Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie Expić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Proszę jakiegoś doświadczonego gracza o spis gdzie expic np od x lv do x lv expic w: xxxxx.Prosze o pomoc dam 3 piąteczki.

Opublikowano

human 1-10 elwyn forest 10-20 westfal 20-30 duskwood 30-47 strangeholn wave okolo 45-60 burning steps dale helfire penisula 60-72

potem do northrend i tam expisz

elfy tam w tym drzewie do 10 potem do westfal i tak samo potem

i tak samo potem wszystko do aliantow a w hordzie to wiem do 35 tylko

Warrock jest bogiem head shot nałogiem famas zabawką a granat podstawką

Opublikowano

Dzięki wielkie ale nie jestem tak za bardzo pewny do tego duskwood bo mam 31 i juz tam mi exp nie idzie najlepiej.Ale ok.

Opublikowano

ja ci polecam inaczej, do STRANGLETHORN VALE ( Bo tak sie to pisze :) ,pozniej tanaris,Ungoro crater (jak chcesz to 60 mozesz w Silithus dobic) pozniej 58-63 Hellfire,63-65 Zangarmaszh,65-68 Terrokar Forrest,68-70Nagrande(Jesli server ma raty z questow 10-15 to na samej arenie w nagrandzie 70 wbijesz. Dalej Howlning Fjord 70-74,Grizzly Hills 74-77,Zul Drak do 80,albo Icecrown ;)

Opublikowano

1-13 elwynn forest, 13-21 westfall 21-30 duskwood, 30-45 STV, 45-50 tanaris, potem jakiś silithius czy un goro, na 58 - Hellfire-Zangarmarsh--Nagrand-Burning Blade- Netherstorm, 68 Howling fjord-dragonblght-zul'drak-sholazar basin, jak ci zabraknie do 80 to lepiej juz Storm Peaks niz Ice Crown

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Mam problem bo zrobiłem tam 2 questy szedłem oddać questa patrze a tam nie ma npc a w eq mam taki liścik z tej misji nie rozumiem go bo nie jestem dobry z anglika ale idę tam a tam nie ma npc.Prosze o pomoc!

Opublikowano

Exibit moze poprostu horda ci zabila NPC i musisz czekac na resp albo

www.thottbot.com

Wpisz nazwe qesta i jest napiszane Star qest From > nacikasz i masz mapke gdzie kolo jest jagbys nie wiedzal gdzie jest kolo

Polecam takze Qest Helper

30364378.png