Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Regulamin Statusów

RMCF1902

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrobić statusy tylko dla goldów i będzie git.

Od razu tylko dla adminów.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Gadacie że zaraz odejdzie połowa mpc a chuja z tego wychodzi. To forum będzie stać bo ludzie którzy dostrzegają to co się dzieje na forumq będą tu siedzieć żeby kręcić bekę.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Komentarze w profilach to wina wersji IPB, a nie teamu. -.-

Statusy = komentarze. Możesz wejść do czyjegoś profilu i w jego statusie umieścić komentarz, po wejściu w zakładkę "Status" po lewej stronie...

Mój mistrzu, zbawco i w ogóle chuj Ci w dupe.

Przerobić plugin ze starej wersji IPB do nowej nie jest tak ciężko, więc wykurwiaj ramdomku :*

jakbyś niedowidział w ustawieniach konta jest opcja "pokazuj komentarze w profilu" czy coś w ten design. Do tego na innym forum (polskim) widziałem ipb 3.2 z komentarzami. linka nie dam, bo dostanę warna :<

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@2Up: Gdyby tak nie było, to pożegnaliby się już dawno z Endymionem, PKJ, Tobą, Cheatkiem, Lenartem, mną, Mateq'iem. Te osoby tylko po to tu siedzą. MPC pada, ponieważ pewni Globale robią tutaj jak ktoś wyżej pisał - getto.

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

Kurwa zaczyna mnie to drażnić że gadacie że ma być 'regulamin', a tu nadal syf i koniec.

Miał być regulamin, jest. To po jakiego piszecie że macie na to wyjebane ?

Od razu możemy zrobimy zasady wyłącznie dla adminów ? :O

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano
eeee ja tu jestem chyba tylko i wyłącznie dla mmt ;o

Nie wierzę, że nie wchodzisz tutaj aby sobie trochę humor poprawić.. :D

@Top: No fajnie, że jest napisane, ile według was razy znaczy nagminnie.

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

@UP

To tak zwani Kapeluszowce , odpowiadają w temacie jednocześnie robiąc coś z kapeluszem

czyli jjayjoker już nie będzie mógł być tu userem :(

s2c77Oa.png

Opublikowano

Chyba jasne?

Skoro skrinszoter nie jest mpc, to nie wolno.

A jak kokosz albo ty dacie takiego linka, to co też ban i %? Skoro regulamin to regulamin : P

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Powiem tak to jest strzęp regulaminu mi tam nie przeszkadza ten regulamin ale jak już robicie regulamin to go rozwincie bardziej bo ten ma troche braków a ten jest zrobiony tak na szybko :C..

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Yyy wtf? Co to jest? :D

Mi to się z kapeluszem kojarzy - eng. hat-kapelusz

Regulamin dziurawy jak sitko :D

"Hating (ang. nienawidzenie) to kolejne zjawisko, które przywędrowało do nas zza oceanu. To napierdzielanie na siebie na internetowych forach, obgadywanie wprost i po kątach, wymyślanie setek bzdur i krytykowanie wszystkiego co wiąże się z jakąś osobą lub jej działalnością. Przeczytajcie kto tego doświadczył najbardziej."

Wymawia się "hejting" ale z angielskiego słowa "hate" nienawiść postaje czasownik przez dodatnie końcówki -ing. Jako, że w angielskim nie dodaje się -ing po literze 'e' usuwa się ją i wstawia ing.

Opublikowano

@up

ale "Hating" to nie "Hatting" polecam zakupić okulary.

//A jak jest wpisane? Może ty kupisz okulary?

Fajnie się edytuje posty, nie? - Heniek

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

"Hating (ang. nienawidzenie) to kolejne zjawisko, które przywędrowało do nas zza oceanu. To napierdzielanie na siebie na internetowych forach, obgadywanie wprost i po kątach, wymyślanie setek bzdur i krytykowanie wszystkiego co wiąże się z jakąś osobą lub jej działalnością. Przeczytajcie kto tego doświadczył najbardziej."

Wymawia się "hejting" ale z angielskiego słowa "hate" nienawiść postaje czasownik przez dodatnie końcówki -ing. Jako, że w angielskim nie dodaje się -ing po literze 'e' usuwa się ją i wstawia ing.

beka z typa i uczymy sie czytac, siema

czekaj tez jebne sobie cytat z jakiejs encyklopedii.

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Opublikowano

emmmm... czemu moje epicko zajebisto zjebane posty znikły ?

napisałem coś co komuś przeszkadzało?

Ohhhh... peplasam :<

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ehh to była ironia, no ale niech Ci będzie ;)

Opublikowano

Haha, ale beka, dobrze, że mam już wyjebane na to forum i praktycznie cały team :)

RMCF się chyba w rozwoju cofa :)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Regulamin jest po prostu dowodem na to, że na MPCFORUM nie ma wolności słowa. Najlepiej zbanujcie każdego pokolei jak leci i podjarajcie się tym faktem oraz logami osób zbanowanych :).

W takim razie po co te statusy, a może komentarze ? Bez możliwości swobodnej dyskusji to forum straciło sens. Róbcie tak dalej to zostaną wam boty, reklamiarze, neokidy, lizodupy i kopiarki tutkufff. Normalni ludzie znajdą sobie forum gdzie będą mogli swobodnie się wypowiedzieć na dany temat.

@ Ktoś tam

Też zauważyłem zniknięcie komentarzy z profili po zmianach.

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...