Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Global Moderator !

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Że co?

No nie, jako moderator była krótko w ch*j.

Tylko, że jest dorosłą kobietą i że pisze mądrze w AZ ma globala?

Nie trafna decyzja.

Historia się powtarza.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Za miesiąc: Nowy Administrator.

Nie chcę być hejtem, bo lubię Wredną, ale to po prostu moim zdaniem nie fair, bo na prawdę niektórzy dużo więcej pracowali a nic z tego nie mają. Moim zdaniem zbyt wcześnie.

Mimo wszystko powodzenia.

Opublikowano

Gratulacje.

W sumie Wredna nadaje sie na te stanowisko,ale sa tez inne osoby ,które równiez sie nadaja.

Jedyny - to to ,ze widac posty tylko w FA ale to sie pewnie zmieni :D

Powodzonka!

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Ze stażem macie rację ,lecz dobrze się jak widać wywiązuje z obowiązków.Posiada dwie rangi - Global Moderator i Mentor Koordynator. Do jej obowiązków należy zarządzanie mentorami ,a także ogarnianie raportów. Jest to trudne do wykonania , PW na pewno się sypie...Chodzi tutaj zapewne też o jakość pracy ,a nie o staż ;]

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

...

gZ, duds nie dorówna (chyba) ale powodzenia.

@down

Racja ;). Mimo wszystko robi się za dużo tych globów ;).

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Nie wystarczy pracować i robić raporty. Zachowanie i wiedza jak wyjść z danych sytuacji jest tutaj na pierwszym miejscu. Wredna nigdy nie odzywała się wulgarnie, nie hejtowała, była zawsze fer w stosunku do teamu.

Gratulacje!

Opublikowano

Ze stażem macie rację ,lecz dobrze się jak widać wywiązuje z obowiązków.Posiada dwie rangi - Global Moderator i Mentor Koordynator. Do jej obowiązków należy zarządzanie mentorami ,a także ogarnianie raportów. Jest to trudne do wykonania , PW na pewno się sypie...Chodzi tutaj zapewne też o jakość pracy ,a nie o staż ;]

Sorry, ale jest wiele osób który mają większe działy i mają dużo więcej roboty, do tego są w mmt etc. i jakoś nie jest trudno im to ogarnąć.

1332703407-U173186.png

Opublikowano
Do jej obowiązków należy zarządzanie mentorami ,a także ogarnianie raportów.

30 raportów tyg masa.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Bawi mnie to, że oceniacie czy to trafna decyzja skoro nawet nie znacie przebiegu rekrutacji na global moderatora. oceniacie a tak na prawdę nie macie o tym zielonego pojęcia. Wredna otrzymała rangę nie za ilość wykonanych akcji moderatora - to n ie wyznacza czy osoba nadaje się na stanowisko, otrzymała rangę ze względu na kilkanaście innych czynników, które są teraz niezbędne na forum. Jakby ktoś miał ochotę wejść w dyskusje zapraszam na pm'a.

Pozdr, Seldek

Opublikowano

Bawi mnie to, że oceniacie czy to trafna decyzja skoro nawet nie znacie przebiegu rekrutacji na global moderatora. oceniacie a tak na prawdę nie macie o tym zielonego pojęcia. Wredna otrzymała rangę nie za ilość wykonanych akcji moderatora - to n ie wyznacza czy osoba nadaje się na stanowisko, otrzymała rangę ze względu na kilkanaście innych czynników, które są teraz niezbędne na forum. Jakby ktoś miał ochotę wejść w dyskusje zapraszam na pm'a.

Pozdr, Seldek

A Gamus się nie nadawał?

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Pozdr, Seldek

My już znamy sposoby jak można łatwo do gm dojść.

1332703407-U173186.png

Opublikowano

Nie wystarczy pracować i robić raporty. Zachowanie i wiedza jak wyjść z danych sytuacji jest tutaj na pierwszym miejscu. Wredna nigdy nie odzywała się wulgarnie, nie hejtowała, była zawsze fer w stosunku do teamu.

Gratulacje!

Haha Geo nie rozśmieszaj mnie. Zobacz sobie jej posty w mentorowisku to pogadamy.

Skleroza + krótko mod = 0% roboty no chyba, że raporty z FA.

Jakoś jak reklamowała własne forum w sygnie czy w postach to nikt jej nie upominał albo ingerował aby to poprawić.

Ale i tak gz.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

To administratorzy wybrali , nie sandra.

Więc proszę was nie jedźcie po niej.

Nie którzy mowią że historia się powtarza z duds

Gówno prawda duds od razu z mml na admina pyknęła a tu z MK do Globala ;)

Gz zasłużony.

Global nie zawsze musi zapierdalać na forum.

//Świetnie to widać u mnie.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Skoro ktoś dostaje global moda, dostaje szanse na wykazanie się, a więc powinna robić więcej raportów i logów, bo jeśli tego nie będzie robić, to po co jej globalmod?

W tej sytuacji globalmod jest jej zbędny, bo mi globalmod kojarzy się z solidnym zapierdalaniem w raportach, a Wredna mi się z taką osobą nie kojarzy.

@Up

Skoro nie musi zapierdalać na forum to po chuj że jest ten globalmod, skoro na globalmodzie masz ogarniać całe forum, a na moderatorze tylko 1 dział. Lepiej zostać na modzie, bo w końcu ma się 1 dział.

P.S

I zaraz zapewne jakiś admin/global zamknie ten temat z powodem

'nie umiecie dyskutować to nie będziecie'

Opublikowano

To administratorzy wybrali , nie sandra.

Więc proszę was nie jedźcie po niej.

Nie którzy mowią że historia się powtarza z duds

Gówno prawda duds od razu z mml na admina pyknęła a tu z MK do Globala ;)

Gz zasłużony.

Global nie zawsze musi zapierdalać na forum.

MML kiedyś miał takie uprawnienia jak global, wtedy mk nie było i również duds miała moda fa.

@Down

Za kadencji mou było mniej globali, a syf był mniejszy, a więc?

1332703407-U173186.png

Opublikowano

Wiesz, masz najwyraźniej nikłe pojęcie o co chodzi na forum. Mamy 11 global moderatorów na forum. Każdy ma przydzielony zestaw zadań i wie co ma robić. To nie jest tak, że osoba dostaje moderatora i siema niech sobie radzi. Staramy się podzielić obowiązki tak, by forum funkcjonowało.

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, globalmod do czegoś zobowiązuje, na pewno do zwiększenia swojej aktywności we wszystkich działach.

Opublikowano

Wiesz, masz najwyraźniej nikłe pojęcie o co chodzi na forum. Mamy 11 global moderatorów na forum. Każdy ma przydzielony zestaw zadań i wie co ma robić. To nie jest tak, że osoba dostaje moderatora i siema niech sobie radzi. Staramy się podzielić obowiązki tak, by forum funkcjonowało.

Propsy.

@Neonye wbij na kanał wyżej w ts'ie to Seldek ci wytłumaczy. Mi wytłumaczył i to ogarniam.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...