi jak dal mnie to nie rozebrała by się niby dostała by tą kasę ale by straciła swoich fanów czy coś ^^

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

Z pyska może i ładna, a pod ubraniem ŁAZAP!

Nie no nie chciałbym dziewczyny na go widzieć, gdyż jest to idolka wielu młodych ludzi którzy mogą niestety z niej wziąć przykład.

Nie wyobrażam sobie swojej córki na go, bo selena tak zrobiła..

Opublikowano

jezu.... Internetu nie macie? Tyle fajnych dziewczyn jest, są różne strony jak tak Fapać lubicie :);) Są 100 razy ładniejsze od tej Seleny.... Tylko trzeba umieć szukać bo na taki xxx to prędzej pawia można póścić jak się na to patrzy...

A jak komuś chce się teraz to nie wpisze w Google Two Girls One Cap i zobaczy filmik od razu mu się odechcę :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

A jak komuś chce się teraz to nie wpisze w Google Two Girls One Cap i zobaczy filmik od razu mu się odechcę :)

"Two Girls One Cup" a nie Cap bo zamiast "dwie dziewczyny jedna szklanka" wychodzi "dwie dziewczyny jedna czapka" ;) Jeśli chodzi o takie filmiki to dla mnie to jest nic :P Wystarczy zagłębić się w mroczne otchłanie internetu a na świecie już nic cie nie zdziwi :D

@Top

wielu dobrze mówi że nie jest super piękna, gdyby wszystkie dziewczyny miały tyle kasy to nie było by brzydkiej (prawdopodobnie) ;) tak szczerze mówiąc na mieście czasami można spotkać lepsze sztuki :D

2nbcax2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...