Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Global Moderator !

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehhh. Co do niej to się nie wypowiadam.

OMG a co teraz kuźwa zrobiłeś ? Post dla publiki to sobie w dupę wsadź...

Nie wiem co wy macie do nowych GM'ów.. Każdy jeden co dojdzie - już zazdrość i mówienie że to nie jest sprawiedliwe itd.. Nie rozumiem was ;f

lizodup :>

Jak dochodził Omko to nie pamiętam żadnego posta który byłby przeciwny = 100 % zasłużenie otrzymał rangę, co do wrednej to nie miałem okazji poznać ale inni zapierdalają o wiele dłużej i nic z tego nie mają. Ja wiem że każdego na globca nie wjebiecie, ale jednak są osoby którym się to należy...

Na moje oko po prostu administracji brakuje słitaśnego kobiecego głosiku :D

Ogólnie pomiędzy teamem miał być kontakt co i jak.Szkoda,że dowiaduję sie o tym dopiero z tego topicu .

to w końcu MPC...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Proszę Was przywitajcie ją ciepło, wszystkie inne komentarze otrzymają ode mnie prezent w postaci 2dniowego odpoczynku od forum ;-)

Czyli 0 słów krytyki, w innym razie ban :)

Osobiście nie przepadam za Wredną, ale gratki :)

1356721310-U739101.png

Opublikowano
Haha, beka. Z tego forum zrobiła się komuna. Zawsze administracja miała słabość do kobiet, i tyle.

Niema sie swojej to sie korzysta z forumowej. Czas zajac sie zyciem prywatnym.

Opublikowano

Zaraz zrobię nowe konto, płeć kobieta, kilka obrazków no i glob, to jest myśl!!! Ah czemuż ja na to wcześniej nie wpadłem...

Ogólnie to chyba nie zbyt trafna decyzja, według mnie to Gamus bardziej na globa zasługuje, no ale cóż, Wasza decyzja

Gratulacje :)

Btw. To narzucenie miłych komentarzy było żałosne (bez obrazy...)

Opublikowano

Btw. To narzucenie miłych komentarzy było żałosne (bez obrazy...)

z tym to akurat nie wiem co się sracie, bo ja to odebrałem jako ironie

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Boże, ludzie. Ogar. Nic się tu nie zmieniło.

Anyway, dostałam dzisiaj wiadomość na YT od Wrednej właśnie ze ślicznym podpisem "Global Moderator MPCforum, Wredna". Pozdrawiam i pytam, czy podpisałaś się tak, żeby się pochwalić? xD.

Jakkolwiek, zejdźcie z dziewczyny i nie porównujcie jej do mnie. Nigdy się nie lubiłyśmy, bo Wredna na początku swojej kariery była konfiktowa, a duds upierdliwa. Skoro dostała tego globca widocznie zasłużyła. Dajcie się jej wykazać, jak nie podoła wtedy sobie hejtujcie. Na razie nie macie za co. Pamietajcie, że za kulisami forum wiele się dzieje, czego Wy nie widzicie, a co widzi administracja. So, get over it.

Pozdrawiam cieplutko,

duds. ;)

EDIT: I jeszcze coś, nie chce spamować drugim postem. Narzekacie na nową formę MPC, że "za dużo globali". Moi drodzy, struktura musi się zmieniać, przecież jest Was co raz więcej, ktoś musi ogarniać Wasze poczynania i korygować błędy w postach. Zmiany są potrzebne, zawsze i wszędzie, nie ważne czy na MPC, czy innych forach. :)

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Anyway, dostałam dzisiaj wiadomość na YT od Wrednej właśnie ze ślicznym podpisem "Global Moderator MPCforum, Wredna". Pozdrawiam i pytam, czy podpisałaś się tak, żeby się pochwalić? xD.

Jakkolwiek, zejdźcie z dziewczyny i nie porównujcie jej do mnie. Nigdy się nie lubiłyśmy, bo Wredna na początku swojej kariery była konfiktowa, a duds upierdliwa. Skoro dostała tego globca widocznie zasłużyła. Dajcie się jej wykazać, jak nie podoła wtedy sobie hejtujcie. Na razie nie macie za co. Pamietajcie, że za kulisami forum wiele się dzieje, czego Wy nie widzicie, a co widzi administracja. So, get over it.

Pozdrawiam cieplutko,

duds. ;)

Oj zgadzam się, zgadzam ;)

Opublikowano

Pozdrawiam cieplutko,

duds. ;)

EDIT: I jeszcze coś, nie chce spamować drugim postem. Narzekacie na nową formę MPC, że "za dużo globali". Moi drodzy, struktura musi się zmieniać, przecież jest Was co raz więcej, ktoś musi ogarniać Wasze poczynania i korygować błędy w postach. Zmiany są potrzebne, zawsze i wszędzie, nie ważne czy na MPC, czy innych forach. :)

so true.

btw. nie pieprz i wracaj ... :x

Opublikowano

Przykro mi, ale takową wiadomość na pewno nie wysłałam ja.

