Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Global Moderator !

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Czemu ziomki z 2007/2008/2009 nie są zauważalni

To jest pytanie? Jeżeli tak to z tym pytaniem do Administracji, przecież ja nie wybieram ludzi do ekipy. Nie mam zielonego pojęcia dlaczego osoby, które są x lat na forum nie są brane pod uwagę.

Opublikowano

Łoo, next girl.

Gratulacje Sandro. ;>

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Wiem, o co Ci chodzi, ale nie oszukujmy się takiej osoby jak Wredna MPC teraz potrzebuje. Sam doskonale wiesz co się działo przez ostatnie dni, a Ona podchodziła do tego zupełnie, inaczej, starała się znaleźć rozsądne wyjście z sytuacji i to się ceni. Dajmy szanse, czas na wykazanie się i nie skreślajmy jej na starcie tylko dlatego, że została doceniona / zauważona przez Administracje. Na każdego przyjdzie czas, spokojnie.

Powodzenia

:).

Niedługo to ona będzie tą administracją.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Teraz wszyscy moderatorzy

Ustawienia>Informacje ogólne>płeć>kobieta

@topic

Może ona i mądrze pisze,ale jest wiele osób bardzie zasługujących na GM:) np Gamus

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Staranie się, długa praca, dobry kontakt? Czyli to już nie wystarcza aby awansować? Wiedziałem że tak będzie...

Gratulacje, lecz nie wiem za co.

Opublikowano

Słuchajcie. Ja to widzę tak. Po pierwsze, ona według mnie jest dziewczyną lepiej spełniającą się jako zarządca, w tym wypadku administrator. Skoro do niego dąży, to nie pierdolcie, że komuś należało się bardziej, a komuś nie. Np. nie widzę Wrednej przy raportach, ale jeśli chodzi o czuwanie nad tym wszystkim co tu się dzieje to jak najbardziej. GM po prostu ma ją przygotować do natłoku spamu, brudu i syfu. Tyle. Poza tym, wolę Wredną, która robi 50 raportów/ tydzień niż kierzka, rmcfa i geo razem wziętych którzy robią kilkanaście razy więcej raportów. Jest kilku modów którzy zasługują na GM, ale spokojnie, doczekaja się :)

Opublikowano

Staranie się, długa praca, dobry kontakt? Czyli to już nie wystarcza aby awansować? Wiedziałem że tak będzie...

To jest prawda.

Mam pewne wątpliwości.

Mógłby ktoś jasno powiedzieć co jest wymagane aby awansować na global moda? Na pewno wielu osobom powie to co ma jeszcze udoskonalać.

Opublikowano

Mógłby ktoś jasno powiedzieć co jest wymagane aby awansować na global moda? Na pewno wielu osobom powie to co ma jeszcze udoskonalać.

Cycki.

A tak na prawdę to nie wiem. Też chętnie bym się dowiedział.

Opublikowano

To jest prawda.

Mam pewne wątpliwości.

1. Umiejętność samodzielnego myślenia.

2. Ogar i nie wiem

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Gamus mogl byc Globem <3

Ale to moze na nastepny raz.

Gzy Wredna, mysle ze przez ta decyzje nie bedzie mnie zlewac na ggy :D

Opublikowano

Nie wiem co wy macie do nowych GM'ów.. Każdy jeden co dojdzie - już zazdrość i mówienie że to nie jest sprawiedliwe itd.. Nie rozumiem was ;f

Wredna, gratulacje!

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Gz ;) Szkoda tylko że inni moderatorzy czekają jakiś rok na globala i nie dostają , a niektórzy po paru miesiącach ;) Ale to jest decyzja Administracji .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Proszę Was przywitajcie ją ciepło,

wszystkie inne komentarze otrzymają ode mnie prezent w postaci 2dniowego odpoczynku od forum ;-)

Rozumiem, że mamy nakazane, wypisywać same pochlebne komentarze? Czyli nikt nie może użyć mózgu i napisać coś od siebie nie koniecznie "miłego dla administracji"? Aaa... sorry, zapomniałem, że na forum administracja narzuca z góry jak się mamy wypowiadać.

Uważajmy tylko, żeby od tego słodzenia nie bolały nas brzuchy.

Nie znam użytkownika Wredna, ale żeby nie było... Gratuluje, z całego serca gratuluję, jeszcze raz gratuluję. :)

Panie Seldku dobrze napisałem?

ex Moderator Metin2 | ex Moderator 4Story

Opublikowano

Kolejna duds się szykuje. Stawiam, że za kilka miechów zobaczymy niusa "Nowa Administratorka!". Szkoda mi tylko pracy innych moderatorów, których praca jest nieoceniona i NIEDOCENIONA przez administrację gdyż wybiera się osoby mające nikły wkład w walkę z spamerami, spambotami, reklamiarzami itd. Ładny uśmiech, kultura osobista, dobry kontakt to chyba raczej podstawowe obowiązki w pracy no nie ? Więc śmieszy mnie ta decyzja bo wiem, że są inni i bardziej zasłużeni ludzie dla tego forum. Na forum jestem od 2009 roku (miałem poprzednie konto).

No i szkoda, że ci zasłużeni ludzie są traktowani jak śmiecie poprzez zdjęcie im wszystkich rang i uczynienie ich membersami. To dowodzi temu, że uczciwa praca tu nie ma sensu bo tu liczy się coś innego niż uczciwa praca.'

@ Seldek

A Ty może zacząłbyś łaskawie czytać wiadomości od niektórych użytkowników na MPC bo nawet nie raczyłeś tego uczynić. PM do ciebie nie ma sensu.

Btw. gratki i powodzenia w pracy.

jqeuR.png

Opublikowano
Rozumiem, że mamy nakazane, wypisywać same pochlebne komentarze? Czyli nikt nie może użyć mózgu i napisać coś od siebie nie koniecznie "miłego dla administracji"

Haha, beka. Z tego forum zrobiła się komuna. Zawsze administracja miała słabość do kobiet, i tyle.

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...