Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Global Moderator !

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurwa, no nie. No poprostu kurwa no nie! BOŻE CZY TY TO WIDZISZ?

Temat dla ludzi z IQ mniejszym niż numer buta. Po 1 geoning/Szymon to jedna z bardziej wartościowych osób na forum. Po 2 ta akcja z przyznaniem globala Wrednej za "lizu lizu mode" jest chora. Po 3: forum na telefonie przeglada sie fatalnie. A po 4: to Cała normalna ekipa się wykruszyła. I ostatnie: Hejty, do dzieła.

23763184165281162590.png

SYGNATURA JEST REGULAMINOWA WIĘC WARA OD NIEJ

:)

Opublikowano

Bardzo dziękuje za danie mi szansy. Zdaje sobie sprawę, że wiele osób może być negatywnie co do tej informacji nastawiona, ze względu na mój staż, jako MK, czy też moderatora. Faktycznie, 6 miesięcy to krótki okres i sama przed podjęciem decyzji o przyjęciu tej posady rozmawiałam z Seldkiem, czy aby awans nie jest zbyt szybki. Długo analizowałam tą propozycje, by mieć pewność, że podołam takiemu zadaniu. Wraz z rangą global moderatora zostały mi powierzone konkretne zadania, które chce wykonać należycie. Dziękuje tym co mi tak ciepło pogratulowali :)

Opublikowano

Nie dość że nick "Wredna" to jeszcze czerwony kolor..

Co do Ciebie Seldek, wbijesz mi warna pewnie bo tu nie ma wolności, ale jest napisane w pierwszym poście

To jest ukryta treść, proszę

[/b]Spamujesz ty, każdy pisze GZ a ty swoje bezsensowne posty. Ogarnij się.

Gratuluje, miłej owocnej pracy! (żeby warna nie było)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Oj wyczuwam że chłopakom brakuje dziewczyny w teamie :>

Dawniej duds teraz wredna, niejedni tak sądzą i chyba mają rację

Powodzenia w użeraniu się nad takimi wkurzającymi osóbkami jak ja :D Gzz

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Z tego co widziałem to miała krótko mod'a ,ale widać że pomaga userą no i posiada zaszczytną rangę Mentora Koordynanta .

Trafny wybór,no i powodzenia !

Opublikowano

Ja-pierdole.jpg

Kiedyś ktoś kto nie miał roku stażu na forum i masy logów nie miał szans na zostanie globcem. Dzisiaj wystarczy polizać troche dupe administracji i po 6 miesiącach glob. Nie mam pytań.

Prima aprilis był 3 dni temu...

P.S. Selduś, jak masz banować to PERM PLOX!

Opublikowano

Z tego co widziałem to miała krótko mod'a ,ale widać że pomaga userą no i posiada zaszczytną rangę Mentora Koordynanta .

Trafny wybór,no i powodzenia !

zaszczytna kurwa huehuehuehuehuehe

dzieki ci za poprawienie humoru z samego rana

nie dziwi mnie to tak samo jak mnie nie zdziwi jak za 1-2 miesiace zostanie adminem

s2c77Oa.png

Opublikowano

Krótko i na temat:

GZ

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Mam mówić szczerze? Powiem szczerze.

Nie rozumiem toku myślenia administracji, lubię wredną, ale ta decyzja nie była dość trafna.

Skoro nie wybieracie po logach, ani po stażu, to jak, zadaje wam to pytanie, jak?

Zobaczcie ile moderatorów, codziennie biega w dziale, aby ogarnąć syf, i doprowadzać forum do porządku.

Ich logi są trzy razy większe niż jej, ja rozumiem, wysoki poziom wypowiedzi, uwielbienie przez administracje, ale zobaczcie jak teraz czują się moderatorzy, którzy pracują po 5 godzin na forum, abyście mieli czystość, i frajdę z przeglądania forum.

Zamiast dać szansę wykazać się innym, tym którzy od paru dobrych miesięcy, lat pracują w działach, a wy przyjmujecie kogoś kto "na trzeźwo" odpowiada na konflikty, i szuka rozwiązań. Do tego, miała własne forum, dostała mentora koordynatora, od razu wróciła, oczywiście. Nie chce mi się już patrzeć na to co robicie, wiele innych moderatorów zasługuje na to miejsce, niż ona.

Opublikowano

To, że nie będzie taka sama nie znaczy, że nie będzie równie dobra lub lepsza.

Jak zwykle przy wyborze kogoś na "wyższe" stanowisko, temat odbiega od pierwotnego celu. No ale cóż jest to nieuniknione i będzie trwało zapewne prze parę następnych dni. Niektórzy potrzebują więcej czasu, żeby oswoić się z pewnymi zmianami.

Wracając. Gratuluję i życzę owocnej pracy - tyle ode mnie.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Gratulacje, uda Ci się to Ci się uda, nie to nie.

Pamiętajcie że GM'i mają 10 czy tam 7-dniowy okres testowy, więc dajcie dziewczynie szansę.

Powodzenia ! :)

Opublikowano

Gratulacje, uda Ci się to Ci się uda, nie to nie.

Pamiętajcie że GM'i mają 10 czy tam 7-dniowy okres testowy, więc dajcie dziewczynie szansę.

Powodzenia ! :)

14 dniowy :)

Opublikowano

Mam mówić szczerze? Powiem szczerze.

Nie rozumiem toku myślenia administracji, lubię wredną, ale ta decyzja nie była dość trafna.

Skoro nie wybieracie po logach, ani po stażu, to jak, zadaje wam to pytanie, jak?

Zobaczcie ile moderatorów, codziennie biega w dziale, aby ogarnąć syf, i doprowadzać forum do porządku.

Ich logi są trzy razy większe niż jej, ja rozumiem, wysoki poziom wypowiedzi, uwielbienie przez administracje, ale zobaczcie jak teraz czują się moderatorzy, którzy pracują po 5 godzin na forum, abyście mieli czystość, i frajdę z przeglądania forum.

Zamiast dać szansę wykazać się innym, tym którzy od paru dobrych miesięcy, lat pracują w działach, a wy przyjmujecie kogoś kto "na trzeźwo" odpowiada na konflikty, i szuka rozwiązań. Do tego, miała własne forum, dostała mentora koordynatora, od razu wróciła, oczywiście. Nie chce mi się już patrzeć na to co robicie, wiele innych moderatorów zasługuje na to miejsce, niż ona.

Wiem, o co Ci chodzi, ale nie oszukujmy się takiej osoby jak Wredna MPC teraz potrzebuje. Sam doskonale wiesz co się działo przez ostatnie dni, a Ona podchodziła do tego zupełnie, inaczej, starała się znaleźć rozsądne wyjście z sytuacji i to się ceni. Dajmy szanse, czas na wykazanie się i nie skreślajmy jej na starcie tylko dlatego, że została doceniona / zauważona przez Administracje. Na każdego przyjdzie czas, spokojnie.

Powodzenia

:).

Opublikowano

@up

Czemu ziomki z 2007/2008/2009 nie są zauważalni

Poza tym fajna sprawa z tym mentor koordynatorem.

Ciekawe jak ją kokosz w fanarcie wyczaił.

mkya.jpg

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...