Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zołożyć Własny Serwer Metin2

musidlo1309

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ta linux is sucj Windows For Ever pewnie masz linuxa bo chciales serwa postawic albo nie masz legalnego windowsa

Linux jest lepszy ale i także 100x trudniejszy w obsłudze i 90% programów gier itd powstaje na Windowsa

Sam mam Windows 7up

na server 100 osob starczy komp z dobrym netem

I w tym się mylisz :>

7,2MB net nawet nieda rady z 20osobani :> i lagi bedą jak ****

Na zwykłym kompie hmmm procek 10000+ xD

Ramu z 6GB

itd

Musiał byś mieć lepszy srzęt ( specjalny żeby mogło na niego wejść z 100 osub i by niebyło lagów )

I oczywiście dobry net :>

Nielicząc do tego kosztów plików serwerowych , pozwolenia czy czegoś tam , dobrego informatyka itd

s1rk0z4p0l

Ty jakiś niedorobiony jesteś?? w szkole to ty może masz kabelki na podłodze z komputera do serwa :> ale co ty mówisz???

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano
Grałem na wielu priv serwerach metin2 jednak mam pewien niedosyt. Chciałbym założyć własny priv serwer tylko nie do końca wiem jak. Proszę o pomoc. Nie przyjmuje odpowiedzi typu ,, nie da sie " przecierz skoro w chinach robią to w polsce tez można wiec czekam na odp bedzie 5 za dobra odp

Powiem Ci tak... Tylko Niemcy i Chińczycy mają kompletne pliki serverowe. Nawet jak znajdziesz prawdziwe , to brakuje z 2 GB :) Jeśli pomogłem daj 5 ;]

proq.png

Opublikowano

dordo12 nie słyszałeś, że sea to fake? Co do tematu to na 100% nie założysz swojego serwa w tym dziesięcioleciu :P

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano
dordo12 nie słyszałeś, że sea to fake? Co do tematu to na 100% nie założysz swojego serwa w tym dziesięcioleciu :P

up ma racje sea jest serwerem open i nie jest fake wiec nie pierdol

Opublikowano

Co do priva to NIE ODPALI WAM na Linuxie czy na Windowsie trzeba mieć do tego specjalny system nie pamiętam jaki a żeby nie buło lagów musiałbyś ukraść najlepiej ok. 20 modemów i miec neta 1gb xD To by pomieściło całą Polskę + tam kilkaset osób :) O pliki severowe łatwo wystarczy odkupić od Ymira ale zarobić i jeszcze to utrzymać to cud :)

Znajomość języka Chińskiego jest również wymagana no chyba, że wpiszesz w googletranslate to co w tych plikach piszą xD

Opublikowano

tylko ze zwykla osoba serwa ci nie postawi zapytaj na elite clada itp kim sa z zawodu to ci powiedza ze inf. z roznymi specjalnosciami

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano
Powiem Ci tak... Tylko Niemcy i Chińczycy mają kompletne pliki serverowe. Nawet jak znajdziesz prawdziwe , to brakuje z 2 GB :) Jeśli pomogłem daj 5 ;]

lol skad wiesz ze niemcy maja ?

zadne serw w niemczech nie stoi m a jak niemcy robia jakis priv to wychodzi ze to jest jakas wersja ktora juz dziala. a co do tego kto ma pliki serwerowe to pewnie w polsce tez amja np xaar ma dostep do plikow serwerowych bo jest adminem gry ... chociarz nie musi zalezy od serwera w jaki sposob jest administrowany , wiec duzo ludzi moze miec te pliki ale ich nie dadza graczom metina

bo my jestesmy graczami a nie adminami

Opublikowano

up newmt2 jest niemiecki,xaar moze i ma ale chyba musi jakas umowe podpisywac ze nie moze ich rozprowadzac bo to wlasnosc firmy

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

Jeden sposób ktoś robi se Mistrza Gry na PL'u potem jeszcze wyżej wejdzie pójdzie se do Xaara i ukradnie płytke ;]

Opublikowano

A ja próbowałem na openBSD zrobić i co mi wyszło - jajco, trzeba mieć egzotycznego linuxa którego nie ma na żadnym (chyba) vpsie, nie mówiąc o Dedykach już ;]. Trzeba mieć superkomputer, superłącze.... ale jakby tak zrobić to, i item shopa walnąć + jakiegoś antycheata - wyszło by coś co mogłoby się zwrócić ;P. Zobaczcie na metin2.pl ....

Jestem Muzykiem - http://www.jamendo.com/pl/artist/Chippy

O ty muzyku, urwiesz mi od minijacka xD

Mój avatar - to jestem ja , w słuchawkach - a nie żadne "dziecko ne0". Jestem seksi.

Opublikowano

ale wy tu piszecioe bzdury , sory ale widac ze jedyne na czym sie znacie to poszukiwania nowych priv serwerow metina czyli grzebanie na epvp i gry w metina 2 i uzywanie hackow a jak piszecie na inne tematy to sa jakies bzdury np serwer to pudlo w ksali komputerowej albo ze trzeba giga ramow i gigahecow i terabytow powierzchni dyskowej i jakiegos magiocznego linuxa jak @up zeby postawic serwer metka ...

Opublikowano

Bez obrazy ale jak ja to czytam to aż mi sie śmiać chce " super komputer, super neta" ludzie zlitujcie się.... :blink:

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano
Bez obrazy ale jak ja to czytam to aż mi sie śmiać chce " super komputer, super neta" ludzie zlitujcie się.... :blink:

Bo taka jest prawda ;]

Ale mozna wykupic dedyka i po klopocie :)

Opublikowano

a najlepiej pierdolnijcie się w łeb czymś twardym i pomyślcie czy taka pijawka stworzy serwa? albo jakiś "cycuch" ostatnio koledzy mi mówili że mają 164 lvl w metinie2 więc co poniektórzy właśnie się tak zachowują...

http://kudlaty98.mybrute.com

http://kudlaty98.mybrute.com

Opublikowano
a najlepiej pierdolnijcie się w łeb czymś twardym i pomyślcie czy taka pijawka stworzy serwa? albo jakiś "cycuch" ostatnio koledzy mi mówili że mają 164 lvl w metinie2 więc co poniektórzy właśnie się tak zachowują...

:D Kiedys napewno stworza :) Za kilkadziesiat lat xD

Opublikowano

jak ktoś śpi na kasie i nie ma z nią co robić kupuje pliki od Ymir najmuje dobrego inf kupuje porządny sprzęt i może coś wyjdzie ale to tylko marzenia xD

Opublikowano

Polacy może i potrafią ale napewno nie w Polsce;)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

OMG... ludzie co wy gadacie?...

wiecie na czym polega robienie OTSów? To tak samo robi sie priv serv w metinie.. potrzeba silnik, klienta i dobra konfiguracje tj. baza danych np na Xampp, ustawienie ip / no-ip, i kilka innych drobiazgów.

a ludzie co mówia ze prywatny server to jest jakies urzadzenie to niech sie nie wypowiadaja lepiej, jak juz to chodzi o dedyka ktory nie koniecznie jest potrzebny zeby sobie pograc przez jakis czas...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...