Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sfgame Serwer Problem

scaf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem co trzeba z tej strony:

To jest ukryta treść, proszę

Zrobiłem tak jak pisało, problem w tym że gdy chce sie zalogowac wywala mi błąd "Shakes and Fidget - CSharp Engine has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience."

Kiedy rozwijam raport to mam cos takiego:

AppName: request.exe AppVer: 1.0.0.5 AppStamp:4f5c961b

ModName: kernel32.dll ModVer: 5.1.2600.2180 ModStamp:411093b2

fDebug: 0 Offset: 0001eb33

Za nic nie wiem co jest grane, prosze o szybka odpowiedź.

Opublikowano

Eh... I tak nie ma bazy danych do tych plików serwerowych (czyli się nie da kont robić), bez sensu robić ten serwer.. Jakby była baza danych w tych pliczkach, to by było już OK. Jak już mówiłem, bazy danych nie ma, i się kont rejestrować nie da. Ale jest jedno konto admina, na które da się wejść:

login: ADMIN

hasło: CHANGEME

- Karczma, lochy itp działają, ale nie da się np. misji wykonywać. * (Musimy czekać na pełny update przez Elsa na Elitepvpers.com)

- (zauważcie! na wcześniejszych plikach kiedy nie było karczmy i tym podobne był plik sfgame.sql i dało się konta robić!) (w najnowszych plikach nie ma)

- Więc jaki wniosek z tego? Czekać na update misji w karczmie lochów itp. i dodanie bazy danych sql, sfgame.sql. -

Pozdrawiam! - REFRESH @ !

Opublikowano

To co napisałeś nie rozwiązuje mojego problemu, ten błąd pojawia się czasami, a nawet ostatnio cały czas podczas uruchamiania Strony jak serwer jest odpalony. :(

Opublikowano

Ja na Win Xp oraz przeglądarka Mozilla FireFox. to niby jakiś błąd powiązany z kernel32.dll

7yglGoJ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...