Opublikowano

Moi drodzy, struktura musi się zmieniać, przecież jest Was co raz więcej, ktoś musi ogarniać Wasze poczynania i korygować błędy w postach. Zmiany są potrzebne, zawsze i wszędzie, nie ważne czy na MPC, czy innych forach. :)

Dlatego w dziale CA obecnie jest 2 moderatorów z czego jeden jest na urlopie (Flinn) a drugi śpi -.- Fajniuśka ta nowa struktura kocham ją <3

A tak adekwatnie do tematu to dzisiaj pewna sytuacja "zmusiła" mnie żebym skontaktował się z Wredną i moje zdanie było trochę mylne. Może awans nastąpił szybko i są inni którzy też mogli by się wykazać na tym stanowisku, jednak Wredna po dzisiejszej rozmowie i jej zaangażowaniu w sprawę pokazała że jest odpowiednią osobą na odpowiednim stanowisku :>

sygnatura_old.png

Opublikowano

Przykro mi, ale takową wiadomość na pewno nie wysłałam ja.

Dobrze, że mówisz.

Widocznie masz pierwsze podszywki :). Moje gratulacje xD.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Mam propozycję do wszystkich, którzy uważają, że praca Wrednej (grafika forum) jest niepotrzebna.

Tak, wiem, że większość grafik zrobiła duds, ale przełączcie sobie na chwile na skin IPB.Mobile.

Fajnie, co nie? ;) No to teraz sobie wyobraźcie, jak wyglądałoby forum bez żadnej grafiki, bez niczego.

Ktoś taki jest potrzebny. A jeśli zazdrościcie - czas ruszyć dupska i zacząć coś robić, a nie tylko narzekać.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

To że jest dużo Globców to chyba doobrze bo im więcej rąk do roboty tym mniej jest tej roboty + praca jest efektowniejsza bo każdy wniesie coś od siebie (chodź pewnie to tak nie działa z tym wnoszeniem). Wydaje mi się, że twoja płeć daje Ci duużo ale to dużo na plus, i nie zawsze podoba mi się twoje zachowanie... Odnoszę wrażenie, od samego początku

że twoje posty są takie trochę nietypowe... przez niektórych mogą być odbierane jak takie wymądrzanie się, ja jestem najmądrzejsza, ja coś napiszę i to jest 100% na pewno bo piszę ładnie, wszystko jest estetyczne i przejrzyste i nie ma się do czego przyczepić...

Tak ja to odbieram, nie chcę Cie hejtować czy jak wy to tam nazywacie, może nie robisz tego specjalnie ale odbieram Cię podobnie jak duds. nie przepadam za Tobą...

Może pisze tak bo wnioskuje to jedynie z twoich postów i nie rozmawiałem z Tobą nigdy "na bieżąco" metodą typu Gadu Gadu .

My zwykli użytkownicy nie widzimy wszystkiego co robisz, ale zapewne za nic nie dostałaś... to fajnie, że jest taka osoba która robi coś bezinteresownie,

bo mi by się nie chciało na bieżąco śledzić tematy i dodatkowo się w nich udzielać...Ja bym tak mógł robić dzień, dwa... tydzień ale potem to już

bym miał na to za przeproszeniem wyjebane

Bez względu na Wszystko Gratuluję i mam nadzieje że nikt się nie obrazi o to co napisałem, ja tak uważam i chyba mam prawo to napisać ?

Opublikowano

Wreszcie duds. przemówiła krótko i na temat, wredna dopiero zaczyna 'role' gm'a, więc uszanujmy to że np. popełnia kilka błędów, nie musimy za to od razu jej hejtować.

Nie narzekajcie już na dużą ilość globów, przyznam że jest syf bo po prostu jest, więc czemu nie ma być więcej globów aby was również wspomagali ? To tak źle ?

Po prostu pogratulujmy Wrednej że się tak 'wybiła', na mk, a teraz na Globa.

Nie, nie liże jej dupy i nikomu nie będę lizał, let's go hejters.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Widać jak wszystkich, którzy hejtowali Wredną zżera zazdrość. Wredna na oczach administratorów i innych sprawowała się dobrze. Nie była na jakimś okresie próbnym, na którym mieli na nią oko.

Według mnie jest jedną z osób, które gorąco na to zasłużyły. Cieszy się z nowej posady, a wy jak zwykle hejtujecie i jej radość maleje.

Ja osobiście gratuluje, a hejterów mam głęboko.

Gratki od Obi'ego :)

Opublikowano
Narzekacie na nową formę MPC, że "za dużo globali".

duds., my nie narzekamy na ilość, tylko na JAKOŚĆ. :)

Choćby ich było 50, to niech przynajmniej mają jakiś tam rozum i nas PO PROSTU nie wkurwiają :)

Opublikowano

Ahahah all '11 '12 mnie rozpierdala piszac o "historii forum"

Tak na serio to powaga i dyscyplina odeszła wraz z Seldkiem, Młodym i Mikeyem. Seldek podobno wrócił, ale to już nie ten sam seldek. Wtedy wszystkie decyzje były przemyślane i nikt nie protestował przeciwko osobie której przydzielono nowe stanowisko. Czasami brakuje mi kecupa i januszka bo oni tak na prawdę potrafili pokazać GM'owi co go czeka. Teraz gm to ranga na pokaz dla czerwonego kolorku. Żenada.

Jak dla mnie to ewidentnie jest do zdjęcia... ale oczywiście, kto posłucha randoma. Hejty, do dzieła!

23763184165281162590.png

SYGNATURA JEST REGULAMINOWA WIĘC WARA OD NIEJ

:)

Opublikowano

Ten temat może nie jest odpowiedni, ale użytkownicy chyba powinni wiedzieć o co chodzi że ace exmod

sygnatura_old.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...